Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Ansambel Črna mačka

Ansambel Črna mačka

Pozdravljeni

Nujno rabim nasvete .. Letos se poročim. A kdo pozna ansambel Črna mačka ? Kakšne so vaše izkušnje z njimi ??

Hvala

Zakon so, super žur naredijo!

Moji želeni muzikanti Slovenski zvoki so bili zasedeni. Zdej pa ne vem če je Črna mačka tud u redu ali ne ?! A imajo zanimive igre?? A jih je že kdo imel na poroki ? Hvaležna vam bom za vsako informacijo.

Hvala

Jaz sem bila na eni poroki, kjer so igrali in je bilo res fantastično. Niso amaterji, živijo od glasbe, ne “igrajo” midijev, vsak igra 100 instrumentov… Bilo je nekaj iger; teh se točno več ne spomnim. Najbolje jih je poklicat in se dogovorit, da jih gresta poslušat, ko bodo igrali na kakšni poroki.

Meni so svetovali folk idole. Malo pobrskaj, nekje sem že napisala vse o njih, ko sem se pozanimala.

Naj še sam dodam komentar na skupino ČRNA MAČKA.

Ko sva izbirala ansambel za poroko sva imela v igri 3 – 4 skupine, nato pa se po tehtnem premisleku izbrala skupino Črna mačka. Igrali so od začetka pa do konca žurke in lahko rečem samo kapo dol.
Svatje jih niso mogli prehvaliti. Na civilnem in cerkvenem delu so igrali koračnico in akustične pesmi, vmes nekaj veselih, na žurki pa mešano oz. tisto kar so videli, da svatom ugaja. Povezovali so tudi program in imeli igre.
Skratka ansambel oz. skupina so zelo profesionalni in so ŠPICA !!

New Report

Close