Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ANTE GOTOVINA DOBRODOŠEL NAZAJ!!!

ANTE GOTOVINA DOBRODOŠEL NAZAJ!!!

Evropa je očitno spoznala da je Ante Gotovina narodni heroj republike Hrvatske in da jo je ubranil pred četniškimi klavci ki so hoteli u Hrvatskoj naredit takšen genocid kot so ga u Srebrenici. A k sreči jim je veliki ANTE to preprečil. Ja seveda, zdaj zaostali degenerirani srbini jokajo kako se njim dela krivica. JEBEM TI SRBSKO MIŠLJENJE!! Oni so jih lahko začeli oblegat, Hrvati pa se sploh ne bi smeli branit…Ha logika res. Hrvatska je tik pred vstopom v EU, srbija (si ne zasluži niti velike začetnice) pa je vsako leto 20 let za ostalo Evropo.
Torej, druže ANTE je car!!!
In ja, ne bom presenečen da se bo vsulo kup kritik na ta post in da bo morda celo zbrisam,saj je ta SČ splošno znan kot leglo antikrističnih srbofilskih zokijevih psevdokomunističnih degenerirancev. In stavim da se bo med prvimi oglasil vrli Gunnar, človek ki na tem forumu preživi 24/7. Bomo videli če se motim…..In podobni srbofili ki se čutijo zdaj prizadete ker se jim je ANTE postavil po robu.
srbi lahko samo še drkate kurac i plašite vrane ker v EU nikoli ne boste prišli ker vas nihče več ne mara, še Rusija ne, ker ste najbolj gnil in lažniv narod na svetu.
ŽIVEL GOTOVINA!!!

Dobro so srbe splašili Hrvatje. Leta 1991 so Hrvatje srbom ponujali, da lahko živijo tam, da imajo lahko svoje predstavnike v parlamentu, ampak ne, oni so hoteli veliko srbijo… na žalost pa so dobili; malo srbijo.

Ne pretiravaj. Ne siri nestrpnosti.
Je pa prav da ne enacijo tistih ki so bili agresorji in tistih, ki so bili prebivalci drzave. Seveda je bil ubogi ravno navaden narod, tudi srbski. Ceprav z oprano glavo.

…kak tablet za pomiritev, saj te bo razneslo.
A si tudi sicer poln zlobe ,Hrvat?

Če že toliko časa porabljate za komentiranje bi lahko o novici predhodno vsaj malo razmislili.
1. Kaj menite o sodišču, ki na prvi stopnji nekoga OBSODI na 24 let zapora, na drugi stopnji pa meni nič, tebi nič, istega oprosti? Pa ne gre za neko lokalno, nepomembno sodišče. Gre za sodišče katerega odločitve imajo neposreden vpliv na življenje 4 mio hrvatov in 8 mio srbov, oživljanje sovraštva in sporov.
2. Kaj menite o tem, da je odločitev na drugi stopnji dosežena s preglasovanjem? 3:2. Dva sodnika, ki sta glasovala proti sta odpovedala sodelovanje na konferenci Haškega tribunala, ki jo organizira 22. novembra v Beogradu. Potem je bila konferenca tudi preložena.
3. V navedbah tožilstva piše da je v “osvobodilni akciji” Oluja:
– 220.000 ljudi pobegnilo, bilo pregnanih, kakorkoli, zakaj? Ker so druge narodnosti.
– bilo požganih 2000 do 16000 domov, odvisno od vira
– da je izginilo 1900 ljudi
– da je bilo pobitih več sto ljudi, za 44 obstajajo celo nedvomni dokazi
4. V oprostilni sodbi jasno piše, DA SO SE ZLOČINI ZGODILI ampak da dotična nista kriva za kar sta obtožena
5. Stroške sodišča v Hagu pokrivajo v več kot 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} direktno ZDA.
6. Hilari Clinton je bila pred tednom dni v Bruslju, nato Zagrebu, Beogradu in Sarajevu.
7. Kako bi se kot državljani EU počutili, če bi bila sodba drugačna, oziroma če bi se potrdilo, da je bila Oluja zločinska akcija, kar bi posledično pomenilo da Hrvaška, članica EU, kot svoj največji praznik slavi zločin nad drugim narodom?

Ko bomo enkrat vsi skupaj na teh prostorih doumeli, da se večji z nami igrajo kot s šahovskimi figurami (igramo isključno vlogo kmetov), takrat ko je to potrebno (če smo pridni nas do določene mere pustijo pri miru), bomo verjetno prebrali tudi kakšen komentar več o nesmiselnosti vojn v devetdesetih letih, nesmiselnosti sporov med Slovenijo in Hrvaško in sovraštva do hrvatov, srbov in ostalih.

Nič ni hujsega, kot beb*i, ki si kar tako v tri krasne predstavljajo oz izmisljujejo zgodovino.
To recimo počnejo hrvati.
Dejstvo je, da je to, kar se je zgodilo na Hrvaškem zločin nad človestvom.
Dejstvo je tudi, da je do sedaj Srbija na zahtevo(ni važno ali pred ali po tem, ko so kaj iz tega iztržili) svoje zločince predala Haagu.
Hrvaška ni zaenkrat še ničesar priznala in še vedno ščiti svoje zločince…obenem pa poskuša priti v Evropo.
To je nedopustno.
200.000 ljudi se ne izseli iz čistega dolgčasa. Na tisoče ljudi ne izgine po nesreči.
Dokler niso obsojeni zločinci iz vseh treh držav ne bo sprave.
In dokler haaško sodišče ne obtoži odgovorne iz vseh treh držav(kar se mene tiče sta to tudi ta dva kriminalca) ne moremo govoriti o skupni evropski skupnosti kaj šele o neki pravični evropski uniji.
Ko se gre za zločine proti človeštvu se ne gre zato, kdo je začel in kdo je koliko ljudi ubil. Gre se zato, da imaš na koncu obsodbo s katero lahko naprej živijo vsi vpleteni in poskušajo zaceliti rane ter dosežti spravo.
Težko boš dopovedal nekemu narodu, da je fer, da se njihove ljudi obsodi med tem ko druga država živi naprej kot nedolžna in dan, ko so bili POBITI civilisti slavi kot državni praznik.
Osebno ne bi obsodil nobene države, ki od danes naprej ne bi priznala Haaškega sodišča.
Po 10 + letih so dosegli samo to, da z vsako obsodbo oz ne-obsodbo zmešajo drek in ponovno razpihujejo sovraštvo med narodi.
Po toliko letih ljudje komaj pozabijo na te grozote potem jim pa takole pljuneš v obraz. Sramota.

hmm…koga bodo spustili naslednjega? čemu potem sploh haško sodišče?

a tiste topniške dnevnike so že našli?

No v vojni se dogajajo svinjarije,torej govoriti o nedolžnosti je več kot smešno.Isto kot bi rekel večkratni rodilji,ki ima moža in ni bila umetno oplojena ,da se še nikoli ni jeb..
In lepo prosim tako hrvate ,ki živijo v slo tudi srbe,da si odprejo svoj forum,kjer se bojo lahko do nezavesti prepucavali kdo je bolj nedolžen,mi slovenci imamo sami svojih problemov dost s svojo državo in s svojimi ljudmi.

Nisem Hrvat, da ne bo pomote in se ti zdi to zloba?
Če izrazim heroju kot je Ante podporo?
Raje ti vzami kak tablet.

Ja res ubogi četniki ker so naleteli na tak odpor pri tem ko so imeli namen izvest hud genocid nad Hrvati, v taki meri kot so ga nad bošnjaki. Pa ti človek nisi normalen .Tipična srbofilska bolana logika.
Kaj pa na mladića in karađića rečeš? No, za te dva sem prepričan da boš že našel kak argument njima v prid, kajne?Ne, onadva nista vojna zločinca za vas srbine. S tem da sta slednja 2 oblegala in pobijala, klala, posiljevala vse v imenu “nove velike srbije do tokia”(kakor radi pravite vaši zdaj miniaturni srbiji), Gotovina pa je le ubranil svoj narod pred barbari. V tem je ogromna razlika veš! Zato mi ne piši teh esejev ker vse to poznam. In operacija OLUJA je bila popolnoma legitimna in nujno potrebna.

Tako je! Oluja je bila nujno potrebna, škoda, da so Hrvati sploh tako dolgo čakali, kaj pa naj bi drugega naredili,kot da spodijo napadalce-četnike iz svoje države? Na novi Vukovar, ki je mimogrede padel davnega leta 1991, v nedeljo bo obletnica! še prepozno so z Olujo osvobodili NJIHOVO DRŽAVO! Srbi pa imajo itak težave z mejami, so mislili,da njihova dijaspora sega do Slovenije…končno je pravica zmagala in sta se dva NEDOLŽNA generala,ki sta branila svoj narod in svojo zemljo, vrnila domov!

Ja in kaj ima Slovenija s Hrvaško in hrvaškimi generali??

VSE je to politika…lahko se razpočite tu kdo ima prav, kdo je kriv in kdo nedolžen…Že vedo zakaj so ga takrat obsodili in zdaj izpustli.

Nisem Hrvat, da ne bo pomote in se ti zdi to zloba?
Če izrazim heroju kot je Ante podporo?
Raje ti vzami kak tablet.[/quote]

Kaj naj ti rečem… Če so zate ljudje, kot je Gotovina heroji, potem je s teboj nekaj hudo narobe. Kajne, Hrvat?

Bravo avtor, strinjam se s tabo. Hrvati so branili svojo domovino pred četniki. Ampak ne pričakuj, da boš tukaj naletel na razumevanje, saj večina Slovencev sovraži Hrvate, Srbom se pa prilizuje pa čeprav so Srbi napadli Slovenijo in jo 10 dni granatirali. Ampak to slovenski hlapci hitro pozabijo in se kot je že navada iz zgodovine agresorju priklanjajo, svoje sosede pa zaničujejo in jim želijo zlo.

Večina nas spoštuje tako Hrvate, kot Srbe. Kot Bosance, Šiptarje, Črnogorce…..
Če si Človek – si Človek!
Nismo patološki fanatiki.

Hrvatom lahko samo zavidamo njihovo enotnost – njihovo veselje!

Tudi Srbom ne očitamo ničesar – razumete?? Kaj je narod kriv za idiotske odločitve politikantov, ki so že pod zemljo!?

Narodi (naši očetje, strici, sosedje)…kaj so oni krivi za NAPAČNE ODLOČITVE POLITIKE??
Ovce so povsod – nori svet!

Imamo vas radi – imamo se radi – RAZGLEDANI LJUDJE, KI SI ŽELIMO ŽIVET V SOŽITJU!

NAJ ČVEKAJO – ljudstvo bo vedno živelo tako, da se bomo imeli fajn!

srbe vse na vrbe.

…veš kaj so moji stari starši rekli : HRVAT TAT SPREDAJ LAKOTA ZADAJ GLAD!!!!

So naša sodišča kaj drugačna????? Samo vprašam!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Dajte mi povedat, koliko vas je bilo tam, v Oluji ali pa Medačkem žepu, da veste, kaj se je dogajalo. Verjetno vas je večina spremljala te zadeve na kavču z daljincem v roki – kot jaz – ampak jaz vem, iz prve roke (od ljudi, ki so bili tam, na licu mesta), kako in kaj …

Če bo meni nekdo prišel na moje dvorišče red delat, pa mi grozit, pa me napadat, pa mu jaz pritisnem en šamar,da se ubranim, sem potem jaz kriv???

Veseli me, da nisem naletel samo na odpor ampak je tudi nekaj takih, ki se strinjajo z mano. In prav čudi me da je moj post še vedno tu, da ni že zbrisan.
Kakorkoli, “bravo avtor”, ja, dobro vem da je ta forum leglo srbofilov in antihrvatov, antikristov, itd, zato sploh ne pričakujem odobravanja ker mi dol visi kaj si misli tako nizkotna in zmanipulirana populacija, kot jih je večina na tem SČju. Se strinjam s tabo, Slovenci smo res narod hlapcev, srbom lezeJO v rit že sto let. Ne vem zakaj. Kar naj nekdo odpre kako temo na srbe,Hrvate ali na RKC, v pol ure se vsuje izmečkov kot so tipi pod nicki “gunnar”, “jbt” in podobni ko začnejo kozlat ves svoj gnev po naštetem, medtem ko srbom lezejo v anus do vratu.
Prav rad bi napisal pesmico, ki so jo peli vojaki med operacijo OLUJA, a raje ne bom da me ne bo kdo obtožil “sovražnega govora”.
In res zanimiva so dejstva da večina izrodkov ne najde ene slabe besede za MLADIĆA ali KARADŽIĆA.
To me res podžge.
Kakorkoli vesel sem za ta dva junaka ki sta se včeraj vrnila domov. Upam da bosta dobila odškodnino za nelegalno zadrževanje v priporu toliko časa.
SAMOOBRAMBA NI ZLOČIN!!

granate na hrvate

18 11 1991

hrvati so 1991 dovolili izhod tankom in vojski

:-))))))))))))

18 11 1991

New Report

Close