Android navigacija
A kdo pozna kakšno dobro free navigacijo za android telefone? Obvezno si želim, da podpira prednaložene karte. Brala sem, da sta igo in sygic dobra, vendar tu nastopi moj problem. Za nakup prek aplikacije Trgovina Play potrebujem kreditno kartico, jaz pa je nimam 🙁 Imate kakšen predlog?
Hvala in lp,
Pika
Meni je sygic zelo všeč. Drugih ne poznam. Na spletu sem našel neko verzijo, ki je ni bilo treba aktivirati, oz. javlja, da ni aktivirana – deluje pa kljub temu brez omejitev. Mape se lahko po želji nameščajo po namestitivi aplikacije.
Hvala za informacijo. Se mogoče spomniš še linka? Hkrati prosim še za pomoč, kako se takšno aplikacijo namesti. Ko enkrat telefon priključim prek USB kabla na računalnik, kaj moram potem storiti? Gre namreč za moj prvi pametni telefon in zaenkrat še nisem nameščala aplikacij. Hvala za pomoč, Pika.
Zelo dober je tudi Navigon, uporablja mape od Garmina. Tudi iGO je super, Sygic pa odlično izgleda, le pokritost v Sloveniji je slabša.
Če nimaš kreditne kartice se malo znajdi in pobrskaj za .apk datotekami …
Navigacijski program Sygic za Android lahko kupite (brez kreditne kartice 🙂 ) tudi tule WayteQ
Iz Google playa prenesete Sygic: Voucher Edition, in ga namestite na tablico ali telefon. Teden dni ga lahko uporabljate brezplačno in če vam je všeč ga nato aktivirate s pomočjo aktivacijske kode, ki kupite preko naslova Sygic
Imam poskusno različico sygic. Kako iz angleške verzije spremenim v slovensko (tudi glasovno vodenje)? Prosim za enostavna (razumljiva) navodila . . .
Forum je zaprt za komentiranje.