Anis Ličina ustanavlja stranko SOS in organizira sredin protest v Ljubljani. Pazite se nasilja!
Zakaj bi sploh šel kdo na protest, ki ga vodi nek mali mozak, kakšne reference pa ima, da bi lahko bil nek resen borec za človeštvo, za boljši jutri.?
Nobenih… Ta nima nobenih referenc, torej kdo pri zdravi pameti gre na protest in se pusti voditi osebku z malim mozgom.? (Pa pustimo to, da verjetno ni scenarist filma, scenarist pa tudi ni ravno nadarjen, če je izbral takega glavnega igralca) Odgovor je… samo tisti še z manjšim mozgom se pusti voditi in se udeleži protesta.
Stvari postajajo komične.
To so vsi močni heroji, dokler nihče ne udari nazaj. Potem pa rata tako, kot je uno babše,ki je povsod na spletu, norelo po družbenih omrežjih, kako bo sto skalpov prinesla domov. Ko se je zaletela v prvega moškega je pa istočasno odletela kot projektil. Potem pa vsi mediji v luft, kako lahko nekdo tako udari žensko, da bi jo lahko ubil z enim udarcem.
Tu bodo pa tudi cvilili kake žrtve so, ko jih bodo fasal.
bi bilo smesno. Clan kriminalne zdruzbe trgovanja z drogami, ki caka na obsodbo bo odprl svoj stranko SOS. Pridruzili se mu bodo anticepilci, antimaskerji in vsi teoretiki zarot. Potem se vsi hipiji in brezdelnezi zbrani v enotni Levici. S sloganom: ” vedno apriori PROTI”! Serjem, ker lahko. To je demokracija. Ce bi zivel v zda bi volil Trumpa. Sem ful inteligentno bitje. Moje ambicije so nastopati v Big brother-ju. Ce bom dovolj divjal in primitivcil me bodo mogoce opazili tudi v fenomenalni oddaji Jerry Springer show. Zvezda bom. Zvezda. Jaz sem car. Uf uf uf. Orangutaaan! Zavzemimo oblast v Slo. Ukradimo drzavo. ..To bo res zabavno gledati.
Jenullcek cmizdravcek
https://m.facebook.com/story/graphql_permalink/?graphql_id=UzpfSTEwMTAxNzQxNDkyMTM5OToyNzY3NzQwMTA2NzkwNzE{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3D
Blaž Kavčič javno podprl Anico Bidar IN CIVILNO POBUDO PO TEHNIČNI VLADI! Kako se bo na to odzvala politika?
Predvsem nas pa zanima, kakšen medijski napad bodo sprožili politikanti?
Blaž Kavčič ni bil voljan sodelovati z Gregorjem Golobičem
in Janezom Janšo in zaradi tega se ga znajo lotiti prek medijev.
Blaž Kavčič je bil rojen v Ljubljani, sicer pa živi v Formah pri Škofji Loki. V Ljubljani je končal osnovno šolo, gimnazijo in Ekonomsko fakulteto. Kasneje je končal še magistrski študij na EPF v Mariboru in dosegel naziv magister poslovnih znanosti.
Med letoma 1977 in 1984 je bil zaposlen v Iskri Commerce in Iskri Telematika Kranj, pri čemer je bil direktor trženja za Azijo in Daljni vzhod. Nato je bil šest let (1984-89) komercialni direktor podjetja Iskra Telematika in nato (1989-94) še generalni direktor Združenega podjetja Iskra Telekom. Pozneje je postal samostojni podjetnik in sodelavec podjetja Mercuri International (1994-98) in samostojni poslovni svetovalec in podjetnik (1998-2000).
V politiko je vstopil leta 2000, ko je bil izvoljen za poslanca Državnega zbora RS. Po koncu mandata je postal direktor razvoja podjetja Lokainženiring. 21. novembra 2007 je bil izvoljen na volilnem zboru elektorjev kranjskega dela Gorenjske v Kranju za državnega svetnika in 12. decembra istega leta je bil izvoljen za predsednika Državnega sveta na konstitutivni seji Državnega sveta.[1] 9. junija 2010 je bil ponovno izvoljen za predsednika DS RS.[2] Štiri mandate je bil občinski svetnik Občine Škofja Loka.
Je gospodarstvenik in na nek način moteč politiki, ker on ne plava skupaj s tokom, kakor to počne večina politikov.
https://www.facebook.com/101017414921399/videos/662131267923123
LOGIČNO JE, DA SE OPOZICIJA DISTANCIRA, KER BODO POKALI IZ PARLAMENTA! Protest bo potekal mirno in dostojno, ker se zavedamo, česa sta sposobna Hojs in Janša. Potest bo potekal podnevi ravno zaradi teh dveh, da ne bosta poslala svojih razbijačev nad policijo! Na to je bila Anica celo opozorjena in se zaveda tega!
Zanimivo, da se skrajni levičarji in skrajni desničarji po mnenju medijev združujejo, vmes ste pa našli Anico, babico, mamo petih otrok, ki se jo menda boji sam vodja hudodelske kriminalne združbe Janez Janša, ki ima pod seboj kompletno policijo in vojsko. (komentar Anice Bidar) V vednost; pišem se Bidar in ne Bider in upam, da me ne bo kdo zamenjal za “Ano četri pištolj”, ker jaz prihajam v sredo v Ljubljano z metlo. Mogoče pa celo na njej priletim!
https://www.facebook.com/101017414921399/photos/a.101050924918048/276772980679174/
postreliš ti lahko samo tvojo smrdljivo rit , debil zarukani
Naj jih postreljo kot podgane. Najslabsa greznica druzbe bi zavzela polozaje. Seveda se jim je pridruzila se precej mocna skupina: ZA legalizacijo drog. Noro kok ljudi je mentalno odnesla ena epidemija..ki po njihovo seveda ne obstaja.
[/quote]