Ansambel za poroko – za žur
Ponavadi se tisti, ki iščemo ansambel, poslužujemo različnih forumov, zbiramo različna mnenja, različne izkušnje. Midva sva ugotovila eno… Folk idoli so očitno kljub nepoznanosti precej iskan bend, za katerim se zelo kadi… Najina odločitev so folk idoli, zaradi njihove zasedenosti v naslednjem letu smo skupaj prilagajali in iskali prost datum. Ker sva mnenja, da se ponavadi kadi za dobrim konjem, mar ne?
Ja za dobrim konjem se kadi, sam ne razumem zakaj je kadi za temi fušarji. Mami so totalno pokvarili 50 letnico in ziher na moji poroki ne bodo oni igrali. Tudi mi smo bili najivni in verjeli besedam o folk idolih prav na tem forumu in sem prišla do zaključka, da vse te lepe besede menda pišejo sami.
Midva sva se tudi prejšnji teden dogovorila z limitom za najino poročno slavje. Slišala sva ju na krasu v eni kafani in sva bila zelo zadovoljna z njunim nastopom. Predvsem sta nama bila všeč, ker imata na repertuarju tudi staro jugo, če komu zapaše. Upam, da bo tudi na najini poroki tako, glede na to da sva kar precej vezana na jug.
Pa da še midva nekaj dodava. Prav na tem forumu sva izvedela za duo limit in odšla sva ju poslušat. Skoraj prepričana sva bila da vse spet eno in isto kot vsi duoti play back pač, a sva bila ZELO ZELO presenečena. Fanta totalno razturata. Kaj je delal tip na kitari, moj Jani je samo gledal. Tudi njuno petje nimam besed, predvsem klaviaturist ima zelo lep glas.
V maju igrata nama na poroki in sva za njiju najmanj v skrbeh.
Za vse, ki iščete ansambel je tale link tapravi google.com , potem pa vneseš skupina za poroko, ansambel za poroko, duo, trio…
Kdorkoli išče muzko za poroko naj vam bo jasno da duo trio …ponavadi ponujajo “gramofon” z tipko start in stop pa če imaš srečo so med njim kaki dobri vokali ..priporočam vam bend štirih, petih v standardni zasedbi bobni kitare klaviature kjer igrajo v živo plačate malo več ampak večer je nepozaben konec koncev se grete enih detajlov pri vseh stvareh predvsem pri hrani kjer naročite en šnicel manj in imate že razliko pokrito…to je moje mnenje tudi strokovno …..
Da ne bi bilo res slučajno. Sem imel na poroki znan bend 5 članov (ne bom omenjal kateri) in so igrali več kot pol večera na play/stop, plačal pa pošteno. No saj žur je bil ampak če že govorimo o play backu je tud pri bendih težko dobit da igrajo vse v živo. Raje dat kakšen everček manj za trio ali duo pa zna bit ravno tako žur, na play back igrajo itak vsi pa je lahko bend 8 članov. Če so komadi zahtevni jih malo kdo skine.
Pa ni treba kričat, te vseeno slišimo veš!?
Vsak naj se odloči sam kot ve da je prav, jaz sem z ansamblom (se tuki gor zelo govori o njemu) tudi bila zelo razočarana, 5 članov pa vse na play back in nobenega vzdušja. Je pa mama imela za 50 let duo (se tud veliko govori tu gor o njemu) pa je bila prava fešta kot že dolgo dolgo ne. Čeprav je bil samo duo nista igrala vsega na play back (je bilo tu pa tam slišat kakšen kiks, kar je normalno), tako da ne smemo metat vsega v en koš.
Jaz pa imam za poroko rezerviran duo Playa.Sem bila na enem abrahamu, kjer sta igrala in so bili vsi gostje zelo zadovoljni, tudi meni sta bila ful všeč, tako da sem ju rezervirala. Imata super repertoar, oba zelo dobro pojeta – meni je to zelo pomembno, da pa ne govorim o tem, kako Samo obvlada saksofon. Čista špica! Priporočam.