Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anja Rupel dolgi lasje

Anja Rupel dolgi lasje

Danes je bila Anja Rupel gostja v jutranjem programu rtv.

Tip ženske, ki bi si mogla odstriči dolge lase, ker jo prav obtežijo in jo postarajo. Krajši paž bi bil bolj primeren.

Ja,grozno da še kar vztraja pri dolgih laseh glede na njeno starost. Tudi,če je nafilana z botoksom in polnili,do predolgi lasje out.

Meni se zdi res ne. Iskreno zelo slabo izgleda. Postarajo jo zelo. Mogoče so prevelik kontrast k okroglim ličkam. V glavnem, pred 10 leti bi še plo. To res ni fajn. No, če se ona dobro počuti, naj jih ima.

Ne vem, če bi ji pasal paž. Ima posebno obliko obraza. Ona se zelo težko sooča s staranjem. To vem, smo bili enkrat skupaj v eni družbi. Odkrito pove. In potem z oblačenjem in stilom to malo prikriva. Je pa stara 58 let.

Dobro izgleda. Stara se pač z dolgimi lasmi. Carica

Zakaj točno se ženske ne smemo stara? A to je kakšno kriminalno dejanje?

Odgovor na objavo uporabnika
Krenafuč, 13.11.2024 ob 17:27

Zakaj točno se ženske ne smemo stara? A to je kakšno kriminalno dejanje?

LOL, da, dajmo odgovore 🙂

Če se težko spoprijema s starostjo je še bolj čudno, da si pušča te dolge težke črne lase. Obisk dobre frizerke ne bi škodil. Pa koloristke tud.

Zdaj sem pogledala za nazaj. Kamera jo je naredila bolj čudno, kot je v resnici. Sicer bolje zgleda, kamera pa še doda par kg.

Odgovor na objavo uporabnika
Jana797, 13.11.2024 ob 21:36

Zdaj sem pogledala za nazaj. Kamera jo je naredila bolj čudno, kot je v resnici. Sicer bolje zgleda, kamera pa še doda par kg.

Koliko kamer je imela na sebi?

Za moj okus ji dolgo lasje cisto lepo pasejo.

Dolgolaska 50+ 🤗

V kaj se vse ne vtaknete

Čudno

13.11.2024 ob 18:14

Če se težko spoprijema s starostjo je še bolj čudno, da si pušča te dolge težke črne lase. Obisk dobre frizerke ne bi škodil. Pa koloristke tud.

Hm, kje pa si ti črne lase videla? Obisk dobrega okulista ne bi škodil…

New Report

Close