Angelina po težki ločitvi spoznala pravo resnico
V naši družbi velja pravilo, da ženska želi ugajati moškemu.
Zato bo naredila marsikaj in se tudi zelo ponižala, v revijah brala recepte kako obdržati moškega, kako ga zapeljati, kako ga pedenati.
Ko pride ženska iz službe je utrujena ( po službi smo vsi utrujeni). Vendar joj, se vedno mora biti ženska. To pomeni urejena, postavna, sestradana, prdnit ne sme, seksi v predpasniku za pomivalnim koritom, ko opravlja svoj najljubši hobij – pomivanje posode. Moški jo zadovoljno gleda in si misli kako je lahko srečen, da jo ima. Skuhala je dobro kosilo, pomila posodo, natocila vino, sedaj mora pospravit, ker ima lično urejeno stanovanje – tudi pospravljanje je njen hobij, pravzaprav kar umetnost, ker se v tem hobiju s stanovanjskim dekorjem tako lahko izraža. In ob 22 ih zvečer ženska zahlini še 3 orgazme, da bo le njen mož srečen, da se bo ona počutila vredno.
Ženska, ki ni po teh merilih, ni dobra tarča.
Moški rabi gospodinjo v kuhinji in ku r bo v postelji.
Preklete babnice neumne pa jim vse to dajete in se pritozujete kolk je za pucat, za pospravljat, pol pa bi on še navalil zvečer. Ve ste pa utrujene in jezne nanj. Ampak ne boste na glas tega rekle, ker moškemu je pač treba ugajat.
Neumne ste!
Res si carovnica. Obupno debela, stara, grda in vsa nikakva se tolazis, da s tem, da nisi bila nobenemu tipu nikoli vsec, pac nisi nic zamudila, kvecjemu pridobila. Neumna multinick butara, lol.
Fora pa je, da vecina danasnjih zensk v zakonu moskega predvsem izkorisca za dosego svojih sebicnih ciljev in ne obratno. Tebe pa jebe, ker ti tako nikakva seveda ne uspes dobiti nobenega, ki bi se ti pustil izkoriscati. In ker ves, da nimas sans, pac taksne klamfas.
Zenska kot jo opisujes danes vec prakticno ne obstajajo. Morda kaksne stare, neizobrazene, nesposobne, nesamozavestne, popolnoma nesamostojne, … ki so v celoti odvisno od moza. Pa se taksne so bolj kot ne psihicno bolane. Ampak ze s tem, ko toliko taksnih poznas, vemo kak poden od zenske si sama.
Res si carovnica. Obupno debela, stara, grda in vsa nikakva se tolazis, da s tem, da nisi bila nobenemu tipu nikoli vsec, pac nisi nic zamudila, kvecjemu pridobila. Neumna multinick butara, lol.
Fora pa je, da vecina danasnjih zensk v zakonu moskega predvsem izkorisca za dosego svojih sebicnih ciljev in ne obratno. Tebe pa jebe, ker ti tako nikakva seveda ne uspes dobiti nobenega, ki bi se ti pustil izkoriscati. In ker ves, da nimas sans, pac taksne klamfas.
Zenska kot jo opisujes danes vec prakticno ne obstajajo. Morda kaksne stare, neizobrazene, nesposobne, nesamozavestne, popolnoma nesamostojne, … ki so v celoti odvisno od moza. Pa se taksne so bolj kot ne psihicno bolane. Ampak ze s tem, ko toliko taksnih poznas, vemo kak poden od zenske si sama.
[/quote]
Težka sem 61 kg, velika sem 167 cm, torej normalne postave. Sem poročena in imam 2 otroka. Imam vredu službo in ob prostem času rada tečem. V prostem času izvajam ljubiteljsko manikuro, samo prijateljicam in vedno zastonj. Imam goste, črne lase ( zato čarovnica) in zelo svetlo modre oči. Moškim sem bila od vedno zanimiva, najbrž ravno zaradi las in oči. Nikoli pa jim nisem želela ugajati, nisem pustila, da me izkoriščajo in še sedaj ne. Izkorišča me le moj delodajalec, vendar tam sem po svoji volji in če mi kaj ne paše ga lahko zapustim. Zaenkrat sem primorana ostati. Izbrala sem si čisto navadnega moškega z diplomo, ker sem vedela, da na tak faks gredo samo taki, ki so pridni in marljivi. Moje kolegice so vpete v pedenanje moškega. Vstanejo pred njim, mu naredijo zajtrk, nato po službi naredijo kosilo, zvečer večerjo. Medtem vse pospravijo in pospravijo tudi stanovanje. Hkrati vzgajajo tudi otroke.
Moj sicer ni tak, vendar bi bil točno tak, če se ne bi uprla že na začetku in mu dala vedet, da nisem sredstvo za praznjenje penisa. Čistilka in kuharica pa tudi ne. Sem njegova partnerica.
Aja, stara sem 35 let in moje kolegice, ki svoje može z vseh strani pedenajo so mojih let in doma iz Ljubljane. 5 od 6 ih ima magistrsko izobrazbo, una ta šesta je pa frizerka.
Angelina je zelo ranjena oseba: V mladosti se je zgodilo marsikaj, kar jo je zelo zaznamovalo v negativnem smislu “plačevanja davka” v sedanjih odnosih. Na na nek način je močna, na nek način neukrotljiva oseba, vendar je tudi težkega značaja, samovoljna, ukazovalna, ima velik ponos. Bori se s svojimi demoni, ki jih ni malo (psihične, duševne težave). Vse to se vidi na postavi, ima 15-20 kg premalo. Njena teža je upadala že v njunem odnosu, verjetno je padala z zavedanjem, da bo prej kot slej počilo. Angelina je v Bradu Pittu videla idealnega moškega, imela ga je zelo rada, ljubila ga je. Ko ga je zapustila, je šla čez sebe, konec tega odnosa je bil zanjo osebnostni zlom, od katerega se še ni pobrala in se še nekaj časa ne bo. Za razpad odnosa je v večji meri kriva Angelina, vendar bo minilo še nekaj časa, preden si bo to lahko priznala. Imela sta veliko hudih sporov, čeprav niso bili tako zelo glasni kot obremenjujoči za dušo, ki ljubi. V odnosu je med njima nastalo veliko zamer. Brad Pitt je bil v vezi nesrečen, počutil se je ničvreden, na koncu je bilo tako, da karkoli je naredil, je naredil narobe. Jo je pa zelo ljubil. Svojo žalost je zato začel utapljati v alkoholu.
Tako jaz vidim njuj odnos.
Težka sem 61 kg, velika sem 167 cm, torej normalne postave. Sem poročena in imam 2 otroka. Imam vredu službo in ob prostem času rada tečem. V prostem času izvajam ljubiteljsko manikuro, samo prijateljicam in vedno zastonj. Imam goste, črne lase ( zato čarovnica) in zelo svetlo modre oči. Moškim sem bila od vedno zanimiva, najbrž ravno zaradi las in oči. Nikoli pa jim nisem želela ugajati, nisem pustila, da me izkoriščajo in še sedaj ne. Izkorišča me le moj delodajalec, vendar tam sem po svoji volji in če mi kaj ne paše ga lahko zapustim. Zaenkrat sem primorana ostati. Izbrala sem si čisto navadnega moškega z diplomo, ker sem vedela, da na tak faks gredo samo taki, ki so pridni in marljivi. Moje kolegice so vpete v pedenanje moškega. Vstanejo pred njim, mu naredijo zajtrk, nato po službi naredijo kosilo, zvečer večerjo. Medtem vse pospravijo in pospravijo tudi stanovanje. Hkrati vzgajajo tudi otroke.
Moj sicer ni tak, vendar bi bil točno tak, če se ne bi uprla že na začetku in mu dala vedet, da nisem sredstvo za praznjenje penisa. Čistilka in kuharica pa tudi ne. Sem njegova partnerica.
Aja, stara sem 35 let in moje kolegice, ki svoje može z vseh strani pedenajo so mojih let in doma iz Ljubljane. 5 od 6 ih ima magistrsko izobrazbo, una ta šesta je pa frizerka.
[/quote]
Bravo!