Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Angleski valcek

Angleski valcek

Lep pozdrav!

Odprle ste ze temo o otvoritvenem plesu, mene pa zanima naslednje: midva bova po vecerji odplesala otvoritveni ples – angleski valcek. Prosila pa bi vas, ce mi lahko poveste naslov kaksne pesmi za angleski valcek. Nama namrec na misel pride samo en komad (Save the last dance for me …), ki pa nama je ze mal obrabljen.

Hvala za pomoc in pozdravcek vsem.

to tudi midva še ne veva….:))
rada bi kakšen lep ples, pa so muskonterji rekli, da lahko poveva svojo željo, pa pooooooooojma nimava… jaz bom verjetno kar v plesni šoli prepisala komade s CD-jev… če jih kaj izvem, jih napišem….

en, dva, tri, en, dva tri, en…..:))))

ej majča, kam pa hodiš v plesno šolo?

midva rabiva prvo pomoč in to urgentno

Midva sva plesala na tole angleški valček: Ann Murry: Tennesse Waltz.
Trenutno se spomnim še teh: Song from Moulin Rouge Morning has broken, Auld Lang Syne, Amazin’ grace, My coloring book (Andy Williams), A taste of honey … Vse te in še več imam doma in če imaš dovolj prostora na mailu, ti lahko kaj pošljem.
Marjetica

v Bolero… ampak “navaden” plesni tečaj – trenutno končujeva 1. stopnjo… pa je full fino, ker spoznaš nove ljudi, se nasmejiš, pa še boke razmigaš..:)) in sva res full zadovoljna.

sicer kar neki že znava zaplesat, tako da nama gre včasih prepočasi, pa potem še kakšno najino figuro ustaviva… glavno, da se korake pravilno naučiva….:))

se pa drugače res splača…. za tistega hitrega, pa ne bi vedela, čeprav meni se je zdelo drago,…. nauči te pa glavne tri plese (dunajski, angleški, pa ponavadi še tehnoswing), toliko, da se znaš malo zavrteti….

Midva sva bila v Kazini na hitrem tečaju – tri dni po tri ure – nekaj korakov so naju res naučili, ampak uskladiti se midva ne moreva, si pa želiva, da bi vsaj ta otvoritveni ples zgledal pravljično, kar ne bo, če se bovo skos spotikala, on delal večje korake kot jaz, oz. obratno…
A pozna kdo kakega plesnega učitelja, ki bi nama privat ponudil kake ure – še vsaj dve ali tri…

Midva sva se tudi odločila, da za otvoritveni ples odpleševa en lep Angleški valček. Ima še kdo kakšno idejo za kak lep “komad”?

Hvala!

V Boleru se lahko zmeniš za individualno urco plesa. Midva sva prejšni teden hodila na tečaj in sicer 3x po 90 minut. Zadnji teden pa bova vzela še to uro.

INDIVIDUALNE URE:
Plesna šola Briljantina, Matjaž 041/ 795 895

http://www.briljantina-klub.si

Midva sva se tudi prijavila na ta tečaj v Boleru. A je v redu? Nekako se mi zdi, da je premalo časa, da bi se res naučil plesati. Pa sem gledala individualne ure, se mi zdijo cenejše.. Katere plese pa učijo na tem “hitrem” tečaju?

LP.

Marjetica,

kaj te lahko prosim, če mi pošlješ dva dobra (ne preveč hiter takt) komada angleškega valčka, ker rabiva za poroko. Da ne bi zaciklal mail, prosim v dveh mailih posebej.

Najlepša hvala

rk2004@email.si

če je možno čim prej….najin dan 29.5.

Sem že poslala.

Marjetica

zelim izvedeti nekaj pesmi za cacaca sem zacetnica latinsko ameriskih plesov hvala.

New Report

Close