Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu annabel

annabel

Bo kar v redu, Ben 😉 Pa še Razo s svojo jutranjo pravljico, tako, da….Superca ;)[/quote]

Še ena, da bo ziher…http://www.youtube.com/watch?v=ma6Tnggkr5s

Ker si tako dobra prijateljica… )))

😉

eh vidim, da se ti ne sanja o moji ‘širini’ :))))[/quote]

Upam, da ne sega do tele… http://www.youtube.com/watch?v=rrU26xZ5cJY

Me bo začelo še skrbet… )))))[/quote]

saj ne boš verjel, če ti povem, da mi ga je kolegica pripelajala domov!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bo kar v redu, Ben 😉 Pa še Razo s svojo jutranjo pravljico, tako, da….Superca ;)[/quote]

Še ena, da bo ziher…http://www.youtube.com/watch?v=ma6Tnggkr5s

Ker si tako dobra prijateljica… )))

;-)[/quote]

A mi ti žogico mečeš nazaj?

Maš prav! Ne verjamem!

Aja, a on pa lahko, a? )))))))

Žogico? Misliš?

Maš rada pink ponk? http://www.youtube.com/watch?v=Vd3VPEHX11o&feature=related

Maš prav! Ne verjamem!

Aja, a on pa lahko, a? )))))))[/quote]

tud prav. sej ni treba verjet. :)))))

če pa on lahko al pa težko pa ne bi vedela.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mi predstaviš to prijateljico…? )))))))

Žogico? Misliš?

Maš rada pink ponk? http://www.youtube.com/watch?v=Vd3VPEHX11o&feature=related%5B/quote%5D

Ne, v tem pa nisem dobra 😉

Mi predstaviš to prijateljico…? )))))))[/quote]

a veš, da je vrsta :)))))))))))))))
drugače pa itak veš zanjo!! 🙂

Že sedaj? Kaj šele bo?

že dolgo. 🙂

že dolgo. :)[/quote]

Samo…jaz ne maram stat v vrstah….

…bo treba drugačno pot ubrat. ))))))

Kako si ti radovedna postala?;-)

že dolgo. :)[/quote]

Samo…jaz ne maram stat v vrstah….

…bo treba drugačno pot ubrat. ))))))[/quote]

ma ti dam nasvet. ne vrsta, ne druga pot ne bo užgala pri njej. jo preveč poznam. verjemi. 🙂

Vem…bo treba okoli…pa smo spet na začetku…

…bo treba kar karambol narest… ))))))

ja. bi znalo bit. samo moraš pazit, da bo avto prave barve. da ne boš mene.

ja. bi znalo bit. samo moraš pazit, da bo avto prave barve. da ne boš mene.[/quote]

Kdo pa pravi, da nočem ravno tebe? Bo prava barva, ne skrbi… )))))

ja. bi znalo bit. samo moraš pazit, da bo avto prave barve. da ne boš mene.[/quote]

Kdo pa pravi, da nočem ravno tebe? Bo prava barva, ne skrbi… )))))[/quote]

eh, kaj boš mene! :)))

Kdo pa pravi, da nočem ravno tebe? Bo prava barva, ne skrbi… )))))[/quote]

eh, kaj boš mene! :)))[/quote]

Zdej boš pa rekla, da bi imela kaj prosti?!?

eh, kaj boš mene! :)))[/quote]

Zdej boš pa rekla, da bi imela kaj prosti?!?[/quote]

to pa ne vem. odvisno koliko Clive-a je v tebi. :)))

Ne veš, če ne poizkusiš…

Pa ne verjamem, da si taka, da rada živiš v dvomih…? )))))

Ne veš, če ne poizkusiš…

Pa ne verjamem, da si taka, da rada živiš v dvomih…? )))))[/quote]

hja … daleč od tega, da bi kar poizkusla. saj veš, eliminacije se dela na različnih nivojih … šele potem se poizkusi.

To ti pa ni podobno…ne verjamem da se tako, prek eliminacij na različnih nivojih odločaš za nekoga…menda si tukaj bolj spontana…

je pa kaj takega bolj realno recimo pri nakupu avtomobila ali pa MP3 playerja… ))))

no bom pa bolj konkretna, da boš razumel.
seveda sem spontana. samo mi mora v oko sest, pa prava energija … pa saj veš, da se to redko poklopi. no vsaj enim.

pa tudi vem, kaj nočem. in ne toliko kaj hočem. to sva itak že obdelala.
pri avtu je pa ravno obratno. tam točno vem kaj hočem. :)))

—-****—-

V dobrobit in miren spanec ostalih predlagam na tvojo pobudo, da dava mikrofon tule v etru še ostalim, ki bi verjetno radi sedaj pojamrali še kaj čez naju…

Na vrsti je oddaja…kje pa vas čevelj žuli? ….

—-****—-

New Report

Close