Andrew Tate mnenje
Škodljivc, ki se zna dobro tržiti, živi pa na račun k… Mene bi bilo sram, to ni niti m od moškega. Še dobro, da ga ni več na spregled. Toliko zlobe kot je v tem človeku, težko najdeš še kje. Je pa zagotovo del in zavaja mladino s točno določenim namenom. Veliko pametnih moških z zdravimi vrednotami ga je zdavnaj razkrinkalo. Žal mladi ne želijo biti pametni in uspešni zaradi svojega dela, truda…vsi bi easy money. Zato mu uspeva prepričati take zgube. Kdor mu sledi in ga kuje v zvezde je ravno tak luzer kot on. Pameten že ne bi enega takega podpiral.
Žalostno da sodobni režim fante in moške tako zatira, da najdejo vzornika v takem človeku.
Zatira ja, Seveda, taki, ki si mislijo, da se zatira moške, bo padel tudi na takega prevaranta in kriminalca, kakšno presenečenje.
Diagnoza: pomanjkanje stika z realnostjo – se kaže v vse smeri – ne samo v oboževanju psihopatov. Tudi do sistema nimaš ravno realnega pogleda. Ono tele pa še zdaj razglaša, da ga matrica zapira in ne vem kaj. Hude halucinacije in pri njemu in pri oboževalcih.
95% odstotkov folka tuki je živ dokaz tega, kar Tate “pridiga”.. če nebi bli vsi sprani in ovce ter verjeli temu kar vam novice filajo bi imeli drugačno mnenje o njem..
Odličen primer tega je npr. Trump, vsi ga imate za idiota, klovna ipd.. tud jaz sem ga imel, ko je bil prvič predsednik dokler nisem začel spremljat Tate-ta in začel uporabljat twitter.
Vse obtožbe glede Tate-a so samo to – obtožbe, ker se model noče prodat in utihnit ga preganjajo.
“proccess is the punishment” škodo naredijo z obtožbami in slabim glasom v “medijih”, ko bo oproščen vsega to seveda ne bo pisalo v novicah in za 95% folka bo on še zmer “bad guy”…
Star sem 35 let in imam 2 otroka, ker sem naveličan tega životarjenja iz mesca v mesc sm se odloču provat njegovo univerzo in mi ni žal.. poleg redne službe zdej ustvarm še dodatnu neki pasivnega zaslužka in lahko usaj si kaj prvoščmo..
Fora je da dejansko začneš uporabljat svoje možgane za kaj pametnega in vidiš kje vse lahko zaslužiš.
sem v njegovi univerzi od julija s tem da se učim še za trgovat s kripto ampak small steps..
Sem pa s tem sam ko sem začel poslušat njegove “pridige” dejansko najdu priložnosti za dodaten zaslužek, k jih prej nisem videl..
resnica426, 20.10.2024 ob 08:27
Fora je da dejansko začneš uporabljat svoje možgane za kaj pametnega in vidiš kje vse lahko zaslužiš.
sem v njegovi univerzi od julija s tem da se učim še za trgovat s kripto ampak small steps..
Sem pa s tem sam ko sem začel poslušat njegove “pridige” dejansko najdu priložnosti za dodaten zaslužek, k jih prej nisem videl..
Ljubi Bog. In TI si oče? Res smo zašli kot družba.
Anonimno254, 20.10.2024 ob 08:31
Ljubi Bog. In TI si oče? Res smo zašli kot družba.
Ja in mi ni vseen v kakšnem svet bosta moja otroka živela… lej ne rabiš se strinjat z vsem kar Tate govori.. je pa osnova ki drži.. moški mora poskrbet za družino.
Pedri ne morjo met otrok zato hočjo tvoje, ne vem a jih imaš al jih boš imel ampak izvoli “prodaj” jih, jst svojih ne bom
Anonimno927, 20.10.2024 ob 09:09
Zanimiv možakar. Mislim da mu tajne službe podtikajo.
itak da mu in jim ne uspe, tisti, ki dejansko spremljamo kaj se dogaja vemo kaj je res. Zgublajo primer prot njemu vse avte, ki so mu jih vzel mu jih vračajo. Sodišče je naložilo tožilcam, da morjo najt dokaze drugače nimajo primera oni pa sam zavlačujejo
resnica426, 20.10.2024 ob 08:38
Ja in mi ni vseen v kakšnem svet bosta moja otroka živela… lej ne rabiš se strinjat z vsem kar Tate govori.. je pa osnova ki drži.. moški mora poskrbet za družino.
Pedri ne morjo met otrok zato hočjo tvoje, ne vem a jih imaš al jih boš imel ampak izvoli “prodaj” jih, jst svojih ne bom
No, Ampak ironično je, da bi bilo 90% gejev boljših staršev, kot si ti in ostale ovce, ki nasedate manipulatorjem tipa Andrew Tate. Žal je to neizpodbitna resnica, pa če si še tako zatiskaš oči. Tvoje razmišljanje, odkrita podpora kriminalca, ki tretira ljudi kot predmete in v vsaki stvari in človeku vidi edinole vir prihodka, ki je brez osnovnih moralnih vrednot in mu ni mar za dostojanstvo ter človečnost, je pač znak, da nisi dorasel tako pomembni nalogi kot je vzgoja otrok. Vzgojil boš egoistične narcise brez empatije in moralnega kompasa. In takšni vodijo svet v propad. Ko bo človeštvo prišlo do točke, ko bodo pretehtale vrednote, ki jih promovirajo Tate, Trump in ostali papki, bo sveta neizogibno konec. Še prej pa bodo morali normalni ljudje trpeti idiote, ki jih boste vzgojili vi, poosebljeno zlo.
Anonimno161, 20.10.2024 ob 10:27
No, Ampak ironično je, da bi bilo 90% gejev boljših staršev, kot si ti in ostale ovce, ki nasedate manipulatorjem tipa Andrew Tate. Žal je to neizpodbitna resnica, pa če si še tako zatiskaš oči. Tvoje razmišljanje, odkrita podpora kriminalca, ki tretira ljudi kot predmete in v vsaki stvari in človeku vidi edinole vir prihodka, ki je brez osnovnih moralnih vrednot in mu ni mar za dostojanstvo ter človečnost, je pač znak, da nisi dorasel tako pomembni nalogi kot je vzgoja otrok. Vzgojil boš egoistične narcise brez empatije in moralnega kompasa. In takšni vodijo svet v propad. Ko bo človeštvo prišlo do točke, ko bodo pretehtale vrednote, ki jih promovirajo Tate, Trump in ostali papki, bo sveta neizogibno konec. Še prej pa bodo morali normalni ljudje trpeti idiote, ki jih boste vzgojili vi, poosebljeno zlo.
Ne vem kok si star ampak očitno premal če ne vidiš razlike k jo je to woke sranje naredlo v zadnjih 15 letih in zarad debilov kot si ti je to sploh možno. Pejd si ga hitr odrezat če ti ga ni že tvoja zaklenila
Ženske bi za slavo, denar in luksuz po raznih bližnjicah naredile vse, ampak res čisto vse. Zato mi to, recimo, gibanje Me too, ne gane. Kar poglejte koliko lajder za denar hodi lizat posrane in kosmate riti šejkom v Dubai. Ženska komot lahko reče NE raznim vplivnim moškim. Se pač ne greš te igre. Dokler je ženska polnoletna in sposobna delati ter reči besedo NE, ne gre za trgovino z belim blagom. In ta tip obkrožen z lajdrami ni izjema.
resnica426, 20.10.2024 ob 10:54
Ne vem kok si star ampak očitno premal če ne vidiš razlike k jo je to woke sranje naredlo v zadnjih 15 letih in zarad debilov kot si ti je to sploh možno. Pejd si ga hitr odrezat če ti ga ni že tvoja zaklenila
Ti si se samo pustil zapeljati izkoriscevalcem, so ti oprali možgane z nekimi teorijami zarot in te ujeli v svojo mrežo. Dovolj inteligenten, da bi znal kritično razmišljati, očitno nisi. Takšni ste lahka tarča raznoraznim manipulatorjem. Oni točno vedo, kako vam morajo popihati na dušico, da boste padli, pa ne boste vedeli, da ste bili nategnjeni na suho kot k., na katerih služijo denar.
Anonimno130, 20.10.2024 ob 11:19
Ti si se samo pustil zapeljati izkoriscevalcem, so ti oprali možgane z nekimi teorijami zarot in te ujeli v svojo mrežo. Dovolj inteligenten, da bi znal kritično razmišljati, očitno nisi. Takšni ste lahka tarča raznoraznim manipulatorjem. Oni točno vedo, kako vam morajo popihati na dušico, da boste padli, pa ne boste vedeli, da ste bili nategnjeni na suho kot k., na katerih služijo denar.
Res sem bogi ker sm v par mescih zaslužil dodatno par jurju za ceno 150$ fak kok se počutm izkoriščenega no hočm dnar nazaj
Moj sin ga je spremljal kar nekaj časa. In ja, mulo zasluži dodatnih par jurjev in si precej dvignil standard. Pa ne samo moj sin. Ne poznam nikogar, ki bi bil na izgubi zaradi njegovih nasvetov. Ni pa to za sinkote, ki se držijo maminih kikel doma. Marsikater luzer bi rabil krvavo njegove nasvete. Ne trdim, da ima vse prav, vendar se tudi odrasli lahko zamisli nad kakšno njegovo izjavo pa naj se sliši še tako “glupa”. Mladi vedo o čem zadeva gre, gredo s časom naprej. Seveda pa si vi lahko mislite svoje. Nihče vam ne brani.
Poznam, 20.10.2024 ob 12:00
Moj sin ga je spremljal kar nekaj časa. In ja, mulo zasluži dodatnih par jurjev in si precej dvignil standard. Pa ne samo moj sin. Ne poznam nikogar, ki bi bil na izgubi zaradi njegovih nasvetov. Ni pa to za sinkote, ki se držijo maminih kikel doma. Marsikater luzer bi rabil krvavo njegove nasvete. Ne trdim, da ima vse prav, vendar se tudi odrasli lahko zamisli nad kakšno njegovo izjavo pa naj se sliši še tako “glupa”. Mladi vedo o čem zadeva gre, gredo s časom naprej. Seveda pa si vi lahko mislite svoje. Nihče vam ne brani.
Ja ni za take, ki bi radi lahek zaslužek, če se ne boš trudil ne boš 0 dosegel to bi moralo biti logično. Na žalost je več takih, ki bi radi zlahka prišli do zaslužka (beri Conti naivneži ipd.)
resnica426, 20.10.2024 ob 12:06
Ja ni za take, ki bi radi lahek zaslužek, če se ne boš trudil ne boš 0 dosegel to bi moralo biti logično. Na žalost je več takih, ki bi radi zlahka prišli do zaslužka (beri Conti naivneži ipd.)
Točno tako, A. Tate ni za take, ki mislijo, da jim bo vse iz lufta v naročje padlo. Ni za lenuhe in za tiste, ki ne znajo kritično razmišljat. Boljše Tate kot pa kakšno mavrično gibanje.
Debil lisice na rokah ma zato ker govori proti temu kar vsi vi ovčice sledite, preganjajo ga zato, ker je sam proces kazen zato,ker debili kot si ti mislijo da je to kar mediji govorijo res, čeprav bo na koncu spoznan za nedložnega.. braiwashed vsi, ki še vedno verjamete da so mediji za to, da vas informirajo
Znova in znova me fascinira neumnost in naivnost vernikov takšnih in drugačnih gurujev. Sploh tega idiota Tata vsaj povprecno inteligentna psihicno zdrava oseba zavoha že na daleč. Zavoha, da njegovi nameni niso iskreni. Njega boli k. za vas. To vam bi lahko bilo jasno že na podlagi njegovega stila življenja in načina služenja denarja. Ampak ne, vi papki neumni verjamete, da vam on iz čiste dobrote in mehkega srca želi pomagati, da boste tudi vi bogati. Pa dejte, no. A ste lahko še bolj neumni. Vi ste njemu samo vir zaslužka. Njemu in njemu podobnim nasedajo res samo zelo naivni ljudje. Je moj sin, srednješolec, pametnejši od vas, kao odraslih ljudi. V glavi ste otroci. Mi je sin povedal, kateri sošolci plačujejo temu bedaku za njegovo kao šolo. Res najbolj glupi primerki, polni samih sebe, ki mislijo, da bodo s čohanjem jajc zaslužili easy money. Res osebki z družbenega dna. No, saj mogoče jim bo to lekcija. Upam, da jih dodobra izmolze in fajn nategne, da jih postavi na realna tla.