Annabel …
oooopaaaa fleš. to pa je ego. s samim de nirom se primerjat!! ampak pri cartanju pa vseeno ne upaš bit zraven? ma tole mi ne gre skupaj :))))))
eh, there is plenty of flash to go around[/quote]
Ma ja, Flash, se vse sveti ko ti prideš! :))))[/quote]
pa valjda ja ne bo pobegnil, zdaj ko dve pleševa okoli njega. :))))
ti anči, a si kdaj plesala trebušni ples?
to sploh ni ovira. saj ni finta v špehu! :))))))))))[/quote]
ne , finta je v tem, da je malo pravih oblin na pravem mestu))[/quote]
finta je v tem, da zna ženska uporabljat vse mišice v dotičnem predelu, katerih se prej niti ne zaveda oz. jih ne uporablja kontrolirano. takole je to pri trebušnem plesu. z oblinami ali brez.
je pa fajn, ker se v kakšni situaciji potem spozabiš, da ne plešeš … hi hi hi … in ja, je kjr fajn :)))))))))
Pa Flashu, veš, da ga zaplešem, samo s prsti tleskne :)))))))))[/quote]
čudno, čudno, tako tleskam s prsti, da se mi bo kmalu koža vnela, a trebušnega plesa od nikoder, le kaj delam narobe))[/quote]
ti jaz povem. pirhece auf, pa na meditacijo in potem na kofe. potem pa bo efekt! je tko anči?
ne , finta je v tem, da je malo pravih oblin na pravem mestu))[/quote]
finta je v tem, da zna ženska uporabljat vse mišice v dotičnem predelu, katerih se prej niti ne zaveda oz. jih ne uporablja kontrolirano. takole je to pri trebušnem plesu. z oblinami ali brez.
je pa fajn, ker se v kakšni situaciji potem spozabiš, da ne plešeš … hi hi hi … in ja, je kjr fajn :)))))))))[/quote]
mam pa rit veliko, če to kaj pomaga :))))
je pa fajn, ker se v kakšni situaciji potem spozabiš, da ne plešeš … hi hi hi … in ja, je kjr fajn :)))))))))[/quote]
mam pa rit veliko, če to kaj pomaga :))))[/quote]
JLo? :)))))))))))