Antipollution fault – Kaj to pomeni 206
je dizel al bencin?
če je bencin bi mogoče bla lambda sonda?
če je dizel…se j emogoče filter trdnih delcev zabasal?
Glede na to da je antipollution nekaj v mseri zmanjševanja onesnaževanja …ne vem če je glih filter kriv
a avto je zgubu kaj na moči, težje vžiga, kako je s plini (gredo kakk delci ven, je dim obarvan..če je dizel seveda)
če je crknila lambda sonda se itak to na avtu ne pozna..pozna se sam ko se plini merijo. Pejt na servis/ k mehaniku pa naj ga na komp priklopi. če je sonda fuč se bo to vidlo. Lahk pa greš tud tja kjer se tehnični delajo, pa naj pline na hitrco skontrolira….se bo tud vidlo
Tile Peugeoti s tem svojim “antipullation fault” so prav zoprni!
Lahko ti je šlo kaj resnega na avtu, lahko kaka malenkost, lahko pa nič. Meni so tako na servisu ene par stvari zamenjali, potem sem pa nehala popravljat in sem ignorirala to lučko, pa sem ugotovila, da se kar tako prižiga, kakor se njej zazdi in potem čez en čas je nehala. Prijateljem so zamenjali neko malenkost. Eni znanki se je tudi kar prižigala za vsako malenkost. Skratka, na te Peugeote se ni za zanest.
Sonda skor nikoli ne crkne.Lahko ,da ti nagaja diza kar je zelo mogoče lahko pa ,da je čisto banalna napaka.Če prebija kakšen kabel od svečke se obvezno prižge lučka od ajnšprica ali to kar ima avtorica.Najbolj na tester pa še to ni zagotovilo da bo kaj pokazal.Lahko je senzor prostega teka takrat na začetku še ne nagaja.pozneje ti začne topel težko vžigat.Ta lučka se prižge tudi ,ko crkne vodnotemperaturni senzor.
Samo pazi ,da ti ne prdajo sondo potem pa se bo spet pojavljala napaka.Zarad sonde sploh ni mogoče tale lučka.