ANGLIJA
ANGLIJA: Cez poletje bom najela hiso v blizini Liverpoola ali Londona. ISCEM SOSTANOVALCE. Nekaj malega o Liverpoolu: je zelo blizu Glasgowa, pa Blackpoola ki mu pravijo Las Vegas v malem, Warringtona – znan po pisatelju knjige “Alice v cudezni dezeli”, Manchesterja – gostitelj poletnih olimpiskih iger, Hale – drugo najbogatejse naselje v GB ker zivijo tudi nogometasi United Manchester, Chester-eno med najlepsimi Gb mesti (vsak to rece ko ga vidi) ima bogato zgodovino in celo Rimske ostanke (obzidje, areno,…), Oldtrafford najvecji nakupovalni center v GB in je cudovito narejen, od vzunaj je kot moseja in to ogromna, od notri je precudovit -en odelek zgleda kot Egipt, drugi kot Kitajska, treji kot Indija, ze samo ogled centra je vredeno… pa se veliko drugih zanimivih krajev si lahko ogledas v okolici Liverpoola. Poleg tega da si lahko ogledas kraje bi si pri bivanju prisparal veliko denarja.Bivanje v hostelih je okoli 17 do 25 funtov na noc in to v skupnih sobah (8 oseb). ZAINTERESIRAN si deliti hiso z mano in se s kom drugim (najvec 5 oseb je lahko v hisi). PISI MI! [email protected] Ce koga zanima kakersno koli vprasanje glede anglije, znamenitosti, vremena, bivanja, hrane in cen mi lahko pise na [email protected]
Ja ful dobra ideja. Jaz sem takoj za, saj anglija je res predraga. V Londonu pa sem tudi ze bla in je res da en vikend ima vec kot prevc Londona. pa hostli so kar dragi, za tisto kar nudijo, mogoce sem na napacne naletela. Hrana je res draga in da bi si lahko sama kuhala ali pripravia hrano za napot je res dobra ideja. Joj pa se zgleda da ves toliko o angliji da b mi kaksen tvoj nasvet prav prsel. In v enem mesecu pa bi se nekaj anglescine tudi naucila, kaj pravis. Ok pisi mi in sporocimi, kako in kaj. LP Andreja
Zivjo Ulo,
pisimi na moj mail [email protected], ker ne morem tvojga maila odprt, lahko sem od Mateja in sotalih, no od Zvezdice se mi vedno vrne ko ji pisem, mogoce pa bi se lahko vsi zmenli kaj skupaj. Ok pisi mi ciao 🙂
Živjo jaz po zadnjih podatkih odhajam 17 Maja v London in imam tam rezervirano sobo za 70 funtov na teden. Še nikoli nisem bil v Angliji, pa še angleščina mi malce šepa, tako da bo prava avantura. Sicer pa razmišljam da si bi tam dobil eno honorarno službo, da si bi mal stroške pokrival. Razmišljal sem ostat dva meseca, sicer pa je use odvisno od situacije. Če bo gut lahko še več, če ne pa pridem že praj domov. Tudi jaz iščem sostanovalko ali sostanovalca. Ti mi pa tvoj datum sporoč kdaj greš lahko da pridem tudi do vas mal na obisk. Lahko se pa tudi z vami kaj domenim. CIAO l.p. Ago