Ansambel za poroko – za žur
Pozdravljeni
Tudi sam sem bil v dvomih glede dua Limit glede na to, da se na forumu piše samo pozitivne kritike, sem siguren da gre za samopromocijo. Rekel sem si ok, gremo mi to poslušat in bil sem zelo presenečen. Fanta resnično obvladata publiko pod seboj, instrumente in vokal. Ustvarita izjemno pozitivno vzdušje kar je zame še najbolj pomembno. Drugo leto maja sta že moja.
Nekako bi človek razumel, da se spletni forumi uporabljajo tudi za samopromocijo nekaterih glasbenih izvajalcev.Vendar, to, kar se dogaja tule, presega meje dobrega ukusa. Eno je samopromocija, drugo pa so blatenja in laži. ENASAMAA, če kritiziraš neko glasbeno skupino, potem prevzemaš nase tudi odgovornost za direktno moralno in materialno škodo, ki jo s tem nekomu povzročaš. V kolikor so tvoje navedbe točne, potem še napiši v katerem lokalu in kdaj ti je zasedba igrala, spodaj pa se podpiši s polnim imenom in priimkom.
Lp, Samo
V soboto sem bila na poroki kjer sta igrala fanta iz dua limit. Same pohvale. Celo noč sta nas držala na obratih in dodobra utrudila. Ni kaj, moram ju tudi sama resnično pohvalit in vse čestitke, da sta tako zelo lepo
povezala svate med seboj, tak da so skoraj vsi plesali.
Nekaj se z mojim dragim pogovarjala, da bi se drug let vzela, če nama rata in bosta ziher najina.
Pozdravljeni
Hvaležna sem temu forumu, da tečejo debate o ansamblih, ker sem prav na tem forumu dobila odlične predloge, ki so mi zelo pomagali in olajšali odločitev. Kar pa najpomembneje, vse je bilo res kar je pisalo. Za katere glasbenike gre ne bom omenjala, da me ne kdo obtoži, da delam reklamo ali pa celo da sem jaz iz ansambla, kot se tukaj rado govori.
Treba je vedeti, da forum obiskuje ogromno mladoporočencev in iskalcev dobre glasbe, ki rabijo predloge in pomoč.
Pomagamo si pa le lahko.
Ne verjamem pa, da imajo dobri bendi čas za take igrice po forumih in pisanja o sebi, saj so non stop zasedeni, predvsem pa tisti o katerih se tu največ piše. Preverjeno iz lastnih izkušenj, sem vse preklicala.
Kakor koli hvala za predloge, ki so mi res pomagali.
Srečno tudi vsem ostalim.
Jaz se včasih tudi kar nasmejim ob teh temah. Pa band gor in dol pa ti so krasni pa niso pa oni so pa niso, ker so fuj. Pa pol bendov sumim, da se samih reklamira.
A bomo tole spravili na malo bolj realno raven ali začnem brisati poste?
Glasujte zdaj! :DDD
Danes dobro razpoložena,
Lenka :)))
Joj, za crknit :)). Jaz sem tud zase iskala band, pa ne moreš verjet, da je enkrat nekdo ful dober, drugič pa isti ful slab. Jaz sem za realnost in glasujem ZA, da se posti brišejo in ostanejo tiste hvale in graje, ki so podpisane z imenom in priimkom. Kaj ti pomagajo dobre izkušnje in predlogi, če so zlagani in gre za samopromocijo. Lahko, da je tud Metka urha eden izmed muzičarov, ki se boji, da se ne bo več mogel hvalit. Nikol se ne ve :)))
Nisem noben muzičar, ampak navaden smrtnik, ki išče predloge in izkušnje za mojo prihajajočo poroko. Konec koncev me sploh ne briga, zaradi mene kar brišite poste, jaz sem samo predlagala, da lahko tudi komu to pomaga. Se pa ne strinjam z samopromocijami, a če smo že pri temu je tega danes povsod. Na vsaki spletni strani je samopromocija zdaj pa verjemi ali pa ne.
Podpis z imenom in priimkom? Vsak se ga lahko izmisli, tako da tudi to ne bi kaj preveč pomagalo.
Ma, mene samo čudi, da pri tisočih bendih v Sloveniji 80 % ljudi na tem forumu hvali samo en band. Pa saj niso čudežni dečki, da bi lahko igrali na treh porokah na eno soboto. Pa tudi jaz sem se poročala in številni kolegi, pa nismo že dve leti in pol prej razglašali “ta bend bo leta 2016 moj”.
No, saj pravim, sej nisem bila tako resno huda, kot samo dobre volje in malo začudena. Normalnih postov še dalje ne bomo brisali, nesramne pa tako ali tako že zdaj.
Edino tole povem vsem samopromotorjem: na tem forumu sem morda malo popustljiva, ravno zato, ker želim, da ljudje dobijo informacije, ki jih iščejo. Sicer se pa reklama na internetu tudi plača. Na vsakih 100 samopromocijskih postov morda lahko pomislite na to in kontaktirate tudi Primoža s kakšnim prostovoljnim prispevkom. Nekdo mora tale sistem vzdrževati in to nikakor ni zastonj.
Me pa veseli, da debatiramo, ne samo pišemo “Racmani iz Dežne vasi so najboljši bend ever”!
:)))))))
LP,
Lenka
POzdravljeni
Svetoval bi Vam tudi skupino QUARTET. Dečki so multiinstrumentalisti- vokalisti. Igrajo v živo, Njihov program obsega glasbo iz celega sveta. Razni evergreeni, rock pop, latino, jazz, dixi ,klasiko, dalmatinska muzika etc. Animacija gostov v slovenskem, angleškem, nemškem ter vsekakor zelo kvalitetno glasbeno izvajanje.
Če kdo potrebuje kontakt mu ga tudi posredujem. Cenovno so tudi ugodni (cena se giblje nekje od 200€ naprej po glavi) . Igrali so nama na poroki ( ter očetovemu abrahamu) in res….. program in vodenje odlično, skeči na nivoju ( nevulgarni). QUARTET SHOW
Midva sva si zaželela malce več dalmatinske glasbe in res je bilo tako. igrajo pa tudi narodno zabavno GLASBO.