aparat oz. mikser za smoothie – top shop ali kateri drug
sem si zaželela delati smoothieje. pri top shopu se prodaja en smoothie maker, pa po netu sem jih tudi našla nekaj. veliki blenderji ne pridejo v poštev, ker imajo preveliko posodo in moraš delati veliko količino, da rezilo “zagrabi”.
ta pri top shopu je baje čist o, moti me edino to, da so lastični kozarci take čudne barve, da pol sploh ne vidiš, kakšne barve smoothie piješ.
a ima katera kakšen aparat da bi mi ga priporočila?
hvala in lp
Podcenjujes palicni mesalnik. Najprej stestiraj, kar imas doma. Nam sluzi odlicno. Pa jih delam vsak dan in z zelo razlicnega sadja, tudi samo zmrznjenega plus jogurt…
Res pa je, da pol ure pa ne mores mesar, ker se pregreje.[/quote]
Pri nas je tudi palični zakon za smutije, ni problema zamrznjeno, niti led.
Osebon raje pijem iz steklenega kozarca kot iz plastičnega. Smutiji pa tako ali tako niso primerni za prenašanje, ker zmiksano sadje izredno hitro izgublja vitamine ter spreminja tako okus kot barvo.
Večina vas verjetno niti ne ve, da večina tistih masovno uporabnih mikserjev, mešalcev in paličnih mešalcev ( mali gospodinjski aparati široke potrošnje) zaradi segrevanja in pregrevanja rezila pri mešanju in drobljenju vsebine in torej stikom vročega noža z vsebino, uniči večino če ne kar vse vitamine in minerale – pijete potem samo balast. Preberite si malo, je teh informacij ogromno na voljo.
Tisti, ki to že vedo in želijo ohranit v tako pripravljenih pijačah, smoothi-jih vitamine in minerale, raje kupujejo mešalnike s pulznim drobljenjem vsebine – torej prave blenderje, ki imajo posode res večje ( kar pa ne igra pomembne vloge pri čiščenju, saj posodo takoj po uporabi opereš s toplo vodo). Cenovno torej od 300, 400 eur naprej…
Zelo lepo prodajas, ampak
V teh 30 sekundah, kolikor miksam zadeve, niti pod razno ne morem unicit vseh vitaminov in mineralov. Sploh pa se smootie popije takoj in se ga ne nosi okoli. S tem izgubi veliko vec kot pa z malo miksanja. In mocnejsi kot je palicni, manj se segreva[/quote]
Nič ne prodajam , ampak –
govorim na podlagi izkušenj s paličnimi, klasičnimi in pulznimi mešalci. Vsak pa ima seveda pravico do svojega mnenja in odločitve, kaj bo vnašal vase.
Zelo lepo prodajas, ampak
V teh 30 sekundah, kolikor miksam zadeve, niti pod razno ne morem unicit vseh vitaminov in mineralov. Sploh pa se smootie popije takoj in se ga ne nosi okoli. S tem izgubi veliko vec kot pa z malo miksanja. In mocnejsi kot je palicni, manj se segreva[/quote]
Nič ne prodajam , ampak –
govorim na podlagi izkušenj s paličnimi, klasičnimi in pulznimi mešalci. Vsak pa ima seveda pravico do svojega mnenja in odločitve, kaj bo vnašal vase.[/quote]
Pa o tem, kako vitamini razpadajo tudi ne…..
Ali kdo dela smoothie s to stvarjo? Ker je znižan, sem ga naročila ampak zadevo še čakam, da mi jo dostavijo. A je zadeva primerna da si bo znal 10-letnik sam pripraviti napitek? Je aparat kvaliteten?
Tale Smoothie Maker je zdaj v akciji. To je tisti, ko kažejo na TV, tako da če kdo želi ima zdaj priložnost dobiti na nizki ceni.
Kupil sem smoothie maker v spletni trgovini http://www.pronatural.si in sicer Mr.Magic rdeče bele barve. Stal me je 44.95 in mislim, da se nism zafrknu z nakupom… Ne vem sicer, kako delujejo drugi, ker nisem nikoli sprobal, ampak ta deluje tipi topi. Delam si smoothije vsako jutro iz vsega mogočega in zaenkrat nimam težav z nezmletimi delci… všeč mi je tudi, ker je posoda za mixanje ob enem kozarec in si nesem smoothie s sabo na šiht.
Jaz sem pa v ponedeljek naročila tale smoothie maker in ga včeraj dobila. Čeprav sem bila skeptična, sem videla, da so znižali ceno in sem rekla, da za tistih nekaj deset evrov me pa že ne bo konec in sem ga naročila. Pričakovala sem, da bo precej slabši, ampak sem kar presenečena. Prav simpatičen je in svoje delo opravlja odlično, tudi otroka nimata z njim nobenih težav sej je res lahek za uporabo. Mislila pa sem, da je samo en kozarec zraven, ampak dobiš kar tri različne velikosti kar je super. Priporočam!
Jaz sem se tudi odločila za tega iz TV reklam. Če ga boste naročevali tukaj lahko dobite še 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta in kolikor sem raziskovala je potem najcenejši pri nas tako, da sem ga vzel s tem popustom.
janašorn si prepričana da si dobro namestila lonček na aparat da se je kaj takega zgodilo? Jaz sem julija svojega vzela tukaj http://goo.gl/1dHgS7 kjer je bil nacenejši in do danes ni nobenega problema. Tudi jaz sem pripravljala kašice (še posebej jabolčno) za vnukinjo, kaj takega kot tebi se mi pa res ni zgodilo. Zato včasih ni fajn gledati za vsak cent ali evro ampak vzeti pri večji trgovini ki ima podporo za stranke. jaz sem tukaj poleg smoothie makerja vzela še parni čistilec in sem super zadovoljna.
Jaz sem pa našla večjo izbiro smoothie makerjev tukaj in še razmišljam katerega naj kupim.
Tukaj na tej strani imajo sedaj novejše aparate Smoothie Express, ki se od prejšnjih razlikujejo predvsem po kvaliteti in naj se nebi toliko kvarili. Servis je v Sloveniji, tako da z reklamacijami,garancijami ni problema in ni potrebno pošiljati na Hrvaško od kjer jih večina ponudnikov uvaža. Trenutno jih je na zalogi še nekaj v akciji.
Hej Simona,
si mislila tuka http://goo.gl/g7X6v3 ? Tudi jaz sem ga tukaj naročila in maksimalno zadovoljna. Še ko se mi je lonček razbil, so mi kar gratis poslali novega.