Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka ansambel Dežur

ansambel Dežur

Pozdravljeni, bodoči mladoporočenci!

Nekaj vrstic bi rada namenila mojemu “sanjskemu” ansamblu, to je ansamblu Dežur iz Novega mesta. V obdobju več kot deset let, odkar sem jih še kot študentka prvič slišala, se je zasedba resda spremenila, a se mi je kljub temu uresničila želja, da igrajo na moji poroki. Sama ne sodim ravno med tiste, ki bi ne vem kako komplicirala, tako da sem celotno vodenje prepustila vodji ansambla, Janezu Doltarju. Želeli smo mešano glasbo, z bolj malo harmonike, brez norih igric, pač pa s poudarkom na zabavi! Moram še dodati, da mi je harmonikaš, ki ni član tega ansambla, eno uro pred prihodom na dom odpovedal, ker naj bi si zvil gleženj. Klicala sem Janeza in celotna zasedba se je odpravila direktno na civilno poroko na ljubljanski grad in poskrbela za nepozabne trenutke! Pohvaliti pa moram tudi njihovo še najstniško pevko Simono! Punca ima neverjeten glas, zelo simpatična, tako da nas je vse očarala. Tudi svatje so bili izredno navdušeni nad izbranim ansamblom in me večkrat “začudeno” vprašali: “Ja, kje si jih pa našla? Odlični so!” No, tako sem se dokončno prepričala, da je bila izbira res zadetek v polno. Tudi sama sem iskala na forumih podatke o ansamblu, pa je bilo bolj malo napisanega. Na podlagi čudovite izkušnje mislim, da je prav, da jim namenim nekaj vrstic in vam jih iskreno toplo priporočam! Še enkrat hvala vsem članom skupine Dežur za nepozabne trenutke sanjskega poročnega dne!

Kontakt Dežur:
040-892-892 (Janez Doltar)

Janez, super reklama ni kaj.

Pazite pri skupini Dežur. Takoj, ko boste videli, da ste za “skupaj” podpišite pogodbo! Midva sva zaupala vodji, da bomo že podpisali… potem so čudežno “izgubili” datum ter se odločili za par, ki jim je bil bližje in jim plačal več. Nama pa na koncu niti najmanj ni bilo žal…res je vsaka stvar za nekaj dobra.

Midva sva imela ta vikend poroko in sva najela Deja Vu International. Špica za tiste, ki imajo raje zabavo brez preveč “harmonike”! Pojdite na njihovo www stran in poslušajte posnetke. V živo so ravno tako dobri!!

Ja ko se nekaj slabega piše o skupini je treba takoj malce dobrih pohval napisat, a ne Janez?

Pozdravljeni,

mislim, da so teme o ansamblih zgubile svoj pomen, zato jih zaklepam.

Če ansambli želite oglaševati, se obrnite na Andrejo ali Primoža preko e-naslova [email protected] ali [email protected].

Nove teme o ansamblih bodo od prvega posta dalje skrbno spremljane. Izkušnje so dobrodošle, imena ansamblov pa bom iz postov, čim jih bom opazila, brisala, tako da jih boste lahko izmenjevali le po zasebnih sporočilih. Teme bom pregledovala vsakodnevno.

Lep, čeprav silno vroč teden želim vsem!

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

New Report

Close