Anticepilci, zakaj?
a se zavedaš. da pišeš neumnosti. A ti veš, da facebook vse naše novice, ki so resnične IZBRIŠEJO, takoj ko jih najdejo, ali so na to opozorjeni s strani tebi podobnim. A se ti zavedaš, da nas glavni mediji ne šljivijo, ker so uredniki plačani s strani farma mafije, da nam tega ne dovolijo. A se ti zavedaš, da je tudi na tem forumu plačan stražar, da vsakega, ki piše resnico DISKRIDITIRA, žali, da bi njegova sicer resnica prišla na dan. A se ti zavedaš. da si totalen SDS lapar, ki se trudi ZELO TRUDI, da bi ta vlada in njeno fašistično početje izgledalo vsaj ene tolk verodostojna. A se ti zavedaš, če ne bi bilo nas, ki pišemo resnico, bi druga stran nikoli ne izvedela resnice??????????????????????????????????
No, cepivo za covid zagotovo ni šlo skozi sistem za preverjanje, o katerem govoriš. Malo so na trhlih tleh tvoje besede.
Tudi zdravilom vsi ne zaupamo kar tako, marsikdo se izogiba antibiotikom recimo in še čemu seveda. Poleg tega ti ga noben ne vsiljuje ali pogojuje s čem. Poleg tega, je velika razlika ali nekaj zaužiješ skozi usta ali pa če nekaj prejmeš direkt v žilo.
To so ogromne razlike, katere niso za zanemarit!
joj, pa kje ti živiš, DOKAZAOV O SMRTNOSTI TEGA CEPIVA je kolikor hočeš, samo videti jih moraš, ne pa riniti glavo v pesek!!!!
Ljudje poročajo iz celega sveta, povsod ogromno smrti in pohabljenih ljudi, na tisoče pohabljenih, na tisoče žensk s splavi, na tisoče mrtvih!!!
Pa kje ti živiš budala jedna!
Večina vidim da vas ni razumela niti besede, saj stališča oblikujete na podlagi osebnih prepričanj. Na tisoče pohabljenih, na tisoče s splavi? Koliko je pa to več pred cepljenjem? Ne veliko a ne? Zdaj pa mi dokaži ali je to direktna posledica cepiva? Ne moreš, ostane ti le ugibanje in subjektivno mnenje. Ki pa tu prav veliko ne šteje.. Večina cepiv je bila korektno obdelana s strani kliničnih študij in preverjanj. Tisti ki niso bili niso bili odobreni. Je to tako težko za razumet? Za nekatere vem da je..Pa nikogar nisem žalil seveda z razliko od vas.
a teh več kot 2.000.000 ljudi ki so jih razglasili, da so umrli zaradi COVID19, je pa res umrlo za covid, al kako????? SARS-COV-2 sploh nihče tega virusa ni izoliral, pa so razglasili PLAN DEMIJO.
Obdukcije so bile prepovedane, nobene kontrole ni bilo možno narediti. Na črno so naredili v Italiji in Nemčiji 150 obdukcij, ki je pokazala da NIHČE ni umrl zaradi virusa!!!!
Potem so naredili še 1500 raziskav na PCR testih, ki so pokazali, da so bili ljudje pozitivni na SARS-COV-2 , kar v bistvu niti niso mogli dokazati, saj ta virus nikoli ni bil dokazan. S ponovnim pregledom teh istih 1500 PCR testov, pa so ugotovili, da so prav vsi- VSI imeli navadno gripo!!!!
A ti je to jasno, a ti to kaj smrdi?????
Tebi nič, ker si SDS gofljač in takoj gofljačev imate vse polno, ni samo KOPRIVA!!!
Ne ne verjamem. Ravno nasprotno. Je pa razlika kaj ti nekdo pove oz. kaj nekje prebereš in realnim stanjem. Včasih moreš svoja prepričanja kontrolirat in pogledat stvari iz različnih kotov. Če se dokaže da je cepivo škodljivo, ok potem sem tudi jaz na vaši strani, ‘pa bomo vsi za enega eden za vse’ haha. Kaj pa misliš da tudi jaz ne pogledam iz drugega kota? Ja seveda. Ni mi všeč da se politika igra politične igrice medtem ko je večina ljudi na robu preživetja. Zato mi ne s takimi da sem plačan sds-ovc, dejansko me boli k za slovenske politike ki druga ne znajo kot pa kazat s prstom. Ampak to so že druge debate. Pa. Te vprašam zdaj kontra- Ti verjameš vse kar piše na Facebooku?
Tebi bom odgovoril vljudno. Ne spuščam se na tak nivo z razliko od tebe. Tak sem..
Ok prvič od kje ti to da virusa niso dokazali? To je namreč slogan vas teoretikov zarote. Kaj druga ne znate pisat? Izolacija virusov: verjetno ti je ta izraz tuj zato ga pač izoblikuješ po svoje, si kar zgrešil definicijo. Pcr testi si rajši poglej kaj to sploh so in ne lepo prosim ne trobi da so ponarejeni. In spet kje imaš kredibilen dokaz, vir? Kar se tega tiče ste pa vsi tiho. Torej na čem sploh temelji tvoja domena?
Seveda ne. Ampak to epidemijo vodi politika, skupaj s stroko ki mislijo tako, da politika uveljavi svoje cilje. Stroka poslusa politike in ne obratno, zato zadeva smrdi do neba.
Nekaj je narobe razumel. Virus potrebuje celice, da se razvija v njih. Toda virus se pri tem poškoduje in spremeni. Kaj ti bo cepivo za virus, ki je bil nekoč v Wuhanu?
Virusu ni mar za cepivo za virus, ki ga ni več. Zdaj je nek nov virus.
https://www.thailandmedical.news/news/children-s-hospital-los-angeles-led-study-alarmingly-shows-sars-cov-2-causing-viral-persistence-in-children-and-young-adults-with-cancer
Kako ga bi ti ustavil? Kaj bi naredil? Pobil otroke in mlade odrasle z rakom?
Virusi so vedno obstajali. Toda zakaj so ljudje, ki so bili v terminalni fazi raka ali nepokretni v domu za ostarele – bili žrtve virusa? Toda smrti zdravstvenih delavcev v Italiji, niso povezne s cepivi? https://healthimpactnews.com/2021/45-year-old-italian-doctor-in-the-prime-of-life-and-in-perfect-health-drops-dead-after-the-pfizer-mrna-covid-shot-39-year-old-nurse-42-year-old-surgical-technician-also-dead/
Zakaj takšna dvojna merila? Zakaj so ljudje v terminalni fazi raka, žrtve virusa, toda zdravi zdravniki in medicinske sestre niso žrtve cepiva?
Odskodnina, pozdravljen/a,
glede na to, da sem stare sole in se vedno poznam dva spola, sem tako napisal. O vas ne vem nic, torej naj bo tako.
Poglejte, pravite, da dokazov ni.
Obstaja vladna stran, imenovana VAERS. (Vaccine Adverse Event Reporting System).
Na tej strani boste nasli veliko sila zanimivih podatkov. Upam, da se boste poglobili v branje porocil in na osnovi le-teh ustvarili mnenje.
S prisrcnimi pozdravi,
nobody
odskodnina, se tole.
citiram:
“Pcr testi si rajši poglej kaj to sploh so in ne lepo prosim ne trobi da so ponarejeni. In spet kje imaš kredibilen dokaz, vir? Kar se tega tiče ste pa vsi tiho”
Poglejte, nisem se zasledil, da bi bili PCR testi lazni, ker to niso. Realno obstajajo, PCR test je patentiran in sam izumitelj trdi, da ni primeren za diagnosticiranje.
Pojdiva naprej, dr. Fauci, glavna oseba v ZDA, v CDC, trdi, da so testi nad 35 ciklov brezpredmetni kajti ustvarja lazno pozitivne rezultate.
V tem je razlika. Test ni lazen, ce pa je CT (Cycle Trashold)
Poglejte si tale video, ni dolg:
https://www.youtube.com/watch?v=A867t1JbIrs
S prisrcnimi pozdravi,
nobody
Seveda ne. Ampak to epidemijo vodi politika, skupaj s stroko ki mislijo tako, da politika uveljavi svoje cilje. Stroka poslusa politike in ne obratno, zato zadeva smrdi do neba.
[/quote]
Ne vsa stroka, ampak samo tista pokvarjena podkupljiva stroka.
Ostalo stroko pa se cenzurira, ker ne govorijo tistega kar fašisti, ki projekt financirajo, hočejo.
Ne vsa stroka, ampak samo tista pokvarjena podkupljiva stroka.
Ostalo stroko pa se cenzurira, ker ne govorijo tistega kar fašisti, ki projekt financirajo, hočejo.
[/quote]
Ja, tistih par posameznikov, ki so pripravljeni pihati v isti rog s politiko in jim ni kaj veliko mar za ljudi.