Antidepresivi
Tisti ki ste jih kdaj jedli.. Kaksne stranske ucinke je pricakovati? Jih jeste se vedno ali ste prenehali? Se je stanje izboljsalo? Odlasam .. Ze tri leta.. probala vse alternativne varjante.. Nic ni pomagalo.. Obupana sem .. Strah me je stranskih ucinkov .. Pa sploh ce res pomagajo? Hvala za odgovore!
Tudi depresija ima stranske učinke.
Od dveh izberi manjše zlo… 😉
Sama sem jih jedla,po smrti očeta in partnerja…..v pol leta sem se zredila za 25 kil,postala sem zabuhla in nerazpoznavna. Mogoče sem lažje šla čez šok,vendar sem mogla z vsem shendlat,ko sem jih čez pol leta nehala jest. Neka farmacevtka mi je rekla,da bi mi mogli ob predpisovanju povedat,da je treba poleg tablet dnevno popiti ogromne količine vode. Je pa odvisno,katere tablete ti predpišejo,nekatere nimajo kakih zlo hudih stranskih učinkov,tudi,kar se nihanja teže tiče,ne.
Sem jih jemala kaksne 3 leta, potem nisem vec rabila in sem postopoma prenehala. Nedavno pa sem jih dobila iz drugih razlogov kot prvic, druge pa sem bila tiata med katerimi so se pojavili stranski ucinki, ki so bili tako mocni, da sem prenehala. Sem sedaj brez, veckrat pa pomislim, da ponovno poiscem pomoc. Ja alternativa je sicer ok, samo ra is moc, da zacnes z njo in energijo da izvajas.
Saj že vse odgovore imaš na starševskem čveku. Greš na vsak forum spraševat eno in isto???
Starsevski , kaj te pa tako moti, ce odprem dve temi ? Vec ljudi vidi in odgovori , je s tem kaj narobe?
Vprasanjexx in skepticna katere adje sta pa imeli?
ZANIMA ME……..meni so predpisali Cipramil,novejša različica zdaj je Cipralex .
Ženske na vašem mestu bi šel tudi do zdravnika oz zdravnice za klinično prehrano oz. motnje hranjenja, prehrana dela čudeže v razpoloženju. To je tudi razlog zakaj ene ne morejo shujšat, med drugim. Kaj več morda kdaj drugič, kasneje. Lep pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.