Anglija v juliju
Živjo!
Smo 3 radovedne prijateljice, ki nameravajo iti za približno 14 dni v Anglijo (lahko si malo pogledamo tudi Wales…). V Londonu bi se ustavile za največ 2 do 3 dni, da si ogledamo zanimivosti, drugače pa nas velika turistična mesta ne privlačijo preveč.
Nimamo še natančnega načrta (v bistvu vemo le to, da bi šle bolj po južnem in srednjem delu Anglije). Ne vemo še, ali bi bilo bolje najeti avto (seveda ne po Londonu) ali potovati z vlakom.
Kaj nam priporočate, da si ogledamo? Škotska in bolj severni del Anglije žal odpadeta (upamo, da bo še kdaj kakšna priložnost).
Torej, rade bi videle čim več, prišle čimbolj poceni skoz (saj veste, študentje…) in spoznale čim več fajn ljudi.
Vse, ki so tam že bili, lepo naprošamo, naj nam pomagajo pri izdelavi načrta, pa tudi z drugimi nasveti.
Hvala lepa. Imejte karseda lep dan!
Andreja
Ciao punce, jaz bom cez poletje najela hiso in iscem sostanovalce. Ce imaste resen namen se mi javite. jaz sem v severni angliji in poznam kar nekaj folka ki je iz Welsa in Skotske in ce se boste odpravile tja se lahko z vami srecajo in povejo kaj se je vredno ogledat. Retacar je kar drag v angliji, ce najamete avto bi potem ze bilo bolje pri nas. ma tudi ta verjanta je zelo draga ker prevoz z trajetnom bo zelo drag, ker se ne racuna samo prevoz ampak tudi koliko dni bos v UK. najbolj se splaca letalska karta in potem potovat z avtobusom saj tedenska karta je 10 funtov in gres lahko kamorkoli, no ne z vsakim prevoznikom. Jaz imam avto in bi vas lahko jaz peljala na okoli, seveda bencin bi si razdelile. Ok ce vas zanima vec mi pisite