Najdi forum

Hojla!

S fantom sva se odlocila, da greva letos kampirat v Paklenico (ne veva se v kater kamp), s seboj pa bi rada vzela tudi psa (zlati prinasalec), zato me zanima, ce je v kampu in na plazi senca, da najin kuza ne bo prevec trpel.

Nasla sem nekaj slik od Paklenice na internetu in videti je, da je senca, samo bi vseeno rada potrdilo od nekoga, ki je ze bil tam.

Pogledala sem tudi vasa stara sporocila o Paklenici, pa odgovora o senci oziroma ce so kampi prijazni za pse, nisem nasla.

Ze v naprej hvala za odgovor!!!

Lep pozdrav!

Ah, zmotila sem se!!

Tema: PAKLENICA – senca
Avtor: Anina

Živ’!

Okrog Paklenice je (kolikor jaz vem – bla dol 2 x) precej kampov … En je zelo velik, je zraven hotela Alan (mislim, da tudi spda k hotelu), čisto ob morju in ima precej borovcev, torej veliko sence … Zraven je kamp od Nacionalnega parka; malo manjši, premore tudi senčne prostorčke in je (vsaj bil) zelo urejen … Potem pa je še cel kup manjših – privat kampov, kateri imajo tudi veliko sence … Problem pa je, da ne vem kako navdušeni so nad kužki … Sorry, moj me je počakal doma. Ampak mislim, da vsaj tisti “ta privat” ne komplicirajo preveč …

Uživajte v Paklenici …

Tini

Tini, hvala za odgovor!

New Report

Close