Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Ansambel za poroko – za žur

Ansambel za poroko – za žur

Slišala Duo Limit na poroki, preverjeno odlično.

Mene pa zanima ali ima Limit tudi kaj povezovanja na poroki?

Ja brez skrbi. DUO Limit tudi povezuje program, igrice naredita, vsega po malem, vsaj takrat ko sem bila jaz prisotna je bilo tako.

Pozdravljeni

DUO LIMIT je igral nama na poroki in lahko rečeva samo eno, in to je, da je skoraj edina stvar, ki nama je 100% uspela, izbira glasbe. Limit nam je pričaral nepozabno žurko do 4h zjutraj, in res fanta obvladata stvari in se vidi,da imata že ogromnih izkušenj s porokami in protokoli le teh.
Tudi sama sva mal kljubovala glede na to, da ju nisva poznala, ampak vam lahko poveva, da ne boste zgrešili niti milimetra z njima. Malo sva tudi zaupala vam, forumovcem. Mogoče sta res za malenkost dražja od drugih duetov, vsaj kar sva midva klicala, ampak zdaj veva zakaj. Skoraj vedno je tako, da kvaliteto malce več plačaš.
Nama tega ni žal! Srečno vsem, ki se še pripravljate na ta velik dogodek.

Živjo!

Pri nas so igrali ansambel Gama in tudi oni so naredili zelo dober žur. So mladi, ampak izkušeni! Igrajo res najbol poznane komade, narodnozabavne in zabavne, naredijo super igrice, skeče in povezujejo program z dobrimi forami. Pa tudi niso dragi. Res priporočam!

Izbira ansabla za poroko je zelo pomembna. Midva nisve bila prepričana, da sva se prav odločila in to do zadnje minute ne… Lahko pa povem, da sva zadovoljna še in še, vsi najini povabljeni so se imeli fajn, vsi hvalijo… Kar dosti narodne muzike, prijetne igre in animacija, po polnoči se je vse spremenilo v diskoteko in rock koncert. Nepozabno. Prilagam še link s katerega je vse to razvidno – http://www.youtube.com/watch?v=yty27UvIngM

Jah no, mal pevskih vaj še rabjo pol pa mogoče bo še kaj iz tega.

Nama je na poroki konec julija igral duo Limit in sva brez pripomb. Držala sta se dogovora in nista nič odstopala od dogovorjenega. Takoj se je videlo da sta na tem področju profesionalca.

Pozdravljeni! smo trio iz koroške igramo domačo in zabavno glasbo,prilagodimo se željam…imamo tudi pester šow program…igramo po raznih praznovanjih,abrahamih,zaključkih…
cenovno smo zelo ugodni 200€ za celotno fešto za poroko pa 300€…
Kontakt:031-493-165

Ansambel Poskok

Ja poznam take šlosarje za 200 in 300€. Nikoli več kaj takega. Osel gre enkrat na led.

jerko21545-ta stavek boš enkrat še nazaj vzel 😉 kaj druga pa nimam več za rečt 😉

Veliko forumov sem prebrala in povsod se govori o dveh treh ansamblih ali duo variantah. Človek res pomisli na samopromocijo ali kaj podobnega. Vendar pa lahko povem, da sva se v nedeljo odločila, pozno, šele oktobra imamo namreč ohcet, da nama bodo igrali Folk idoli. Kdor jih je v nedeljo poslušal pri planinskem domu v Komendi ve zakaj. Ker so enostavno ansambel z neizmerno energijo, ki te potegne, kot magnet. So zabavni, neumorni, duhoviti in odlični izvajalci. Res. Mi smo bili vsi presenečeni in odprtih ust. Takega ansambla enostavno še nisem srečala! Cena? Nič višja od drugih ansamblov, kvaliteta pa težko verjamem, da je lahko na tem nivoju. Priporočam.

Saj veš da radi verjamemo.

Magdalena1976 ;

najina izkušnja podobna vajini. Le, da so nama igrali na poroki. Vsa čast jim! Zabavna glasba vrhunsko izvedena, narodna energična in privlačna. Res, nama ni žal in z veseljem priporočava vsem.

Ja ja Folk idoli, verjamemo vam na besedo, ni se pa treba izdajat za nekoga drugega z nickom.
Pa hiter napišite da ni res.

Pri nas v Šentvidu so igrali v petek na Oktoberfestu. “Norci”, ljudje sprašujejo, od kod so.
Drugo leto 17.6.2012 bodo pri nas igrali veselico. Že zdaj vabljeni…
http://www.youtube.com/watch?v=zT1gVKdyljc

Če so cel večer tako porazni kot na posnetku, za mojo poroko ne hvala. Bom raj še kakšen everček več prišparala pa oreng bend naročila.

Jaz glasujem za DJ-ja. Zadnjič je bil ravno spet DJ na eni poroki. Super, prilagodil se je gostom, da je bila ves čas všečna glasba, nobenih igric, nobenih pavz, nobenega fušanja in kvarjenja dobrih pesmi.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Cd-je lahko doma poslušam pa si jih vrtim kot hočem, ni treba da mi še na poroki rompajo.

Tole pa ni s Šentvida!!! Tale posnetek je narejen na prazniku narodnih noš v Kamniku, bil sem tam. Se ti tole res zdi porazno? No, za kakšen festival res ne pride v poštev, za žur pa vsekakor je. Boljše, kot pa cel večer poslušat moško “ubrano” cvileče petje ves večer. Meni se sploh ne zdi slabo, v bistvu mi je všeč.

Sicer jih še nisem slišal nikoli v živo, ampak glede na to, da jih tukaj gori tako hvalijo si jih
moram pa res nekje ogledat. Kar sem videl na youtubu, za moje pojme niti ni slabo in sem presenečen, da jih še nisem nikjer zasledil.

Glej jaz sem jih poslušal v živo in moram reči da so veliko preveč opevani in hvaljeni kot je dejansko res. Sem slišal že ogromno nizkoproračunskih ansamblov ki so veliko boljši tako da so res malce preveč hvaljeni za moje pojme.

in kateri je ta nizko proračunski ansambel?

Joj jih je kar nekaj, veseli ventilčki naprimer, pajackoti, debela kača, štrajcarji,….

Jaz jih sicer še nisem slišala, sem pa mnenja, da se o njih veliko govori. a ni tako, da se za dobrim konjem vedno praši?

New Report

Close