Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anti celulite strong Afrodita

Anti celulite strong Afrodita

Živijo,
uprabljala katera kremo ANTI CELULITE STRONG OD AFRODITE? Se pozna vsaj minimali učinek ob redni uporabi?

Trenutno uporabljam od Afrodite anti-cellulite power+ se imenuje 3 v 1 zadeva. Tako no, mislim neke blazne spremembe ne opazim imam pa minimalno celulita razen če stisneš kožo vidnega celulita pa pri 170cm in 53kg nimam. Bolj uporabljam te anti-celulilt kreme za lepšo strukturo kože da mi še dodatno vodo odvajajo iz nog in telesa. V glavnem meni osebno se zdijo od Vischya boljše anticelulitne. Bom verjetno naslednjič od Vischya zopet vzela. Me pa zanima če bo še kakšna napisala od Afrodite, jaz jo trenutno ene 3 tedne uporabljam pa ne vidim nekih blaznih učinkov.

Pred nekaj leti sem se ukvarjala s temi kremami, enkrat tudi z Afrodito. Čist nobenega učinka, stran vržen denar. In se tega ne grem več. Če bi začela malo bolj migat (recimo tečt, telovadit) pa popolnoma ukinila cigarete, sladkor in še kaj… bi mogoče blo kaj efekta. Ampak v tem primeru bi se poznalo tudi brez anticelulitne kreme.

Ma babe nasedljive: če bi bile te kreme in pomade karkoli učinkovite, bi kuštače vsaj toliko, kot stane ena liposukcija ali pa lasersko odstranjevanje maščobe. Logično, da gre za neučinkovitost in molzenje vašega denarja.

New Report

Close