Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka ANSAMBEL ŽARGON

ANSAMBEL ŽARGON

Živijo,

mene pa zanima ali ima kdo izkušnje z ans. Žargon. Midva sva jih rezervirala za poroko na podlagi tega, da imajo menda ogromno izkušenj z igranjem na porokah. Ampak naju vseeno mal skrbi, če sva se prav odločila. Če jih je mogoče kdo imel na svoji poroki ali bil kjer so igrali, bi prosila za mnenje oz. komentarje.

Hvala

Pozdravljena ana91,
a sta že imela poroko?

Midva se tudi odločava če rezervirat Ansambel Žargon al ne, so nama priporočali prijatelji, vendar si nisva čisto sigurna. Tudi jaz bi prosila za kakšno mnenje ali komentar.

Lp

Pozdravljeni
Vsi ki ste v dvomih za ansambel žargon, vam iz izkušen pišem naslednje. Sama sem se poročila pred dvema letoma in so mi na poroki igrali žargonovci. Sama sem na svojo poroko zelo ponosna, kajti boljšega ansambla od njih si ne bi mogla želeti. So zelo vredu, znajo kako se stvari streže. Z njimi imam same dobre izkušnje iz poroke, abrahama in njihovih koncertov. Skratka vsem ki ste v dvomih vam lahko na srce položim, da ste lahko brez skrbi, kajti resnično so daleč naokrog najboljši ansambel in jih MOČNO PRIPOROČAM!!!

Pozdravljeni.Midva sva se poročila letos maja, še mladoporočenca:) na poroki so nama igrali Žargoni in sva bila zelo zadovoljna. Seveda je vse odvisno od tega kako se zmenite. Midva sva jim prepustila da imajo potek poroke prek oni, seveda z najinimi željami. Že pred poroko zganjajo skeče, tako da ni tako monotono. Tudi z glasbo je tako da igrajo tako kot jima naročite vidva, so zelo prilagodljivi. Skratka vama ne more biti žal, midva sva bila ZELO, ZELO zadovoljna in nama ni žal da sva imela prav njih za ansambel. Lep pozdrav in čim manj skrbi s pripravo na poroko:)

Zdravo
Ima kdo kakšne nove izkušnje. Kaj vse igrajo?

Pozdravljeni!
Tudi mene zanima glede ansambla Žargon za poroko?? Je kdo pripravljen naredit kakšno kopijo cd-ja iz poroke, kjer so vam igrali Žargonovci? Stroške za cd sem seveda pripravljena poravnati. Lepo prosim.

a res nima noben izkušenj z njimi?

Evo, midva sva se letos porocila. Kaj naj recem. Vec kot super. Ves cas se je nekaj dogajalo, kvalitetna izvedba glasbe. Greji tudi med ljudi in igrajo in pojejo, tako da je ves cas kontakt z svati. So pa baje zelo zasedeni za drugo leto, jih je kar tezko dobit. Prijatelj ki drugo leto poroci, jih vec ni mogel dobit.

Pozdravljeni, za vse ki ste v dvomih glede ans.Žargon vam lahko nedvomno povem, da vas nima kaj skrbet. Na poroki,ki je bila maja letos so nama igrali Žargonovci in vam z veseljem povem vec kot zadovoljni smo bili,ne samo z najine strani ampak tudi svatje so bili zelo zadovoljni in veseli,saj so s svojimi “norijami” poskrbeli za pravo veselje. Glede glasbe se lahko vse dogovoris z njimi,prav tako tudi po zelji pojejo v cerkvi. Organizirane imajo razlicne štose,tako da ni dolgčas..!!nekateri ansambli ki so v nižjem rangu se držijo zase in pač opravijo svojo dolžnost,žargonovci pa se “vklopijo”med svate tako da je že vzdušje posebno.
pohvalijo se lahko z kakovostno glasbo saj so junija postali tudi absolutni zmagovalci na Vurberku.
Prilagodijo se vsaki želji zato jih nedvomno priporočam, rezervirajte si jih čimprej ker so zelo zasedeni…
lp žargonovcem

Lep pozdrav!
Vsem ki se odločate glede ansambla Žargon vam povem, da ne zamudite priložnosti in si jih takoj rezervirajte. Nama so prejšnji vikend igrali na poroki in bili so zelo zelo dobri. Igrajo zelo dobro, pojejo odlično in še štose imajo odlične. Tako da HVALA ansambel Žargon !

Midva sva se poročila prejšnji vikend. Na poroki so nama igrali žargonovci, in bila sva več kot zadovoljna. Z njimi se lahko vse dogovoriš od glasbe, do tega kako so oblečeni, koliko skečev si želiš,…Vokalno in instrumentalno so zelo dobri saj so letos osvojili dva najprestižnejša festivala v Sloveniji (Vurberk in Ptuj).

Še vedno vsi v dvomih glede igranja ansambla Žargon na poroki??
2017 je bila izpeljana anketa ansamblov na poroki… in prvo mesto so zasedni Žargonovci !!!
tako, da telefone v roke in upajte, da imajo vaš termin še fraj 🙂

New Report

Close