Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek anonimno poslati sms ali mail

anonimno poslati sms ali mail

Mene pa zanima, kako nekomu poslati sms ali mail, ne da bi on vedel, kdo je pošiljatelj. Torej želim ostati anonimna (iz določenih razlogov pač) :)) Hvala!

iz najdi.si

Od tamo poznam…ampak tisto ni anonimno, tam moraš biti registriran! Ali pa obstaja še kakšen način pa ga jaz ne poznam!

na telefonu imaš nastavitev.

Greš v knjižnico in tam na internet. Si ustvariš mail na – recimo – hotmailu in pošlješ.

Ne znam 🙂 Mi lahko pomagaš?

če znaš po teh forumih brskat, boš znala tudi nov mail odpret, ker je lahko ko pasulj…..

Npr. tu: https://login.yahoo.com/config/mail?.intl=us

Nats*, če ti ni bilo ravno za odgovorit …ne bi potrebovala. In JA znam po forumih brskat, kar pa še ne pomeni, da znam VSE… Pa vseeno hvala za link :))

Moj post ni bil namerno napisan sarkastično….. Samo info, da je mail z lahkoto odpret…..

Na gmailu, hotmailu ali yahooju si lahko ustvariš poljubno število email naslovov, ni ti treba navesti pravih podatkov (ime, priimek).
Za vsak slučaj pa greš v knjižnico.
Upam, da nisem pomagala pri čem grdem.

Nats* …sem razumela kot da sem bila kregana 🙂 Hvala še enkart!

Kenga…nisi pomagala pri ničemer grdem, želim nekoga opozoriti na nekaj, vendar naj ne bi vedel, da sem to jaz, ker se ne želim vmešavat! 😉 Hvala tudi tebi!

In zakaj preprosto ne napišeš pisma? Se pač ne podpišeš spodaj, a ne?

v gsm imaš nastavitev prikaži št. klicočega/ne prikaže, skrij številko/prikaži številko. janso da skriješ svojo št. ne št. ki te kliče.

Kljub nastavitvi SMS-ne skrije številke,klic s skrito številko pa ostane skrita številka

New Report

Close