Anxemil tablete – pomoč pri spanju in psihičnem stresu
Rada bi samo še tole dodala … v meni se že kakšne dve leti pojavljata nemir in napetost. Prideta iznenada, stopnjujeta se, postane me zelo strah, sploh ne znam tega grozljivega občutka …
Poskusila sem Bachove kapljice, Baldrimed XXL, Šentjanževko, pa mi nič ne pomaga. Vsakodnevno življenje s strahom in napetostjo postne počasi neznosno.
Sem veliko v naravi, v gozdu, zgodaj hodim spat, se družim na klepetu … a mi nič ne pomaga …
Poskusi in bos videla kako bo.Vcasih nekaj pomaga,ko si sploh ne mislis da bo.Vendar na dolgi rok, bo mislim da najboljše meditacija ali pa progresivno mišična relaksacija.Pridobi si psa ali mačko,preverjeno tudi pomaga,preusmeri misli na nekaj lepega,polno je tega, samo treba je najti pravi ključ.Lahko je samo sprememba nečesa.Raziskuj in boš našla rešitev.Da se brez zdravil,uporabi notranjo moč in voljo pa bo.l.p.Bojan
Sem pozabil.Ozavesti tisto ,kar te muči,sprejmi,se sooči in greš naprej.Stres je največji sovražnik telesa. Zivljenje so preizkušnje ,ki jih imamo vsi,eni to težje sprejmejo ,drugi lažje.Imas pa se dihalne vaje pred spanjem ,poglej malo po netu.Je pa te nespečnosti vedno več, tudi zaradi okužb z koronavirusi.Ce se to dlje dogaja ,obvezno k zdravniku, da se ugotovi vzrok in napravi plan zdravljenja.Spanje je regeneracija,nekaj najbolj pomembnega,da ne pride do drugih bolezni.l.p.
Pasijonka, 30.10.2021 ob 08:58
Rada bi samo še tole dodala … v meni se že kakšne dve leti pojavljata nemir in napetost. Prideta iznenada, stopnjujeta se, postane me zelo strah, sploh ne znam tega grozljivega občutka …
Poskusila sem Bachove kapljice, Baldrimed XXL, Šentjanževko, pa mi nič ne pomaga. Vsakodnevno življenje s strahom in napetostjo postne počasi neznosno.
Sem veliko v naravi, v gozdu, zgodaj hodim spat, se družim na klepetu … a mi nič ne pomaga …
Probaj Dominor 100% pomagajo.
Saj je že Tb pisal-a o meditaciji, vendar na splošno.
Bistvo meditacije ni sproščanje telesa, to je le orodje, ki nas pripelje do stanja brez strahu. V nekem trenutku totalnega sproščanja telesa doživiš stanje, kjer si brezskrbna. In šele v tem stanju si se sposobna ‘soočiti’ s svojim osnovnim strahom. Največkrat trpimo za paranojo, ker smo osamljeni v duši. S tem dejstvom se težko soočimo v vsakdanji zavesti, ki operira predvsem s strahom pred neuspehom, da nas to poganja v napetost, s katero lahko resujemo ‘napete situacije’, vsakdanji stres, ki ga zahteva življenje.
Ko pa smo v stanju globoke telesne sprostitve, brezskrbnem stanju, potem lahko postanemo opazovalec dogajanja v tistem trenutku, v trenutku, na katerega smo se pripravili s sproscanjem, da bi lahko opazovali vse odtenke svoje paranoje. Ko smo le voljna priča svoji zavesti, se dogaja magična transformacija: predmet opazovanja postane dobro osvetljen v vsej svoji črnini ali svetlobi ali v mavričnih barvah. To je doživetje, po katerem smo hlepeli. Saj to samoopazovanje nam strah prikaže v popolnoma novi luči. In tako destruktivno potencial strahu izgublja svojo moč. In tako čim dalj vztrajaj v tem stanju opazovanja, dokler ne izničiš vso podlago za strah.
Če pa ima tvoj strah realne in pereče vzroke, predstavijo usmeri v delovanje proti rešitvam problemov.
Anxrmil so tablete s pasiojonko. Se boljša je tinktura iz pasijona, xxl PASIFLORA, se bolj naravna pridelava substance, v tekočini, brez alkohola.
Vendar ti nobeno sredstvo na dolgi rok ne bo pomagalo zares, če se ne boš soočala vsakodnevno s tesnobo, ki ima najverjetneje vzroke v čustvenih frustracijah, ki so posledica raznih zavrnitev v življenju, ko ni bilo dobrodošlo, da bi se izrazili, za vas pa je bilo to ključnega pomena. Največ teh frustracij so nam povzročile matere in očetje, učitelji in uradniki, šele potem ljubljene osebe, ki so včasih le kopije staršev, ki so nas tako in drugače vzgojno zanemarjali ali celo mučili. Vse tesnobe izvirajo iz zgodnjega otroštva. Ali pa iz dogodkov, ki so bili posledica travm v otroštvu. Človek, ki je sicer ljubljen in uspešen, se lahko neznosno bori z napadi paranoje, ki jo ima le zato, ker je bila mama v nosečnosti izpostavljena določenemu usodnemu šoku. Sicer je bila pa najboljša mama. Tako krhko je ravnovesje v zavesti … zato se je treba vsak dan na novo ojačati. Predvsem z ohranjanjem notranjega ravnovesja. To pa je možno le s samoopazovanjem in dobrim poznavanjem lastnega bitja v vsej svoji biti. Največji sovražnik pri tem procesu pa je notranji ali zunanji sodnik, ki nas vedno primerja z drugimi in nas sili v reševanje situacij po receptih, ki večinoma ne delujejo. Deluje le poglabljanje vase. Da bi lahko delali dobro – sebi in drugim.