anonimna prijava delovni inšpekciji

bla sem zaposlena žito ines melska 19 maribor,delala sem na pakirnem stroje moke stroj mi je dobil roko not.Roko sem imela precej poškodovano bila sem v staležu.Nisem imela odločbe za strojnika,ker mi direktor ni hotel izročit,ko se mi je zgodila nezgoda sem morala podpisati da sem sama kriva.Prijavla sem zato,ker še zdaj delata dve delavki na strojah in tud nimata odločbe za strojnika sicer sta tud v nevarnosti glede kakšne nezgode.in tud njima noče izročit odložbe veliko smo se borile in to vse zapstonj,ker imamo takšnega direktoraja pametnega.
Hvala za pomoč
lep pozdrav

Pozdravljeni,
na internetni strani Inšpektorata RS za delo imate objavljen obrazec in vse informacije, ki vas vodijo skozi postopek.
Prav tako je pojasnjeno, da prijavljate kršitve delovnopravne zakonodaje.
Lahko namreč opravlja delo v skladu z zakonom in drugimi podzakonskimi predpisi in v tem primeru ne gre za kršitev zakonodaje.
Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@legas-kranj.si

Zdravo.
Sem studentka in ne dolgo nazaj sem dala odpoved v enem podjetju, zaradi slabih delovnih pogojev. Sporocilo, da dajem odpoved sem poslala sefu po elektronski posti. Nisem mislila, da bo to tak problem, ker so v vsakem primeru ze nasli zamenjavo teden dni predno sem dala odpoved. Sedaj pa mi sef grozi, da ne bom dobila placila, ker bi mogla opraviti odpovedni rok 30 dni. Jaz menim, da kot student, mi tega ni potrebno opravljati, nisem pa prepricana. Ali mora tudi student opravljati odpovedni rok, glede na to, da nima podpisane nobene pogodbe s podjetjem?
Naj se poudarim, da je to podjetje dolzno veliko denarja prejsnim puncam, ki so bile v njem zaposlene. Tudi, ko sem pricela z delom v tem podjetju mi je sef predlagal placilo na roke in ne preko napotnice. Vendar mu tega nisem pustila. Rekla sem mu, da zelim delati preko napotnice in scasoma se je strinjal. Zdaj me pa skrbi, da placila ne bom nikoli dobila, saj mi je grozil, da bo predal primer svojemu odvetniku.
Mi lahko kdo svetuje kaj naj naredim? Hvala.

Najprej hvala za odgovor. Se mi je zdelo, da studentje nimajo odpovednega roka, razen takrat, ko to podpises.
Sem tudi klicala na e-servis in so mi povedali, da je zakon na moji strani. Rekli so mi tudi, da v primeru, ce ne dobim placila, oni poslejo dopis podjetju. O terjanju niso nic govorili, tako da mislm da v mojem primeru oni ne morejo terjati. Delala sem samo en mesec, tako da podjetje se nic ni nakazovalo na mojo napotnico.
Govorila sem tudi z znanko, ki dela na inspektoratu in mi je rekla, da bi po vseh pravilih mogla dobiti popolno placilo, ampak ni prepricana, ce bom to lahko dosegla.
Ce mi to rece nekdo iz inspektorata, potem res lahko pozabim na placilo? Ali obstaja se kaksna moznost?
Hvala.

Ja, ta hudobna, neuvidevna, nesramna delavska drhal! Poleg tega, da želijo svojo zasluženo plačo, zahtevajo še dopust! In še denar za nadure?? Še dobro, da si jim dala odpoved (čeprav iz poslovnih razlogov). Pa ja niso zahtevali še odpravnine??[/quote] CE TE DELAVCI NIMAJO RADI SI TI KAPITALISTICNA BOGATASKA DRHAL KI V GROB NE NESE NIC

Leta2005 je ROKAVEC ALEKSANDER ROJEN 20.10.1979. STANUJOC ALESOVCEVA 25 BIL UGRABLJEN NA BAHAMIH NASSAO DELAL JE ZA PODJETJE ROYAL CARIBIEAN
PREKRITO V VLADI IN V AMERIKI ZARADI NACIJE
LETA 2010 JE ROKAVEC ALEKSANDER POSTAL SAMOSTOJNI PODJETNIK Z ZELO VISOKO SVETOVNO SOLO V SLOVENIJI JE DELOVAL NA PODROCJU HARDVER IN SOFTVER KOT DIREKTOR MANAGER IN ZELO VISOK INVESTITOR
MED SAMIM DELOM SO GA NAPADLI V SLOVENIJI IZ SOSEDNIH DRZAV Z NAMENOM CITIRAMO UNICENJE PODJETJA IN NJEGOVIH DEL
TUDI SLOVENSKA VLADA GA JE PROSILA ZA POMOC PRI SVETOVNEM ORGANIZERANEM KRIMINALU KI PA PRESEGA SLOVENSKO STANJE GRE ZA DROGO OROZJE UMORI NAPADE NA PODJETJA NAPADE NA DRZAVE
DEL SRBSKE BAZE SE NAHAJA V SISKI NA ALESOVCEVI ULICI KJER ZE LETA DELAJO NA TEM DA UNICIJO LJUBLJANO TER SLOVENIJO DELUJEJO PA PO CELEM SVETU GLOBOKO UPLETENA CELOTNA SLOVENSKA VLADA ZARADI PRIMERA PREDCASNE VOLITVE ODSTAVLJEN DIREKTOR SOVE V JAVNOSTI ROKAVEC ALEKSANDER PRIKAZAN KOT KRIMINALEC
VLADA REPUBLIKE SLOVENIJE JE NAJELA PODJETNIKA ZA ZELO ZAHTEVNE NAALOGE ZA KATERE PA NEZELIJO PORAVNATI OBVEZNOSTI
POLICIJA OBVESCEVALNE MINISTRI VOJSKA …..
ODZIV NACIONALNE VARNOSTI PA TAK
ROKAVEC ALEKSANDER JE ZELEL KUPITI HOTEL LEV PA MU VLADA NI DOVOLILA
KOT PODJETNIK JE ISKAL DELAVCE NA SLOVENSKEM ZAVODU NISO OBJAVILI ZAHTEV POUDAREK ISKAL JE 100 OSEB ZA DELO
MEN PAVER JE HOTEL OD PODJETNIKA KAR 4.500.00 NA OSEBO SE PRAVI KRAT 100 DOBITE MESECNE PLACE
PODJETNIK SPREJME PONUDBO VENDAR POUDARI DA SE MUDI SAJ SO PROGRAMERJI ZE PR KONCU Z DELOM ZA SLOVENSKO TRZISCE MEN PAVER PO 21 NE DVIGUJE TELEFONA MANAGER SE OGLASI PO MESECU BREZ DELAVCA RESNOST…..SUMLJIVO
PODJETNIK POJDE NA GFK D.O.O,SLOVENKO AVSTRISKO PODJETJE DA NAJAME STUDI SAJ JE POTERBNO OGLASEVATI 5 000TISOCIM PODJETJEM NA SESTANKU SE POGOVORIJO GFK NAREDI PONUDBO ZA NAJEM STUDIA Z 15 STUDENTI 5 DNI DELA CENA 21.000,00 EUR PODJETNIK SPREJME OB SESTANKU PONUDBO KO JE BILO TREBA ZACETI MANAGER NE DVIGNE TELEFONA KER JE BILO NA SESTANKU RECENO TAKOJ, MQNAGER GFK PO MESECU IN POL POKLICE PODJETNIKA IN RECE BIL SEM NA DOPUSTU…….SUMLJIVO
ITD
V PRIMER VLADA UPLETENA MARIBORSKA POLICIJA LJUBLJANSKA NOVA GORICA PRIMORSKA OZIROMA SAMO POLICIJA IZ KRSKEGA NE …ITD
POTEM PA SE OBVESCEVALNE SLUZBE KI PA NI ZAJAVNOST VENDAR NE POZABITE V SLOVENIJI DA VASA HUDA KAZNIVA KRIMINALNA DEJANJA SO POZABLJENA IN DA STE VARNI PRED NEKAZNOVANOSTJO ZARADI POZNANSTEV V POLICIJI SE ZELO MOTITEEEE
…………………………………………………………………………………………………….X

Slovensko drzavno tozilstvo he v poslovanju z alkaido slovenija neuradno oziroma nejavno zelo tesno deluje z terrorist I zastopniki nacionalne varnosti he opravljajo svoje dejavnosti
Dovolila he use drogo bell blago mnozicni umori hcera znanih slovenskih podjetnikov,pro the dogotkih she he stanje umirilo tako da so jih dobesedno drogiral se,v javnosti druzil her spoceli z posilstvom otroke mocno podpora blade in policije v slovenije he znano da sent zlocin he zaostavi vendar SE ISCE KAKO JE DO TEGA PRISLO ,NE PREPRECI UMOR CE JE NACIN DELA ISKANJA BOLSI PA SE DOLGCAS NI
ZNANO PO CELEM SVETU
PA ZA POVRH VLADI REPUBLIKE SLOVENIJE JE USPELO DA STE SMO SLOVENCI V MLADI DLOVENIJI BREZ MLADE ZGODOVINE
SRBI BREZ KEMIKOV. S SVOJIMI …………….NESTROKOVNA MAMILA POSILJAJO NA ULICO IN CAKAJO NA STRANSKE UCIKE

Lep pozdrav
Zaposlen sem v nekem podjetju v okolici Nakla, ki navzven kaze podobo lepega urejenega modernega in okolju prijaznega podjetja…,vendar zunanja podoba izredno zavaja! Ko pa stopiš med štiri stene ti je pa takoj jasno da si se vrnil v svojo mladost oz. v obdobje Jugoslavije, prezračevanje je slabo oz.nekje ga sploh ni,in ko posije sonce se sploh lepo vidi kje se dela,glede na dejavnost s katero se ukvarja to podjetje vem da bi mogli nekateri delati tudi v maskah ampak tega ni, ker vlaganje v notranjost podjetja se ne splača itak se navzven ne vidi. Pred NAJAVLJENO inšpekcijo se pa na hitro malo pospravi in vsake par let lepo prebeli in tako sistem teče dalje,da o ogrevanju ali kakšni klimi poleti ne govorimo (kaj pa je to),in da v ostalih stvareh ne govorimo,ampak to se mene osebno ne tiče in ni moj problem jih bojo že 1x zašili… Na koga bi se morali obrniti,da pride inšpekcija 1x nenapovedano in če se le da v lepem hladnem vremenu?

Rokavec Aleksander univerzal poslovno svetovanje
sledeče
leta 2005 ugrabljen na bahamih nassao podjetje royal caribbean plačalo 1.6 miliona dolarjev odškodnine ugrabiteljem
slovenia z usemi pristojnimi ni postorila popolnoma NIČ
let 2010 je rokavec aleksander odpru podjetje univerzal poslovno svetovanje
delo njegovo profesionalne evropske prevozne storitve
investitor v hardware software
ponudbe in delo se je pripravljalo za vlado ter use novitete na področju DDV ter ……(………)
predusem pa za svetovi trg na istem področju……
policija ga je prosila za pomoč v mariboru ko so se otroci iz tujih držav malo poigrali z evropskim pravom
SLEDEČE slovenija nima kapitala za obrambo uporablja usa sredstva tudi hudo kršenje zakonodaje da ne pride v javnost da se nemoremo braniti v sloveniji
članek o rokavcu aleksandru universal poslovno svetovanje
Se pravi iz državnih virov
POLICIJA POKLIČE PODJETNIKA DA OPRAVI TO ZVRST PREVOZA LJ-GO
TAKO DOKAZUJE TUDI TELEKOMOV PODJETNIŠKI IZPISEK
TO JE PRVI PRIMER V TEJ ZADEVI KI JE JAVNOSTI PREKRIT
…………………………………………………………………………………………………………….
Sledeče izrek policaji ki pa njegovo ime ostaja anonimno
dejmo mi tega podjetnika univerzal poslovno svetovanje na koncu kaznovati saj ima cisto cisto kartoteko
nepozabite da za usem tem v resnici stojijo slovenka najboljši podjetniki kot so srci.d.o.o špica.d.o.o ter še nekateri.
vendar je podjetnik zelo kolturno in diplomatsko opozoril sledeče
Kot rokavec aleksander stanford university da dela za svetvo tržiče ter da bodo usi vedeli za usa dejanja v sloveniji use kako delajo vendar ne kot napad ali preuzem celotnega poslovanje na področju hardware software vendar kot obramba tako da z usakim napadamo je sledila krat 100 obramba
sledeče
predsednik slovenije
predsednik vlade
vodja sove
vojaški generali
najbogatejši prebivalci
ZELO VELIKO JE TEGA TO JE ZELO MAJHEN OSNUTEK RESNICE KI PA JE NAMENJEN ZA BOLJŠI DAN IN DNEVE KI PRIHAJAJO

Ima kdo tudi povratno izkušnjo, da je bil delodajalec dejansko kaznovan?
Ste morali priložiti dokumentacije, dokazila, ali je bila prijava dovolj in so nato izvedli inšpektorji svoj nadzor? Pri nas je isto. Delam v oglaševalski agenciji, kot vsi moji ‘sodelavci’ preko s.p.-ja, gre pa za čisto delovno razmerje.

Prosim za minutko vašega časa, da rešite anketo in mi s tem pomagate na poti do uspešne seminarske naloge.
Žal mi program ni dovolil narediti 15 vprašanj v eni anketi, zato je deljena na dve manjši.
Lepa hvala:)
http://www.mojaanketa.si/anketa/587514981/
http://www.mojaanketa.si/anketa/587524129/

Buhtla ena, za kaj pa so potem forumi? Kje piše, da se ne sme reklame delat? Tolk si pametna da kr siješ. Smrdite mi po tipičnem slovenskem dreku, ki izkorišča vsa brezplačna državna sredstva in omejuje ljudi, ki zares delajo. Vas ne poznam amapk sklepam, da ste na socialni in prejemate pomoč, delodajalcem pa lažete, da ste nesposobni za delo.

Buhtla ena, za kaj pa so potem forumi? Kje piše, da se ne sme reklame delat? Tolk si pametna da kr siješ. Smrdite mi po tipičnem slovenskem dreku, ki izkorišča vsa brezplačna državna sredstva in omejuje ljudi, ki zares delajo. Vas ne poznam amapk sklepam, da ste na socialni in prejemate pomoč, delodajalcem pa lažete, da ste nesposobni za delo.
Forum je zaprt za komentiranje.