Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Ansambel za poroko – za žur

Ansambel za poroko – za žur

Oj!
Midva se bova poročila drugo leto zato se še odločava. Najbolj všeč so nama bili za poroko:
Max band, Tulipani in Unikat…sva kar v dilemi ampak imava še malo časa, tako da ti trije so v najinem ožjem izboru.

Najbolj me razpizdite , ko iščete ansambel za poroko, pal pa neke butaste duone predlagate. Kupite si rajši radio. ON, OFF zna vsak butl pritisnit.

Oho, očitno je tu nekdo zelo nestrpen do duotov ker pač sam ne more do špila. Hja bo treba mal štimung popravt draga/i peča. Pa vzemite Amor ki si delate reklamo pa sami sebi igrajte.

Nama sigurno ne bo igral na poroki nobeden od tukaj omenjenih bendov duo trio,…, bo pa res duo ampak profi duo ga pa ne omenim ker nočeta preveč reklame.

Največja žalost je ta da želite imet dvoje ali celo troje v enem klovne in dobre muskante pa še kej zravn….
dejte se malo zamislt

No pa da še jaz nekaj napišem. Tudi sam se ukvarjam ljubiteljsko z organizacijo porok od a do ž in sem spada tudi glasba.
Sam bi se skoraj z vsem strinjal s CELESTION, le da bi seznam malce skrčil in spremenil.
Sodeloval sem s približno 25 bandi in duoti, trioti, a izpostavil bom le 5 zame najboljših in cenovno dostopnih za večino:

TRIO MALIBU
DUO LIMIT
FOLK IDOLI
MAMBO KINGS
NE ME JUGAT

Vsi so odlični in cenovno dostopni, mogoče je cenovno še najbolj dostopen Duo LIMIT. Vsi imajo odlično glasbo za žur in tudi poroko dobro povezujejo.
Je pa res kakor ste že omenili, klovne in glasbenike v enem ne morete imeti. Če bi bili glasbeniki za vse, potem ne bi potrebovali animatorjem komedijantov, humoristov,…..
Če imate povdarek na slednjemu, naj si omisli osebo, ki bo za to poskrbela in zabavala svate s smehom, glasbenike pa pustite, da poskrbijo za dobro glasbo.

POPOLNOMA SE STRINJAM S TEM KOMENTARJEM. SICER LAHKO DOBITE BEND ZA VSE AMPAK NIKJER NE BODO KOMPLETNI. NAJ DELAJO GLASBENIKI SVOJE DELO. MI SMO IMELI POROKO TEDEN NAZAJ IN SMO IMELI BEND, KI JE MENDA NAJVEČKERAT OMENJEN NA TEM FORUMU. SAMO ENA BESEDA JE DOBRA ZA NJIH, PA ČEPRAV SMO BILI, GLEDE NA TO, DA JIH PREJ NISMO SLIŠALI, SKEPTIČNI. !!!ZAKON!!! IN POCENI. NAŠA POROKA JE POPOLNOMA USPELA. NIKOLI PA SE NE BI ODLOČILA ZA DUO ALI TRIO. RES JE VSEENO, ČE IMAŠ RADIO. PLAY/STOP…
quote=organizacijavpolno]No pa da še jaz nekaj napišem. Tudi sam se ukvarjam ljubiteljsko z organizacijo porok od a do ž in sem spada tudi glasba.
Sam bi se skoraj z vsem strinjal s CELESTION, le da bi seznam malce skrčil in spremenil.
Sodeloval sem s približno 25 bandi in duoti, trioti, a izpostavil bom le 5 zame najboljših in cenovno dostopnih za večino:

TRIO MALIBU
DUO LIMIT
FOLK IDOLI
MAMBO KINGS
NE ME JUGAT

Vsi so odlični in cenovno dostopni, mogoče je cenovno še najbolj dostopen Duo LIMIT. Vsi imajo odlično glasbo za žur in tudi poroko dobro povezujejo.
Je pa res kakor ste že omenili, klovne in glasbenike v enem ne morete imeti. Če bi bili glasbeniki za vse, potem ne bi potrebovali animatorjem komedijantov, humoristov,…..
Če imate povdarek na slednjemu, naj si omisli osebo, ki bo za to poskrbela in zabavala svate s smehom, glasbenike pa pustite, da poskrbijo za dobro glasbo.[/quote]

Zelo zanimiva tema zato moram tudi sama nekaj dodati. Ja najbržje res veliko bendov, ki igrajo PLAY-STOP,ampak ne smemo pa vse metati v isti koš-najbrž. Kaj dosti se ne spoznam na glasbo vendar pa vidim in slišim. Mama je imela 50 let in igral je duo limit. Fanta sta igrava 100% v živo, saj sta se vmes ustavljala, če je bilo potrebno in nadaljevala tam kjer sta končala. Veliko je bilo glasbenih želj, ki jih menda nista imela na repertuarju a sta vse improvizirala, tako da mislim da tu ni play backa.

Veselo vsem, ki čakate svojo nepozabno zabavo.

Midva sva prav tako iskala ansambel preko forumov. Izbrala sva Folk idole, saj je bilo na forumih o njih največ pohval. Zelo sva zadovoljna, korektni fantje, držijo se slehernega dogovora, brez alkohola in veliko dobre glasbe. Le tako naprej. Priporočava!

Ja, Janja&Matej veš da vama verjameva ja. Nikdar!

Mislim, saj to ne moreš verjet. Moram sicer povedat, da je nama v bistvu vseeno. Nekateri ste tu gor zato, ker ste pač konfliktni in tipično slovensko foušarijsko naravnani. In se znašate nad tistimi, ki si želijo izmenjat dobre in slabe izkušnje, ki nam bodo olajšale odločitev, ki je za nas, ki se pač ukvarjamo z enim najpomebnejših trenutkov v življenju. In res nama je vseeno, kdo najini izkušnji verjame in kdo ne. Želela sem le olajšati odločitev in povedati svoje mnenje vsem tistim, ki jim bo to prav prišlo.

Ogromno je dobrih glasbenikov.Nama je igral duo Limit in smo bili zelo zadovoljni z vsem.

Janja&Matej, vajini izkušnji verjamem. Imel sem priložnost slišati jih, pravzaprav sva bila z mojo pri njih na vaji, ker se nisva mogla odločit. Super fantje, hecoti in uživači v glasbi. Res igrajo s srcem. In edini, katere sva šla gledat v živo – z bobni, surovimi kitarami. Nama so igrali Zuccera, vrhunsko! Seveda sva se odločila!

Juttri je najin dan D. Sva v velikem pričakovanju in komaj čakava… je pa mao tako… Trema.
Bo pa hitro večer in zabava bo sigurno dobra. Včeraj sva šla na zadnje pogovore s fanti, ki nama bodo igrali. Potem so nama še zašpilali in prepričana sva, da bo žur do zgodnjih jutranjih ur.
Imava odličen bend. Mogoče že v nedeljo kakšno izkušnjo posredujeva naprej.

Kot sem obljubil… sicer še nisva povsem “zdrava”, je pa po prvih 24-urah zakona prav prijeten občutek. Ohcet je uspela popolnoma! Glede na to, da se tu predvsem pogovarjamo o glasbi naj povem, da smo z izbiro ansambla zadeli v polno. Danes lahko povem, da sva imela Folk Idole in da so najini želji, da ne igrajo preveč narodne glasbe ustregli popolnoma. Mislim, da po eni zjutraj sploh ni bilo več narodne glasbe. Le še grobe kitare, bobni, decibeli in nora zabava. Tako, kot smo želeli mi mlajši… in tudi starejši niso imeli pripomb :-). Skratka, nepozabno. Priporočava!

Evo še en post. Ne nasedajte folk tu, ker to je totalna SAMOPROMOCIJA skupine folk Idoli, saj se v kratkem kar naenkrat naveliko piše o njih. Dragi fantje malo preveč očitno je sedaj to.
Pa še to, ni ravno vse tako kot se piše….

Tudi midva iščeva bend za najino poroko in to že nekaj časa. Tudi sam sem ugotavljal, zakaj se naenkrat o nekom toliko piše. Moja ugotovitev je takšna in NI NUJNO, da je pravilna; bend folk idoli, o katerem pravite, da se kar naenkrat piše toliko baje obstaja šele dve leti in v zadnjih pol leta se več o njih tudi sliši. Imajo kar nekaj dobrih skladb, ki so na lestvicah slovenskih radijskih postaj zasedale prva mesta. Nikjer pa nisem zasledil, da bi kdo kritiziral nenehno hvaljenje dua limit, ki ga je na tem forumu skoraj v vsakem drugem komentarju v izobilju. Tako, da imam o kritiki in izvoru teh kritik na račun folk idolov svoje mnenje… Menim namreč, da samopromocija definitivno obstaja in čudno in skorajda neumno bi bilo, če do izkoriščanja te možnosti ne bi prišlo. Je pa očitno, dragi pristni uporabniki tega foruma, da tu prihaja tudi do “forum” obračuna med glasbeniki. Tudi to je malo preveč očitno!!!

Ha, ste pa face. Kaj niste sposobni sami si poiskati ansambel, da morate po forumih brskat. To morate slišat na lastna ušesa in ne drugih spraševat, ker vsaka ušesa imajo svojega malarja.
Jaz če rabim bend, ga sigurno ne iščem po forumih, ker tu so itak sami sodobni “informatiki” in tu ni prostora za bende. Vzemite to samo kot opozorilo.

Prvič, nisem pristaš nobenega benda, vsaj slovenskega ne in drugič dragi miki33, najprej zagovarjaš folk idole, v naslednjem stavku pa že pišeš o obračunu med glasbeniki. Torej, ne razumem tvojega pisanja, ki obtožuje obračune med glasbeniki, potem pa takoj hvaljenje folk idolov, to pa marsikaj pove.

Bera548; mislim, da se preveč obremenjuješ z vsem tem. Želel sem le povedat, da nekaterim gre v nos, če se o nekom predobro misli. Pa ne gre samo za katerega od ansamlov, nasploh. Tipično slovensko.Meni so všeč, meni so dobri. Seveda pa so različni okusi. Takšnih, kot si ti pa načeloma ne spoštujem preveč… bog ve, če imaš sploh slovenske korenince… :-). Sam sem namreč za to, da se slovenska glasba vrne na radijske postaje. Pa ne napiši spet, da to marsikaj pove. Škoda tvojega časa. Raje se posvečaj svojemu bendu :-).

Mal v kuverto primakneš pa te bodo vrteli, verjemi, sem delal 1 leto na radiu in vem kako gre.

Sem Simon iz Žirov in vsem, ki iščete ansambel za poroke in podobno vam priporočam ansambel Organi. Imajo zelo raznolik repertoar in vse igrajo v živo. Najdete jih na facebooku pod ansambel Organi.
Lp

Lansko leto je igral DUO LIMIT moji sestri na poroki in konec leta igra tudi meni. Skratka lansko leto je bilo na sestrini poroki nepozabno. V tistem tednu smo najmanj 10 krat pogledali video kaseto saj je bil res fenomenalen žur. Smo primorci in pravi veseljaki, ampak tako kot je limitu uspelo sprostiti ozračje, ne vem če je komu že uspelo. To je bilo res noro, vsi so bili kot eden. Vse se je klapalo, šlo kot po maslu in srčno upam da bo tudi na moji poroki tako.
Sestra je bila malo skeptična kako bo, pa da ji je malo preveč denarja za glasbo, a na koncu jima je menda plačala še 100€ po vrhu ker je bila prav euforična od samega žura in poteka dogajanja.
Zdaj sem sama v pripravah za vse to in jo sedaj dobro razumem kako ji je bilo pred letom dni, a jaz sem bolj jeb* veter in vem da bo vse odlično. Če kdo še okleva iz lastnih izkušenj priporočam limit, je pa res da sta mogoče malce dražja, a se občuti zakaj.
Oktobra vam poročam kako je vse skupaj izpadlo pri moji poroki.

Hm, zanimivo tud moja mama ima kmalu 50 pa iščemo kakšen duo a so vsi že zasedeni. Bom še duo limit poklicala ker vidim veliko pohval.

Tudi jaz toplo priporočam duo limit, res obvladata.

New Report

Close