Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Ansambel TIK-TAK na poroki

Ansambel TIK-TAK na poroki

Razmišljava o ansamblu Tik-Tak na poroki…ima kdo že izkušnje z njimi? Hvala za vsako pomoč

Hja Tik tak mladi nadobudneži, vendar za poroko ne priporočam, saj jim na žalost manjka še kar nekaj kilometrov, ki se na žalost lahko pozna prav na vaši poroki. Razen če ste res nezahtevni in od njih ne zahtevate nič kot samo igranje, potem se bo obneslo. Imela sva jih na poroki in sva bila kar malce razočaran.
Svetujem, da si izbereta kakšen bolj izkušenj ansambel ali duo, trio, pa čeprav bosta mogoče dala kakšnih 100€ več. Poroka je samo enkrat, pa uživajta.

Ja nič, hvala za odgovor, vredno premisliti… imaš kakšno konkretno vedenje o dobrem bendu, ki naredi žur…glede na najin tip poroke je kar bistveno, da je glasba z energijo, ne neko tihožitje 🙂

dve leti nazaj sm stregla na poroki kjer so igrali oni in so bli zakon

Fantje so zelo dobri in so super za igranje na poroki!!! Nama so igrali in so zelo živahni,imajo tudi polno animacije in so zelo zabavni…jast nimam kaj slabega povedat o njih, kot SUPER SO!!!

Pozdravljeni.

Sam sem bil kot svat od enih od ohceti,
za ansambel prej nisem slisal, in sem bil zelo presenecen nad njihovim kvalitetnim programom ki ga imajo za poroko.

vodijo celoten program od zacetka do konca, kar se mi je zelo presenetljivo saj sem bil ze na vecih porokah, pa so v vecini ansambli samo igrali.

pohvalil pa bi tudi da zelo dobro pojejo dalmatinske in hrvaske pesmi.

lp Andrej

Pa kje ti živiš, ga skoraj ni benda da ne povezuje tudi programa, saj to spada zraven. Pa še to: dalmatinske in hrvaške pesmi, a ni to eno in isto?

New Report

Close