Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Antipsihotik + konopljina smola za rakavega bolnika

Antipsihotik + konopljina smola za rakavega bolnika

Stric ima hitronapredujočega raka na pljučih. Ker je imel halucinacije, privide, so mu predpisali antipsihotik, vendar še ne vemo katerega (je v bolnišnici).

Jaz sem mu nabavila kvalitetno cbd + thc smolo, zdaj pa ne vem ali menite, da mu jo lahko dajemo? Zdravniki nočejo razpravljati o tem, pravijo, da “ne poznajo”.

Preden je dobil te antipsihotike, je jemal tudi druga zdravila, osebna zdravnica je definitivno za to, da se mu daje smolo.

Zdaj pa ne dobim nikogar v ZD (manjši ZD), ni zdravnikov in ne vem ali mu lahko, ko pride domov začnemo dajat smolo.

Ali ima kdo kake izkušnje s tem?

Hvala.

Katero visokokakovostno smolo si kupila?

Katera zdravila je hrmal ‘prej’???

Glede na situacijo, si vso dtvar bolj površno opisala, iz vsega kriči zgolj tvoje vprašanje: smola ja ali ne.  In če tako vprašaš, je odgovor absolutno ja.

Lahko rečem, da poznsm dorazmerno dosti primerov uporabe smole pri rakavih in drugih bolnikih. In sbsolutno v vsskem primeru se je stanje znatno izboljšalo.

Oče dobrega znanca ima raka in bi naj bil zdaj že mrtev. Rak je še vedno prisoten, vendar  on spi odlično (pred uporabe smole je imel panične napade) in živi dokaj normslno življenje. To je le en ptimer, uspešen, bi lahko rekli.

Drug primer je moja znanka, ki je umrla pred letom dni. Operativno so ji odstranili vse, kar se je odstranil dalo in zadnje mesece brez smole bi preživela verjetno v mukah vseh vrst, če ne bi imela smole, tako pa je umrla zrlo dostojanstveno. Sama mi je zatrdila, da je bila dmola za njo ‘blazen žegn’.

Vprašanje: ker se turbo rak pojavlja množično šele po cepljenju za kovid, me zanima, če je bil stric cepljen. Kar pa ne spremeni nič: bodi prepričana, da mu boš neznansko pomagala, če mu boš dala smolo.

Smola se ne ‘tepe’ z ničemer. Smola drluje sedazivno na vse, rečeno na kratko, vendar zagotovo. Sama sem jo enkrat samkrat imela možnost poskusiti in delovala je zelo pomirjujoče in analgetično. To pa je za vsakega bolnika najbolj pomembno.

Zdravniki ti ne bodo nč rekli,tudi jaz sem razmišljala o tem.Prebrala sem razne zgodbe,enim pomaga,enim ne.Pol pa bodi pameten.Danes se dobi vse živo,ker kao pomaga.Pri nas se soočamo tudi z težko boleznijo,pa smo se bolj posvetili prehrani,da bo zdrava kri,da bo potekalo zdravljenje.Je tudi odvisno kakšen rak je,če je agresiven je težko tega hudiča ustavit.

Odvisno od kvalitete smole. Če kupuješ z vrednostjo CBDja pod 45% je stran metanje denarja.

Vse kar je več je pa dobro za zdravje ljudi in živali. Pa izredno drago! Glej da nabaviš ekološko pripravljeno in ne industrijsko!

Odgovor na objavo uporabnika
KrEna2025, 08.04.2025 ob 12:29

Katera zdravila je hrmal ‘prej’???

Glede na situacijo, si vso dtvar bolj površno opisala, iz vsega kriči zgolj tvoje vprašanje: smola ja ali ne.  In če tako vprašaš, je odgovor absolutno ja.

Lahko rečem, da poznsm dorazmerno dosti primerov uporabe smole pri rakavih in drugih bolnikih. In sbsolutno v vsskem primeru se je stanje znatno izboljšalo.

Oče dobrega znanca ima raka in bi naj bil zdaj že mrtev. Rak je še vedno prisoten, vendar  on spi odlično (pred uporabe smole je imel panične napade) in živi dokaj normslno življenje. To je le en ptimer, uspešen, bi lahko rekli.

Drug primer je moja znanka, ki je umrla pred letom dni. Operativno so ji odstranili vse, kar se je odstranil dalo in zadnje mesece brez smole bi preživela verjetno v mukah vseh vrst, če ne bi imela smole, tako pa je umrla zrlo dostojanstveno. Sama mi je zatrdila, da je bila dmola za njo ‘blazen žegn’.

Vprašanje: ker se turbo rak pojavlja množično šele po cepljenju za kovid, me zanima, če je bil stric cepljen. Kar pa ne spremeni nič: bodi prepričana, da mu boš neznansko pomagala, če mu boš dala smolo.

Smola se ne ‘tepe’ z ničemer. Smola drluje sedazivno na vse, rečeno na kratko, vendar zagotovo. Sama sem jo enkrat samkrat imela možnost poskusiti in delovala je zelo pomirjujoče in analgetično. To pa je za vsakega bolnika najbolj pomembno.

A sploh preberete, kaj napišete, preden pošljete naprej? Kakšen blazen žegen in kakšna dmola?

Avtorica, ne vem, če je ravno dobro sedaj mešati antipsihotike in CBD smolo? Tvojemu stricu se iztekajo verjetno zadnji meseci življenja, pridobi mnenje res enega dobrega zdravnika, ki se spozna na te stvari in ne mnenje laikov, ki nimajo pojma o medicini.

Vse dobro vam želim.

New Report

Close