Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Ansambel PIANO

Ansambel PIANO

Ciao,

od kar sem na zadnje brala poste so bila druga imena aktualna, no pa nič zato saj bi vsem, ki se nameravate poročit priporočila Ansambel PIANO, ki je res odličen in sploh ne drag. Vem, da se je o njih že veliko pisalo pa vseeno iz lasnih izkušen povem da so super.

Lp, Monika (novopečena)

Ojla!
koliko pa stane Monika?Ali imajo tudi pester program z igrami ali samo igrajo?hvala,lp

nam so računali 90.000 SIT kljub temu da je bil harmonikaš cel dan z nama in da so igrali res veliko do 5h zjutraj, izredno kratke pavze, prilagodili so se družbi itd. Igric pri nas ni bilo veliko ker je folk ful plesal in smo se sami zabavali, smo peli karaoke in je blo res super.

Pozdravljena Monika,

a mi lahko daš njihov naslov.

Hvala
LP

Res so bli dobri , sem jih poslušala na martinovanju , naslova pa ne vem.
Tukaj imaš njihove telefonske.
041 582 631 Matjaž
041 772 807 David
031 408 470 Katja

telefoni so tule http://users.volja.net/duopiano/

ops, vidim da so navili cene. Najbrž zato, ker so postali bolj iskani. So pa še vedno med cenejšimi.

Če iskreno povem je bilo vse ok, tako kot smo se dogovorili. Na čase so malenkost “zafušal” ampak na splošno so se potrudili in naredili pravi žur. Tako da so nam prej pošle moči. Igrice speljejo, vse po željah. Tudi harmoniko potegnejo in moram priznat, da se je kar podalo ob sprejemu pred gostilno. Mora biti tudi “ta domača”.

Enkrat pred poroko smo se srečali in predelali potek kot sva si ga z nevesto zamislila.

Priporočam. Če primerjam z By the way so Piano zagotovo boljši.

New Report

Close