Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek anonimna prijava oddaje stanovanja na črno

anonimna prijava oddaje stanovanja na črno

Kam in kako prijaviti nekoga, ki oddaja stanovanje na črno, potem pa še “nagaja” podnajemnikom- ima vsak drugi mesec druge… ?

Brigaj se zase.

se bom tisti moment, ko me bo ta oseba nehala podjeb… Imam še drugo varianto, da najamem južnjake, da ga prebijejo in mu uničijo stanonovanje. BOljša?

da tud ti nisi čist nedolžen.Za kreganje sta zmeraj dva potrebna.

Prijaviš na pristojno enoto MF DURS (zaradi izogibanja plačevanja akontacije dohodnine od najemnine).

Tu boš ziher našel odgovor.
Prijavi lastnika na DURS.

http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/851501/an/0/page/3

Bili smo podnajemniki. Oseba nas je v roku dveh mesecev izselila, ker naj bi oddala stanovanje svojim sorodnikom (kar ni res, so vzeli nove podnajemnike), vzeli so varščino in še eno najemnino! Jaz sem vse redno plačeval!

Sem bila sama podnajemnik, in sva z lastnikom napisala pogodbo, kjer je bilo zapisano, da bom vsaj 1 leto najmemnik, in v tem času si lastnik ne more kar tako izmislit, da bi me vrgel ven.
Varščino ( v vsoti treh mesečnih najemnin) pa sem dobila po izselitvi nazaj, ker sem mu oddala stanovanje v stanju, kot sem ga prejela.

Ja, pri nas je bilo stanovanje v istem stanju kot sem ga dobil. Še boljš, ker sem moral menjati pipo, glavo pri tušu… Sploh ni hotela slišati o tem, da vrne denar. Sedaj, ko sem pa zvedel, da ima podnajemnike (!), me je pa razjezilo…

Smo tudi podnajemniki,pa pogodbe nismo spisala,smo šli na besedo,
da pride lastnica po novmu letu in da uredimo,ker ni imela časa.
Sedaj je pa zadeva takšna,grozna,da mora stanovanje prodat,ker ji grozijo z rubežem,račune ima vse blokirane
podjetje ki ga imasta z možem šlo v.
dogovorili smo se za najmanj 3 leta.
Seveda brez pogodbe.
Kako ukrepat v tem primeru,sam imao 2 otroka.

Ste v “riti”, se oproščam za izraz, toda, vam v tem primeru vam ne preostane druga, kot, da začnete iskat drugo stanovanje.

Prijaviš lahko na:

1. Gestapo
2. Stazi
3. Securitate
4. KGB
5. SDV

Lahko pa se začneš brigati zase z zavestjo, da država itak nič ne more takemu davčnemu utajevalcu. Kdo ve, če ni še kakšne pivovarne ali holdinga sprivatiziral na račun utajenega dobička od oddajanja stanovanja.

Ja Ajcom,sam če ga ne dobiš,
in občina nima posluha.
kam,tu so otroc,sej ne morš kar na ceto.

Če bi lahko, bi ti pomagala.pa ne morem. Žal. Upam in želim , da boste našli nek izhod in, da bo za vašo družino vse ok.

ko jaz nisem imela kam, so mi na CSD prijazno svetovali, da naj dam oglas na radio.

Tako da, bo treba kar iskat.
Vprašat vse znance. Poslušat/gledat male oglase…..
Žal.

Ste najemniki in ne podnajemniki.

Lp

drugače je pa praznih stanovanj ko toče…

Če je bila varščina v višini ene najemnine, je res samo nagajanje. Če je bilo več, je pa kraja. Samo dokazati bo težko.

New Report

Close