Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Ansambel Azalea

Ansambel Azalea

Pozdravljeni!
Zanima naju z fantom ali je pri kateremu od vas na poroki igral ansambel Azalea. Priporočala ga mi je sodelavka, baje da igrajo vse v živo in da imajo odličen program. Širok repertuar na splošno da so odlični. Ali ima kdo izkušnje z njimi prosim za pomoč, da se lažje odločiva. Lp Sabina in Dejan

Zdravo!

Tudi midva se odločava za ta ansambel, zato me zelo zanima, če sta ga vidva imela ter kako je bilo??

Pozdravljeni malo pozno pa vendar iz prve roke. Ansambel Azalea je vrhunski ansambel, igrali so na bratovi poroki. Igrajo vse v živo, odličen izbor pesmi, dobre igre, odličen program, profesionalno odigrano, zelo kratke pavze skoz so v akciji. V glavnem, kar je najbolj važno naredijo odlično vzdušje na zabavi. Zelo jih priporočam parom za zabavo.

V soboto sva imela poroko na katerem je igral ansambel Azalea. Po najinem visokem pričakovanju so naju z svati odlično zabavali. Imajo odličen izbor glasbe, ki se najde za vse svate. Igrajo tako narodno kot zabavno glasbo v živo, odlična animacija, igre in povezovanje. Veliko pohval sva dobila na njihov račun, ker sva jih izbrala za najino poroko. Zato jih tudi zelo priporočam mladoporočencem za igranje na poroki. Monika

Jaz sem bila tudi že na poroki, kjer so igrali … nimam nobene kritike, razen pozitivne. Izjemno vzdušje, program, predvsem pa kakovostna glasba. 🙂

Lahko navedete še ceno, za ta ansabel.
Hvala.

Tudi nama na poroki je igral ansambel Azalea. Ansambel je odličen, enkratno vzdušje, vrhunski program in zabavne igre na katerih so svatje odlično sodelovali. Zelo kratke pavze, igrajo vse v živo. Cena zelo sprejemljiva sploh na vse kar nudijo, zelo jih zelo priporočam na porokah.

Pozdravljeni,
Pred kratkim je na naši zabavi igral ansambel Azalea. Z eno besedo VRHUNSKI. Vse štima od igranja, zvoka, povezovanja,…
Toplo priporočam za vse vrste zabav.
Kristina

Na naši zabavi je igral ansambel Azalea. Nimam kaj drugega za napisat kot, da so odlični. Toplo priporočam vsem, ne bo vam žal. Lp Tamara

Ansambel Azalea, hmmm…brez besed. Kratko in jedrnato vse in še več, kar si sploh lahko želiš na svoji poroki.

Sedaj lahko tudi jaz podam svoje mnenje o ansamblu Azalea.
Fascinirali so nas z svojem izborom, igrajo res vse zvrsti glasbe. Polni energije, vidi se da igrajo z dušo. Dober program, odlično vodenje, prilagodljivi….
Priporočam
Branka

New Report

Close