Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ANNEMARIE BORLIND

ANNEMARIE BORLIND

Zanima me, če ima katera kaj izkušen s to kozmetiko, predvsem tisto z linije YOUNG BEAUTI za nečisto kožo… je precej draga, zato me zanima kaj več o tem.
Hvala!

Uporabljala sem jo, a se mi ni zdela nič posebnega. Kvalitetna, dobra, a ni me tako prevzela da bi jo ponovno kupila. Mislim da je cena dokaj ustrezna saj prepartati vsebujejo izredno kvalitetne sestavine, od čiste izvirske vode do najrazličnejših zelišč in rožic, ki imajo pozitiven učinek na kožo. Poizkusi in mislim da ne boš razočarana.

Živjo!
Jaz prisegam na to znamko. Sicer uporabljam kremo za malo zrelejšo kožo, kot ti (ZZ, L) ampak lahko rečem, da je to kozmetika, ki moji koži godi. Imam zelo občutljivo kožo, ki reagira na “vsako stvar”(parfume, konzervanse…) Mogoče mi je manj ustrezalo mleko in tonik (predrago), ampak kreme pa absolutno.
Lep pozdrav
Sonja

pozdravljena!
jaz uporabljam te kreme sicer linijo za mešano kožo in mi zelo ustreza,prej sem pa uporbljala U linijo in mi je zelo pomagala,vendar jo moraš redno uporabljati in tudi obisk pri kozmetičarki ti ne bi škodil saj sama krema ne more narediti čudežev lahko pa pomaga k zdravi in sijoči koži.
Kolekcijo Young beauty ti zelo priporočam( prej prosi v drogeriji zaa tester)
liliBorovnička je pisal/pisala:
>
> Uporabljala sem jo, a se mi ni zdela nič posebnega.
> Kvalitetna, dobra, a ni me tako prevzela da bi jo ponovno
> kupila. Mislim da je cena dokaj ustrezna saj prepartati
> vsebujejo izredno kvalitetne sestavine, od čiste izvirske
> vode do najrazličnejših zelišč in rožic, ki imajo pozitiven
> učinek na kožo. Poizkusi in mislim da ne boš razočarana.

New Report

Close