Najdi forum

Antena za Huawei E173 ?

Kupila sem Tušmobilov brezčasni net z modemom Huawei E173, ki mi tam, kjer bi želela uporabljati internet na prenosniku, ne ‘lovi’ ustreznega Tušmobilovega omrežja (samo roaming z Mobitelom, kar ni dovolj za povezavo na splet).
Na modemu je vhod za zunanjo anteno. Mi lahko pomagate, kje bi se v Sloveniji dalo kupiti anteno. Pri Tušu se s tem žal ne ukvarjajo.

Kaže, da ne bom surfala, ali pa vendarle? 🙂 še čakam na vašo pomoč!

Tudi sam imam Huawei E173 modem, pa na njem ni nobenega vhoda za zunanjo anteno.

Kje pa naj bi po tvojem ta vhod bil?

Težko ti bomo pomagali drugače ko z nasvetom, da modem “unlockaj” in vanj vtakni kartico, s katero boš lovila dosegljiva omrežja.

Ksenja..modem huawei E173 ima priklop za zunanjo anteno. V sloveniji imaš več ponudnikov takšnih anten… Sam uporabljam nekaj takega. http://antene-zupancic.si/trgovina/catalog/product_info.php/products_id/1034
Imaš pa še cenejše varjante..malo poišči po googlu.
LP

Oz.Jaz sem svojo kupil v mobitelovi e trgovini.. je mal cenejša kot v prešnjem linku ampak moraš zraven kupiti še adapter,tako da si na istem.
Tukaj lahko dobiš tudi kaj zanjimivega http://www.techtradecenter.si/?f=art_show&g=NETWM&gclid=CP_-x7Tg4qoCFVsx3woddUxR7w
Preden kar koli kupuješ kontaktiraj prodajalca,če ti rabi zraven tudi adapter za priklop antene na modem(ker ga rabiš z večino anten)

Hvala za info denien. Končno mi je uspelo Tušmobilov modem uporabiti z Mobitelovim internetom, ki lepo lovi, tudi hitrost je super. Skratka, problem je rešen: 19 ojrov sem dala za modem pri Petrolu, 15 ojrov za kartico pri Mobitelu.

pozdravljena ksenija,a mi lahko poves kako ti je uspelo uporabiti tale modem z mobitelovim internetom!kajti tud jaz imam enak problem glede signala!!!
lp,bojan

Pri mobitelu sem testirala njihov modem (iste znamke, le drug model, ki stane ca. 90 evrov), ker je zadevca delovala, sem pri njih kupila net (verzija za 15 evrov, ki nima posebnih omejitev) in v Tušmobilov modem vstavila Mobitelovo kartico. Kreirala sem nov profil po Mobitelovih navodilih, ga shranila kot privzeti profil – in zadeva špila. Tušmobilov modem na srečo ni bil zaklenjen, torej bi najbrž deloval tudi kje na Hrvaškem. Nekateri modemi so menda zaklenjeni, a se rešitev za odklep najde na spletu.

Pozdravljeni.

Imam Huawei modem modela 173 s Tusmobilovo SIM kartico in sicer ponudbo 1eur na dan.

Problem pa nastane, da modem velikokrat ne dela oz. se noce povezati kdaj. Drugo je, da med tem, ko je povezan enostavno ne dela na trenutke. Tretja stvar, ki je pa najbolj pomembna pa je… signal je vedno poln, v vseh primerih!

Se mogoče naloži kakšn novejši Firmware ali kaj podobnega vendar modem je nov kar pa ne pomeni, da je nova različica Firmware-a naložena.

Bi prosil, če bi se dalo komu odpisati na:

[email protected]

Hvala in lep pozdrav,

Igor

Po moje je Tušmobil en jajc. Probaj kakšno mobitelovo kartico, saj modem morda sploh ni zaklenjen, nastavi si profil za mobitelov internet – pa boš navdušen. Dela povsod in hitro, kar pa za Tušmobil težko zatrdim.

mi lahko poveste kje dobim anteno za mobilni internet huawei

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close