Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Anketni vprašalnik o delu socialnega pedagoga (za osnovnošolce, dijake in študente)

Anketni vprašalnik o delu socialnega pedagoga (za osnovnošolce, dijake in študente)

Sem študentka Fakultete za uporabne družbene študije v Novi Gorici. Pišem diplomsko nalogo z naslovom »Socialni pedagog«, zato tudi potrebujem nekaj učencev, dijakov ali študentov, ki bodo pripravljeni za sodelovanje v tej kratki raziskavi o delu pedagogov. Anketni vprašalnik je anonimen, vzel vam bo do 5 minut časa, saj je sestavljen le iz 10-ih vprašanj. Vnaprej se zahvaljujem za sodelovanje.

Link do ankete: http://mojaanketa.si/anketa/582525790/

Prosim tudi starše, ki bodo videli to objavo, če lahko posredujejo link svojim otrokom, da bi čimprej pridobila zadosten vzorec. Hvala vsem za pomoč. Lp

Izbral sem da nisem nikoli obiskal, potem pa naslednjih nevemkoliko vprasanj kako sem bil zadovoljen???

Kaksna je to fakulteta in kasne ste to studentke, da niti ene ankete ne znate sestavit, da selektivno daje vprasanja, glede na prejsnje odgovore

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close