Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek aparat za TENS, koliko časa???

aparat za TENS, koliko časa???

lepo prosim,če mi lahko kdo svetuje,ki ga ima? ali se lahko sodelavka masira z njim 20 min? rada bi naredila terapijo 10 dni,ker jo bolijo kolena. Koliko časa naredi pavzo vmes,da ponovi terapijo?

hvala za vsak odgovor, lep pozdrav

Tudi jaz kupujem tens, pa me zanima katerega imaš?

R

ni za mene informacija. Vem,da ga je kupila v Sanolaborju, ima tens,masažo in še nekaj.. Dala je 110 eur.

Kolikor je meni znano, naj TENS terapija ne bi trajala več kot 15 minut.
Po mojih izkušnjah je to čisto dovolj.

Hojla!
Sama imam digitalni elektrostimulator / tens/ EM 4o od firme Beurer. Dobiš ga v Sanolaborju in stane 72 EUR. Popolnoma nepotrebno je, da kupuješ dražjega, ker ima ta vse, kar potrebuješ za doma. Lahko pa se masiraš 2o do 3o minut na dan.
LP

In za kaj ga uporbljate?. Ali kaj pomaga, občutite?!.Hvala in lp.

Hvala za koristno informacijo! V ponedeljek grem na lov. Upam, da ga imajo v LJ na Cigaletovi.

R

Hvala za koristno informacijo! V ponedeljek grem na lov. Upam, da ga imajo v LJ na Cigaletovi.

R[/quote]

Imajo!

Hvala! Potem se bom že jutri popoldne “drmala” juhuhu:-))

R

v samem tensu je časovna tovarniška nastavitev in verjemi da več kot je dopuščeno ne bo delal neprekinjeno razen če ga bosta ponovno ponastavili, ko se ugasne. sicer pa ima tens tudi več možnih frekvenc delovanja, zato pazita da ne bosta nastavili napačne. pa še to, za kolena običajno ni neke bistevne koristi.

New Report

Close