Animator za rojstni dan
Sama imam animacije v eni izmed pizerij in lahko čisto po rsnici povem, da se za otroke pod 5 let skoraj ne splača imet animatojra, sploh pa ne, če so starši zraven, ker :
* te ne poslušajo
*želijo k staršem
in navsezadnje nimajo skoraj nič od tega, če pa še vedo želite, pa lahko komot, samo potem Vam priporočam, da greste starši na kak sprehod in ostanejo sami ter se gredo kakšne družabne igre.
ampak to vse je samo moje mnenje.
Lp
Naš sunny je bil pravkar star dve leti. Dol mu visi za animatorje. Dol mu visi tudi za druge otroke. Pravkar se je naučil (verjetno v vrtcu) stavka, ki ga ponavlja kot papiga: to je moje in v tem stilu tudi ukrepa. Kaj je to rojstni dan ne ve. Ne more vedet. Torte ni hotel jesti. Je v fazi metanja po tleh in trmarjenja. Jaz mu jo iskreno privoščim, zato ga ne posiljujem s tem, da bi mu trenirala pozornost, ki je ni sposoben. Vse ob svojem času.
Skratka, animirati dete staro dve leti je bedarija. Kvečjemu bo razvil strah pred klovni, tako kot npr. moja sestra, he he he. Delaj fešto zase, če hočeš. Itak smo starci tisti, ki smo ubrisani na te prelomne dogodke. Meni so šle solze na oči, kako moj fantek raste in kako je že velik, in oh in sploh, tamau pa si koplje po nosu in baš ga briga…