Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek antipatična Hofer reklama

antipatična Hofer reklama

Še kdo dobi “morilske” težnje ko vidi to reklamo od Hoferja kjer ta antipatična ogabna ženska nekaj pametuje možu?

Ogaaabna!

[img]http://e-katalogi.si/katalogi/2014/01/hofer-katalog8-222×300.jpg[/img]

Za morilske težnje potrebujem veliko več! 🙂
Reklama pa mi ni všeč.

Me iritira nabijanje tistega FER v imenu.

Meni so reklame obupne. Kupujem pri njih, vendar ne vsega, ker cen nimajo najugodnejših.

Priporočam, da ne gledaš reklam. Preprosto in deluje.

Antipatična in ogabna ženska??
Poglej sebe!!!

sem se pogledal, še vedno mislim da je ogabna ženska, zasluži si dve klofuti in ketno okoli vratu privezano za kuhinjo… mogoče potem ne bo pametovala možu v takem tonu.

Ženska ni ogabna, ne vem, zakaj bi bila??

A tista reklama, Mercatorjeva, ti je pa všeč, ko en lolek lepi sliko svojih sodelavcev v skladišču? In belebetajo o karamelah, ki so jih prodajali pred 50. leti?

Oh, oh….

jaz pa dobim pikice ko je na vrsti katerakoli od ogabno sluzastih reklam za milko. Takoj preklopim in tudi milke ne jem več!

Hahaha. Lila kravica, pa to.

Ampak priznaj, čez Merci je pa ni! ;)) Tista je meni najbolj “ubitačna”. Pravzaprav Merci-ja ne kupim zaradi tiste sick reklame.

Hahaha. Lila kravica, pa to.

Ampak priznaj, čez Merci je pa ni! ;)) Tista je meni najbolj “ubitačna”. Pravzaprav Merci-ja ne kupim zaradi tiste sick reklame.[/quote]
Imaš prav, sploh ne vem katero čokolado naj še jem… še dobro da gorenjka nima reklame 🙂

Meni je pa reklama všeč in ženska je prav simpatična.

Meni gre na jetra tista za Pirnar vhodna vrata, vrata bomo sicer v bližnji prihodnosti zamenjali, ampak se že ve, da Pirnarjevih NE bomo vzeli.

Meni pa gre na živce, ko v Hoferju reklamirajo kakovost itd, potem pa vidiš gobe made in Chine. Hvala lepa.

Uf ja meni je tudi zoprna. Sem kar povedala unemu tipu, če se zaveda kaj si je na glavo nakopal :-).

Živi in pusti živeti

Una – a zdaj je pa že vse slovensko? pa sploh zmaga. Pa kateri slovenec bi sploh hotel sodelovati v takšni reklami? Duše prodane.

Za par sto evrčkov skoraj vsak, vključno z mano

Meni pa gre po novem na živce ta za Actimel: žajtrk za vajin imunski sistem…. je*emtiš ej!
Hvala bogu so malo nehali z tisto od Telemacha… 🙂

[/quote]

Ja, prav simpatična je. Nostalgična.
Kaj pa tole? :))) http://www.youtube.com/watch?v=uSfxq_ONp90

New Report

Close