Ansambel išče pevca/ko
Pozdravljeni!
Iščem RESEN bend, ansambel, skupino, za igranje komerciale + pop+ rock vse po malem ( odvisno od nastopov) imam 10 let glasbene šole za klavijature, kitaro in solo petje. Imam izkušnje z nastopanjem (pri nas in v tujini) in zabavanjem publike. Prihajam iz okolice Slovenske bistrice pripravljena pa sem se vozit tudi nekaj km vstran.
Lp
Kontakt: [email protected]
Živjo!
Jaz pa iščem dekle, ki bi pela pri ženskem narodnozabavnem triu. Naj bo iz Gorenjske oz okolice Kranja. Za več informacij piši na: [email protected]
Živjo vsem skupaj.
Ukvarjam se z optimizacijo video posnetkov in ker je ravno bil Dedek Mraz, vam podarim 1 mesec brezplačnega oglaševanje na YouTube -u.
Kaj to pomeni?
Pojdi na YouTube, vtipkaj Stereo Love Accordion Cover, in na prvi strani 6. mesto, se bo prikazal posnetek z naslovom Stereo Love | Accordion Cover by Slovenian Guys, kanal Music All The Way.
Video sem naložil in začel optimizirati pred slabimi 10-imi dnevi in je že na prvi strani.
Tudi tvoj video, ali video tvojega ansambla, skupine je lahko na prvi strani v nekaj dneh, v kakšnem mesecu pa tudi na Google-u, kar sigurno pomeni večjo prepoznavnost in več špilov. Smile
Kontaktiraš me lahko na zasebno sporočilo ali direktno na mail: [email protected]
Uveljavljena starejša glasbena skupina želi najeti pevko za občasno petje na porokah in abrahamih.
Gre za dopolnitev ženskih predvsem zabavnih skladb k moškemu programu, ko si naročnik zaželi tudi pevko.
Pevka zapoje čez večer cca 20 komadov. Ostalo pa poje back vokale. Pevka ne rabi postavljat in pospravljat ozvočenja.
Zaželjena starost pevke 25 – 40 let ter soliden izgled.
Kontakt: [email protected]
Lep pozdrav
Vodja glasbene skupine