Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ankaran – kakšna je plaža tam?

Ankaran – kakšna je plaža tam?

Z družino premlevamo, kam na morje, pa smo prišli na idejo, da bi šli nekam v Slovenijo. Mogoče Ankaran? Kakšna je tam plaža? Kje v Sloveniji pa je še lepo? Kje so kakšni bungalovi? Našli smo nekaj v Ankaranu…

No, potem pa se sprašujemo, zakaj nam vsi zbežijo k spodnjim sosedom? Ker imajo boljše internetne strani:)!!!

Ni res sam poiskat moraš znati.
Datum: 06-05-05 23:40

Jaz sem se danes pozanimala za cene na slovenski obali-kampiranje.

Kamp Adrija – lepo veliko sence,plaža lepa,tudi bazen je,trgovina.Tudi notranjost morja je lepa.Bila

cena:2500 sit na osebo
elektrika 700 sit
taksa 81 sit

Avto kamp Fiesa Ne vem kakšen je

cena 2000 sit na osebo
elektrika 500 sit
taksa 121 sit

Avtokamp lucija portorož

Cena 2200 šotor -2800 prikolica na osebo
avto 500sit
elektrika 500 sit
taksa 121 sit

Avto kamp strunjan portorož
cena 1600 sit
elektrika 400 sit
avto 1000 sit

kamp belvedere
cena 1650 sit na osebo
avto 420 sit
elektrika 620 sit

Tukaj imate cene kampov na slovenski obali.Upam da sem vam kaj pomagala

V adriji ni sence na plaži.Če imate še majhne otroke je tam še bazen.

Zn, hvala, tudi meni si pomagala, do sedaj sem poznala samo Izolo v nulo, sedaj bom šla na raziskovanje tvojih predlogov, lp, Rakica

Upam rakica da boš zadovoljna.Mi smo bili lani v policajskem kampu no za nas je bilo dobro čeprav smo bili malo razočarani glede morja.Notri so zelo velike skale in nikjer nisi varen da dobiš poškodbe in ni trgovin.Ostalo pa je cenovno boljše na žalost samo še letos.Plačaš samo prostor nič drugega.(dobiš za to ceno toplo vodo,tuš elektriko)Zadovoljni pa smo bili z Adrijo res je da je cenovno dražja vendar imaš vse.Plaža super ni sence morje mislim da je mivka,za majhne otroke je celo bazen precej velik s slano vodo je tudi trgovina.Sanitariji so čisti saj takrat ko ko smo bili mi.Edina slaba stvar je da ni tople vode.Je sam plačat jo je treba.Tudi elektrika je plačljiva.Avto je lahko pri tebi v kampu kar za policijski kamp ni možno.Upam da sem vam kaj pomagala

V ostalih kampih pa še nismo bili.Tako če je kdo bil naj se javi.Da pove kako je.

Zn, glej: Midva bi šla rada takole: čim cenejše prenočišče. Šla bi v kamp, kjer oddajajo prikolice, da bi si tudi sama kaj lahko skuhala. Adrijo poznam, tja sva hodila na kavo, sanitarije so bile takrat OK. Skratka, zanima me, ali oni oddajajo prikolico in ali je to povsod? Fiesa pa ne pride v poštev niti pod razno!

zdravö!

Jza sem iz Ankrana doma in se skoraj vsak dan kopamo v Adriji. Morje je umazano, to je dejstvo, maš pa bazen, za katerega boste na osebo odšela 1000 Sit, drugo plaža ima sence ogromno, tretje kamp je zelo urejen in čist, igrišča, trgovina, menza-restavracija z nizkimi cenami kosil in večer-bolj menza ampak ok. Kamp je miren, premore tudi manjši lunapark-ena karta 300 sit ha ha…naj bo kot informacija kolk lahko porabite na večer. V centru Ankarana ki je od kampa oddaljen le 500 metrov je pizzerija, bari, Mercator trgovina, pošta, banka…itd

če te še kaj zanima me vprašaj!

Meni je Adria v redu. Tudi senčke je dovolj, brez skrbi. Voda pa, no ja, malce trave in mivke, ki se dviguje s tal….ni take krize.

Sicer pa, ko je toliko govora o čistosti morja…..Kar poglejte, koliko ljudi se kopa, pa naj bo v SLO ali na HR. Večina jih poležava in se sonči na plaži, v morju pa večalimanj čofotajo samo otroci…..

Mene pa zanima če kje oddajajo prikolice in kakšna je cena.
Ali je kak link aktiven, ki to prikazuje?

Hvala!

Morje je tam katastrofa-pa tudi vse ostalo!!!!

Ni res, krasen kamp je. Pa saj se lahko sama prepričaš (nedeljski izlet!).
Boš videla, da je boljši kot marsikateri v hrvaški Istri (razen vode).

khjdjh zakaj si taka.Zakaj ne poveš kaj ti ni všeč in kaj ne.Lahko je rečt morje je katastofa in ostalo tudi.Razloži.Tukaj se pogovarjamo kje bi bilo super letovati.Nekateri radi hodimo na slovensko obalo.Meni je bilo v Adriji všeč.Res pa je da so cene povsod katastrofalne pa ni važno kje letuješ.Tukaj ali pa v tujini.Pa tudi v tujini je lahko rečt morje zanič in ostalo je tudi katasrofa.Tam v tujini se lahko zgodi še kaj hujšega.

Se javljam:). Hvala vam za informacije, takšne ali drugačne. Odločili smo se za najem bungalovčka, je sicer drago ko žafran, ampak ker potujemo z agencijo si avtokampa ravno ne moremo urediti, v hotel pa z majhnim otrokom tudi ne bi hodili. Zato se nam je to zdela prav super rešitev:).

Upam, da bo morje v redu, ah, pa kaj… mi se bomo imeli lepo v kakšnih koli pogojih:).

khjdhj pa nam je itak poslal-a samo en brezvezen komentar, jaz sem se takšnih postov že zdavnaj naučila ignoritati :P. 🙂

TUdi vam prav prijeten dopust, veliko sončka, nič opeklin, čisto morje, nič naftnih madežev in cvetenja, okusno hrano, nobene driske, prečudovit razgled, ne na zid pred oknom… Skratka, imejte se lepo v tistih nekaj dneh, ko zapustite svoj dom in odjadrate na lepše:).

Uživajte .

Hvala:).

Z nobenim kavljem me ne potegnejo na hrvaško obalo. OK, je povsod drago, ampak, da bom svoj težko prisluženi denar nosila izven svoje domovine, ne to pa ne! Bom raje cenila to, kar imam!
Midva sva se odločila z kamp prikolico in hvala za informacije, uživajte lepote naše domovine.

Uuuu, Klobasica, bungalovi so pa v Adrii na ful lepi lokaciji, pa še novi so. Res lepo, a za nas, žal, predrago.

Mi smo bili lani s petmesečnikom v Hotelu “Adrija” oziroma v njihovih depandansah (Bor) in sicer najnovejših. Plačali smo 12000 sit na dan na osebo. Zelo smo bili zadovoljni. Hrana je bila o.k., klima je bila v sobah – odlično delovala, televizija. Povsod po kampu in celotnem hotelskem naselju je čudovita senca, tako da je stvar odlična za otroke. Vsi so bili prijazni, nasmejano in živo povsod.
Najbolj motilo me je morje. Tako umazano (polno trave), da se nisma mogla kopati in ker je nekatera trava lahko strupena za dojenčkovo kožo nisva upala niti najinega pikeca. Hvala bogu, da ni bil niti zainteresiran. Celoten dopust sem se kopala samo dvakrat v morju, saj se mi je gabila trava, ki se je kot šmrkelj vila okrog telesa. To jim res zamerim, lahko bi malo bolje skrbeli za morje in ga redno čistili.
Bungalovi so na kar dobrem prostoru, niso pa vsi prenovljeni. Nekateri nimajo niti klime. Kamp pa je zelo lep in senčen.
Plaža je senčna, še posebej tista pri bungalovih.
Letos več ne gremo v Ankaran, saj mi je zelo pomembno kakšno je morje. Verjetno bomo zavili kar v Šibenik, zagotovo pa kam v Dalmacijo, kjer je morje čisto. V Grčijo ali kam ne moremo, prvič zato, ker ima moj v polni sezoni dopust, ko je tam zelo vroče, mogoče prevroče za najinega malčka, drugič pa zato, ker je še premajhen.
Če ti je vseeno kakšno je morje pojdite tja, če pa si pristaš bolj čistega morja pa pojdite kam drugam. Skratka meni se tam gabi vsa tista trava, ki plava. V Sloveniji še je najboljše v Izoli, v Portrožu pa ni nobene sence.
Žal, samo zaradi trave več ne grem v Ankaran.

N.

No ja, malo trave bomo že prenesli:).

Neža, vem, da je drago:(. Drugo leto pa itak nazaj v kampe in v prikolico in cigansko življenje:).

Klobasica, tam ni malo trave, tam je polno trave v morju, cele šope zajameš.
Aja, pa še to me je motilo. Imeli smo prost vstop v bazene, vendar nismo smeli z vozičkom noter. Bazen pa brez vsake sence. Tako, da se niti v bazenu nisma kopala.

Samo, da bi bilo v Ankaranu morje… bi bili vsako leto tam.

Lep dopust!

N.

Ok če samo zaradi morja ne greste tja glede drugega pa ste zadovoljni.A misliš da drugje na morju na more biti trave.Lansko leto je bila trava tudi v policajskem kampu.Trava je bila tudi na debelem rtiču.Tako trava je povsod na morju.Sam nekje jo pospravijo nek pa ne.Otroka sta vsako leto zdravstveno v novem gradu na žalost je tudi tam trava.Saj otroka sta tako rekla.Kaj bo letos bomo pa slišali ko prideta domov.Zato je bolje da ostanete doma v banjo naštimate vodo jo solite in imate morje brez trave.
Žal če greš na morje se moraš s tem tudi sprijaznt.Ti si z ostalim zadovoljna samo z morjem ne.Nekateri še s tem nimajo sreče in so grozno razočarani z dopustom.

Sma bila pred dvema letoma v Zadru pa ni bilo trave. Upam, da si kdaj bila v Ankaranu in v Zadru ali celo kakšnem drugem kraju v Dalmaciji, komanj takrat boš vedela o čem govorim, o kakšni primerjavi. V Izoli je zelo malo trave proti Ankaranu, vendar še vedno več kot na Hrvaškem. Ne, ni povsod trave in Hrvati imajo to srečo.

N.

Mi smo bili lani v kampu v Ankaranu. Prvič, zadnjič in nikoli več. Gužva je strašna, voda porazna, sanitarije tako umazane, da te je otroka samega tja spustit kar hudo, pa še od silne svinjarije zvečer drsi, pa čistilka tam puca samo 1x na dan, potem gre pa domov (za ta denar si to privoščijo!), umivalniki so umazani ravno tako, čeprav so pod streho. Na wc se lahko zakleneš, ker ključavnice ponekod ne delajo, mene so skoraj reševali ven. Voda je zvečer samo mrzla, čeprav moraš plačat žetone za toplo vodo. Se pravi do tople vode si upravičen samo z žetoni, ki jih obupno drago plačaš, sploh če ves je 5, potem pa ta topla voda sploh ne pricurlja ven. Groza! Obala je nikakršna. Edino bazen je ok. Vendar te vanj ne spustijo z vozičkom, čeprav imaš otročka še tako majhnega, da ne zna sam sedet. Torej imaš na izbiro ali ga nosiš na rokah ves čas, ali pa ostalih otrok ne pelješ plavat. Obup, zamerila sem jim to zelo!! Brez posluha za družine z majhnimi. Dragi so bolj kot vsak hrvaški kamp, nudijo pa samo senco borovcev, ki so res fajn gosti in bazen. Parcele so majhne, vendar na parcelah ni vode, je samo elektrika. Sram me je bilo, ko so tam Nizozemci kampirali. Sram, da ena Slovenija, v enem tako dragem kampu ne nudi niti osnovne čistoče, tople vode ali kakšne poštene zabave. Slabše kot vsak Istrski kamp.Žal mi je, ker je tako, resnično ne bi verjela, če ne bi že na vse sorte krajih kampirala.

Meni se pa je hrvaška zamerila.Prvič imajo tudi drago,nesramni so in neolikani (Bila na rabu,novem gradu,biogradu,krku to je bilo pred nekaj leti že dolgo časa ne hodim več tja in jim ne nosim denar.) Najprej sem celo večnost čakala na trajekt.Hotel nič posebnega.Ponoči 3 zjutraj grozna galama Z motorji (2 uri).Poveš da želiš ponoči mir pa ti reče pa nazaj pejt če ti ni všeč.Skoraj ukazali govoriti po njihovo.Plaža nič posebnega morje isto,veliko ježev in kamnov.Tako da tja ne grem več.
No tako slabo v adriji pa spet ni kot ti praviš.Mi smo bili pred lani pa je bilo vse čisto.Sem bila pa priča dogodkom.Čestilka je glih lepo počistila sanitarij bilo res čisto ko pride ena mamica z majhnim otrokom in mularija tamal se je kar na tla pokal,polulal pa mu je samo rit obrisala in šla ne da bi pospravila za njim.Mularija je pločevinke kar po tleh metale.Zgodilo se je tudi da so tja hodili pomivat posodo pa so ostanke kar tam pustili.Si kdaj pomislila da je pomito in pospravljeno pa smo ljudje take svinje da se ne znamo merkat in pospravi zasabo..Res je zabav pa ni bilo,pa kaj smo jo pa sami naredili.Če si pa finesa je pa najbolje da greste v hotele,tam je pa vsega dovolj,čisti sanitariji,topla voda,celo tv,telefon topla hrana.Zapomi si kampiranje je cigansko življenje.Čudno da nisi rekla da so še iglice na tleh,in zemlja da bi še to morali pospravit.Ne bom rekla da to ni bilo res vendar tako petantna pa tut ni treba biti.Mi gremo mogoče letos.

KO smo še s starši hodili kampirat na hrvaško lanterna,funtana pag so bili sanitariji tako svinjski da je bilo kaj.In kaj boš naredil nič.Pa smo hodili tja kar dobrih 8 let.Pa tudi morje ni bil ne vem kaj.Kakšno leto je bilo čisto kakšno pa svinjsko (sanitarij)Sploh pa je v kampu ogromno ljudi in čestilke ne morej vsakih 5 minut čistit.Najbolje bi bilo če tja postavi svojo pojsteljo in gre takoj ko nekoga vidi za njim pospravit.A ti tudi doma samo čistiš in težačiš možu in otrokom in hodiš za njimi in pospravljaš.Sužnja čistoče.
Tudi v Adriji je ogromno ljudi in eni so prav svinjski.Eni namerno uničujejo umažejo eni pa so čisti.Sto ljudi sto čudi.
Res najbolj da greste v hotele.Kampiranje ni za vas.Sploh pa ne razumem saj hrvaška razen morja in lepote nima nič posebnega.cene so zasoljene,hoteli nič posebnega pokazat pa nimajo kaj če pa je je pa grozno drago.KO berm izkušnje nekaterih so cene zasoljene in vsako leto je isto.

New Report

Close