Angela Vode
WW,
na tole tvoje naštevanje se ti lahko nasmejim.
Marsikaj sem tukaj že napisala in vidim, da si pozabila.:-)
Kaj vse sem prestala med drugo svetovno vojno, sem tudi večkrat napisala in ne mislim ponavljati.
V marsikaj sem se morala vživeti v tistem času, tudi krepko delati za preživetje. Mnogokrat menjati kraj zaradi izdajalcev. Živela sem menjaje v treh farah. Tudi črno roko probala in ušla na dan domobranske prisege 20. aprila 1944.leta, zopet v drug skriven kraj. dolga so bila štiri leta.
Ja, tudi na internet sem prišla, že večkrat sem napisala, da mi je žal, da ni tukaj še kdo od moje generacije.
Potrebna je volja in jaz sem jo imela vedno in zato sem tukaj.[/quote]
Sem spregledala tale odgovor…..
Žal mi je,da si vse to doživela, vendar kolikor sem te do sedaj spoznala nisi sposobna osnovne empatije…..Spuščaš se celo na oseben nivo in namiguješ na nekaj kar ne obstaja, pa čeprav ti osebno presneto dobro veš za kaj se gre, boš namigovala……..na tem forumu si mi že drugič oponesla moje PV življenje..ne bom iskala linkov, ker veš za kaj se gre…..žalostno je, da kar zmanjka argumentov udariš na osebnost, še posebej zaradi tega, ker si napisala, da ni lepo skrivanje z anonimnimi nicki…..drugim sponašaš neregistracijo nicka, pa sama izkoriščaš registrirane nicke….nisi vredna, res ne…….[/quote]
E, draga, WW,
ti si že veliko spregledala! Se ti smejim,ja! 🙂
Z ozirom, da vedno uporabljaš “strička-gugla”, uporabi še “MON-ovega Strička”, ga imaš pred nosom. Preglej, kdaj si se spustila ti na osebni nivo. Meni očitaš, sebe pa ne vidiš! Sem se te dobro zapomnila, tam si šla zelo preveč daleč v moj osbeni nivo! Jaz, tebi samo vračam!
Tvoj registriran nick, ne izkoriščam. Kje sem te omenjala?
Tebe nisem imela na sumu! Ker znaš, kar dobro pikati z registriranim nickom!
Pa menda ne,:-) da tudi ti pišeš včasih z anonimnim nickom, se čutiš prizadeta?
Kar veliko boš morala “prewildati-jadrati, da boš seznanjena z našo preteklo zgodovino! Še veliko je snovi!
Koliko je kdo vreden, ocenjujejo drugi, tudi tebe, ne misli, da si 1/A.!?
Vem, da grem nogim na živčke! 🙂 Tudi tebi grem, že na začetku, ko si se oglasila, si me naskočila! 🙂 “Strička” uporabi!
Lep preostanek nedelje ti želim!