Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Animator za rojstni dan

Animator za rojstni dan

Čez dober mesec bo naš sonček praznoval 2 leti. Nameravamo narediti eno feštico za otroke in odprasle, pa me zanima ali je najem animatorja smislen za otroke stare med 2-4 let – ali jih zamoti?

ne, smo probali, nima smisla.

..sami se potrudite.;-)

Sm glih danes gledala slikice z zabavice, kjer je otroke zabaval Maček Muri. So se imeli zelo fajn.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Sama imam animacije v eni izmed pizerij in lahko čisto po rsnici povem, da se za otroke pod 5 let skoraj ne splača imet animatojra, sploh pa ne, če so starši zraven, ker :
* te ne poslušajo
*želijo k staršem
in navsezadnje nimajo skoraj nič od tega, če pa še vedo želite, pa lahko komot, samo potem Vam priporočam, da greste starši na kak sprehod in ostanejo sami ter se gredo kakšne družabne igre. 🙂
ampak to vse je samo moje mnenje.
Lp

Mogoče pa samo ne znaš animirati.

Spoštovani!

Nimam sicer družine, vendar se mi zdi bolje, da so otroci večji oz. starejši. Predlagam pri 5. letih in kasneje.

Darko Ž.

Firbec

Zakaj pa potem znam vse ostale? Pa še to vprašanje imam zate, a si kdaj poskusil? Ker ni tako enostavno kot se sliši 🙂

Lp

Na prvo ti ne znam odogovoriti, na drugo je odgovor pritrdilen in nimam težav ne z enimi niti drugimi

Naš sunny je bil pravkar star dve leti. Dol mu visi za animatorje. Dol mu visi tudi za druge otroke. Pravkar se je naučil (verjetno v vrtcu) stavka, ki ga ponavlja kot papiga: to je moje in v tem stilu tudi ukrepa. Kaj je to rojstni dan ne ve. Ne more vedet. Torte ni hotel jesti. Je v fazi metanja po tleh in trmarjenja. Jaz mu jo iskreno privoščim, zato ga ne posiljujem s tem, da bi mu trenirala pozornost, ki je ni sposoben. Vse ob svojem času.

Skratka, animirati dete staro dve leti je bedarija. Kvečjemu bo razvil strah pred klovni, tako kot npr. moja sestra, he he he. Delaj fešto zase, če hočeš. Itak smo starci tisti, ki smo ubrisani na te prelomne dogodke. Meni so šle solze na oči, kako moj fantek raste in kako je že velik, in oh in sploh, tamau pa si koplje po nosu in baš ga briga…

Spolh ni res kar govorite. Mi smo ravno praznovali roj. dan 2. leti. Imeli smo klovna in blo je super, vsi otroci so bili stari 2,3 leta in so ful uživali. Klovn je plesal, žongliral, cca 20 minut.Jst bi vse ponovila.

New Report

Close