Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek angleske knjige

angleske knjige

Ali ima katera kaksne angleske knjige za lahko poletno branje kaj podobnega kot od avtorice sophie kinsela ker sem gledala na cobbisu pa nimajo nobenih takih knjig v knjiznjici v latero sem vpisana pa me zanima ce bi katera posodila ali podarila kaksno knjigo ki je ne potrebuje vec. Sem iz lj.

Poglej na bookdepository, zelooooo poceni angleske knjige, pa se postnina je zastonj!
Kaksnji klasiki ala Gatsby, Dorian Grey za cca 2eur, te novosti pa tudi zelooooo poceni dobis..

Če imaš prenosnik ali tablico in znaš dovolj dobro angleško, si lahko zdownloadaš na kupe knjig po želji 🙂

Da ti je Angel blizu, je pomembno, da nosita bližnjo energijo. Ko prosiš za pomoč Angela, ne pozabi naprej in na koncu povedati Hvala. Da boš vedela, da tudi učinkuje. Ker bi pa le prebirala, je morda res prav, da se obrneš le na teorijo knjig. In v knjižnici vseeno ne pozabi kdaj povedati Hvala v kontekstu ali kjer drugje.

Tvoj angel je pa malo zavižal s poti, anede? Ko se vrne, ga prosi, naj ti še 1x pomaga prebrati.

p.s. Na amazonu je tudi cel kup teh knjig za ugodno ceno.

New Report

Close