Anja Jenko. Ministrov hči
Ma, 14.03.2025 ob 22:22
Omg, 14.03.2025 ob 22:08
Denar kupi vse, samo pameti ne! Puhloglavka, brez osebnosti!
Starši nakradli, da se ona lahko gre princesko, negledljivo! Poosebljanje korupcije!
- Anja služi z svojo lepoto, dela kot model. 10k na mesec dobi plače, plus influenserstvo..
Kaksno lepoto to? Dalec od lepote. Danasnji ideal je umetna plastika? Kdo ve kaj je na tej zenski sploh se naravno. To bo treba reciklirat, ko umre.
Dare Darc, 14.03.2025 ob 22:45
Ma ta Anja je že stara kura in ni šans da dela kot model. Kaj šele da bi dobila 10 k. Eni si enostavno izmišljujete.
Je letnik. Ni lih toliko stara.. Pa zelo mlada, in lepo zgleda. Kuha ji itak restauracijah, JB tam je večerja 140e na eno osebo.
Eliza910, 15.03.2025 ob 08:03
Prijateljica od Tine Gaber in Roka Snežiča. Skupaj so se hajkali po jahtah. Rabite vedet še kaj?
- Če je bila na jahti. Ta familija je že prej bila zelo premožna. Dobili si nazaj pol Emone. Anja poznam, je izredno prijazna, srčna(veliko donira ljudem v težkih situacijah). V živo res lepa, to da velo popravke pa je sama povedala.. (pol ljubljanskih punc im pri 18 tih letih že botox). Pojdite malo po Čopovi, ali okoli šol.. Punce si zdaj želijo za polnoletnost večje Joške, kar nimam nič proti. Mojo hči pri 16 letih zmerjajo da je pleh dila.. Večkrat pride domov in joka.. V 1 letu je zrasla do 183 cm, in ima 49 kg.
Nič zato, 15.03.2025 ob 08:46
- Če je bila na jahti. Ta familija je že prej bila zelo premožna. Dobili si nazaj pol Emone. Anja poznam, je izredno prijazna, srčna(veliko donira ljudem v težkih situacijah). V živo res lepa, to da velo popravke pa je sama povedala.. (pol ljubljanskih punc im pri 18 tih letih že botox). Pojdite malo po Čopovi, ali okoli šol.. Punce si zdaj želijo za polnoletnost večje Joške, kar nimam nič proti. Mojo hči pri 16 letih zmerjajo da je pleh dila.. Večkrat pride domov in joka.. V 1 letu je zrasla do 183 cm, in ima 49 kg.
Ufff, kera prekla, poredi jo na vsaj 70kg, NUJNO!
Zdaj je, 14.03.2025 ob 20:48
Nekoliko je popravljena, 14.03.2025 ob 20:23
Takšna je bila pred operacijami:
https://www.zurnal24.si/magazin/vip/hcerka-nasega-bivsega-politika-skoraj-neprepoznavna-342547
Perfect face.. Prej velik dolg. Nos, mala usta, slabi zobje(zdaj ima prevleke).. Polnila na čelu, bradi, licnivah(prej je imela zelo vdrt obraz)..
Kje vidiš, da je imela prej slabe zobe? Veliko slabše ima zdaj s prevlekami, se vidi iz aviona, da so umetni.
Tezko je bilo to gledat, kako razvajeni puncari vsi strezejo. Ponizujoce je bilo do natakarja to obnasanje, do fanta, ki ji je dostavil hrano … in tam pri fotografu ona rece, da naredi vse sama se kruh ji je moral nekdo podati, ni mogla vstat in ga vzet … Dveh pametnih stavkov ni sestavila skupaj. Prazno!
Sem pogledala njen Instagram. Vsaka ženska bi bila isto ali še lepša od nje, če bi bila pod takimi filtri, profesionalen make up , oblačila . Rada bi jo videla v trenirki in z minimalnim make up. Po mojem ista kot vse ostale . Saj vidite zvezdnice, ko jih slikajo na ulici v trenirki, taki so kot vsi ostali. Medtem ko na gala prireditvah vse sije od blišča. Močna ličila in lepe obleke delajo čudeže.
Anonimna216, 18.03.2025 ob 20:34
Sem pogledala njen Instagram. Vsaka ženska bi bila isto ali še lepša od nje, če bi bila pod takimi filtri, profesionalen make up , oblačila . Rada bi jo videla v trenirki in z minimalnim make up. Po mojem ista kot vse ostale . Saj vidite zvezdnice, ko jih slikajo na ulici v trenirki, taki so kot vsi ostali. Medtem ko na gala prireditvah vse sije od blišča. Močna ličila in lepe obleke delajo čudeže.
Točno tako . Profi make up na debelo, oblačila , frizura sfriziriana od profi frizerja. Samo grda ženska bi izpadla grša. Anja sploh ni lepotica.