Antimaskarji in zaposleni
Tisti, ki delate z ljudmi in pa, da so maske obvezne: recimo kake prireditve, javni prevoz, muzeji, trgovine … če obiskovalci nočejo nositi maske, kaj naredite? Jim kaj težite?
Jaz jim rečem, da so pač maske obvezne. Potem pa, če jih nočejo nadeti, se ne prepiram z njimi. Jih pač nimajo.
Jaz seveda uporabljam masko.
Je imel že kdo težave, ker obiskovalci niso upoštevali mask? MIslite, da je dovolj, če jih opozorim in to je to?
busar, 04.06.2021 ob 17:15
Tisti, ki delate z ljudmi in pa, da so maske obvezne: recimo kake prireditve, javni prevoz, muzeji, trgovine … če obiskovalci nočejo nositi maske, kaj naredite? Jim kaj težite?
Jaz jim rečem, da so pač maske obvezne. Potem pa, če jih nočejo nadeti, se ne prepiram z njimi. Jih pač nimajo.
Jaz seveda uporabljam masko.
Je imel že kdo težave, ker obiskovalci niso upoštevali mask? MIslite, da je dovolj, če jih opozorim in to je to?
Naj podpisejo izjavo, da ustanova nima nic s tem in je oproscena vsake krivde ter da bodi poravnali tako svojo kazen, kot morebitno kazen za ustanovo.
Ostalo te ne briga.
Itak, mislis, da kdo nosi masko zaradi virusa? Nosimo jih zaradi kazni.
Jaz jim ne smem nobene izjave ponujat. Me šefi fentajo, če si kaj takega na mislim.
Pač jaz jo nosim. Ljudem pa prijazno rečem kakšna so pravila. Eni si namestijo maske, eni ne. Nobenemu pa ne rečem 2x.
Se mi pa zgodi, da imam več različnih ljudi skupaj. POtem en del pridno nosi maske, eni pa ne. Pa se potem ti z maskami umikajo stran od antimaskarjev. In imam občutek, da so oni, ki upoštevajo pravila, na slabšem. Ker ti antimaskarji tudi razdalje ne upoštevajo.
Po testih, potrdilih,tega jih tudi ne sprašujem.
busar, 04.06.2021 ob 18:02
Jaz jim ne smem nobene izjave ponujat. Me šefi fentajo, če si kaj takega na mislim.
Pač jaz jo nosim. Ljudem pa prijazno rečem kakšna so pravila. Eni si namestijo maske, eni ne. Nobenemu pa ne rečem 2x.
Se mi pa zgodi, da imam več različnih ljudi skupaj. POtem en del pridno nosi maske, eni pa ne. Pa se potem ti z maskami umikajo stran od antimaskarjev. In imam občutek, da so oni, ki upoštevajo pravila, na slabšem. Ker ti antimaskarji tudi razdalje ne upoštevajo.
Po testih, potrdilih,tega jih tudi ne sprašujem.
In kaj sefi pravijo na to?
Si njih vprasala, kaj naj naredis in kako?
Ko imamo kak sestanek s šefom, ga imamo zunaj in šef zahteva, da je razdalja 2 metra. In striktno drži razdaljo, ker se ne želi kaj okužit.
Dobili smo sicer FFP2 maske za delo, ampak tam smo pa prepuščeni sami sebi. Pač kakor se kdo znajde. Ne vem, če kdo komu kaj reče. Imamo sicer plakate, da so maske obvezne. Naj bi jih tudi opozorili.
Ampak se z njimi prepirat, da se pa ne bi. Pazim, da se čim bolj ogibam ljudi, čeprav eni nimajo prav nobene mere in ti kihne, zakašlja direkt vate. Pa striktno uporabljam maske. Te ta boljše in upam, da ok zaščitijo.
Pa čakam na drug termin cepljenja ter upam, da do takrat ne zbolim.