Angelina Jolie vs Jennifer Aniston
Angelina mi niti v obraz nikoli ni bila luštna. Isto vedno zgleda tudi kot zelo zajebana ženska zato se nič ne čudim, da se je Pittu zmešalo zraven nje … še posebej, ko si je toliko tujih otrok domov privlekla (kar je zelo lepo od nje, da pomaga sirotam).
Jennifer pa mi je videti še danes zelo lepa. Ampak tudi ona je baje zelo zahtevna ženska … Vsekakor bi izbral Jennifer. Jennifer je po mojem mnenju še danes ena redkih hollywoodskih zvezdnic, ki je skoraj brez lepotnih kirurgov še zelo lepa in zelo uspešna filmska igralka.
Danes je bilo nekje objavljenih nekaj fotografij Jennifer. Skoraj neprepoznavna.
[/quote]
Še vedno je prepoznavna, se pa fila, ja. Ima celo kako gubo okrog oči, da spominja na človeka (česar za marsikatero drugo igralko ni mogoče reči). Ampak realno, tale spodnja fotka. Lisa Kudrow je cela natur, sicer 5 let starejša, ampak vseeno. Courtney je tukaj še skoraj podobna sama sebi, ker je sicer precej spremenjena.
Mimogrede: a bi kdo sploh še na cesti prepoznal Heleno Blagne, če bi jo samo videl, ne tudi slišal. Jaz ne.
Brad Pitt je z obema zaključil. Z Angelino ga vežejo še skupni otroci, z Jennifer pa že več kot deset let nič. Najbolj obsedeni z vsem tem so mediji in gonijo to v nedogled kot da je premalo tistih medijskih parov, ki še obstajajo. Nobena ni vau, ne Angelina, ne Jennifer. Ženski, ki sta bili v paru z Bradom in da je medijem ob njih na veliko prihajalo, njun karakter je itak produkcija medijev in njunih filmskih vlog. Dejstvo je, da Jennifer vedno igra punco iz soseščine, ki je prijazna, priljudna in vsem všečna, Angelina vedno igra žensko, ki je fatalna, skrivnostna, usodna, ki se jo ljudje malce bojijo in jo opazujejo z distance. To je to. Primerjava med njima je totalno brezvezna in nesmiselna. Brad išče novo žensko, ki ni njuna različica. Samo še mediji tega ne dojamejo in ker tavajo v temi iščejo v njegovih soigralkah to žensko, ker je pač potrebno o nečem pisat, da te ne pozabijo.