Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek aparati dolce gusto

aparati dolce gusto

Za darilo mozu bi kupila enega od aparatov a ne vem, katerega izbrati. Prosim za vase izkusnje.
Hvala!

kupi mu raje kakega za lavazo bo bolj vesel, pa še cena lavaze je nižja kt dolče gusto

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Katerega koli vzameš, kava je res odlična in odtehta ceno kapsul. Jaz sem ga kolegu kupila za novo leto pred 4mi leti. In še vedno dela brezhibno. On uporablja filtrirano vodo, zato tudi nima težav z vodnim kamnom.

Mi imamo dolce gusto piccolo. Za aparat smo dali 30€ in dela kot urca. Kava je super.

Sem ga imela pa sem ga naprej dala, ker mi ta tip kave ni več všeč, preveč pocukrana in po njej me je bolel želodec. Se strinjam s predhodnico, da so veliko boljši od Lavazze.

Kupi Saeco ali WMF z mlinčkom za kavo. Dolgoročno te bo prišlo veliko ceneje kot kapsule. Kavo v zrnju si boš lahko izbirala in mešala po svojem okusu.
Doma imam kavni aparat Saeco, že 8 let. Naslednji bo WMF, ki kuha poleg odlične kave tudi vročo čokolado.

Se strinjam 🙂

samo žal Lavazza kava na kapslne za domačo uporabo nikoli ni tako dobra, kod Nescafe Dolce Gusto. za nekoga, ki nima okvarjenih brbončic od ojačevalcev okusa ali cigaret – nikoli!

Avtorica, razmisli tudi raje o Nespresso liniji kav in kavnih avtomatih – kava je neprimerno bolj profesionalnega in pravega okusa, tudi od teh Dolce Gusto. Kot da primerjaš Austin Martin-a in Wolksvagna. 🙂

Moje mnenje: kupi aparat, ki melje kavo in sam dela tudi kavne napitke z mlekom = brez kapsul.
Dolgoročno te bo nedvomno prišlo ceneje. ko sva midva imela DG so bile kapsule blazno drage, po moje; škatla s 16 kapsulami, iz katere si dobil npr 8 kapučinov je bila blizu 7€, zdaj e okoli 5€ Če imam obiske lahko gre naenkrat cela škatla ali še več.

Moj predlog je tudi tak, da kupiš aparat, ki melje kavo in ne na kapsule. Pred kratkim so imeli enega v Lidlu, dobrega, cena je bila cca. 70 EUR.

Meni je pa dolce gustek top sploh late macjato.

Samo tudi ti aparati, k sami meljejo kavo niso vsi dobri, mene aparat z Lidla ne preprica. Saeco in se to ne cisto vsi modeli.

Kupi takšen aparat dolce gusto, kjer se voda sama ustavi, tam kjer nastaviš, ne tistega ki ga moraš sam ustavljat… je lažje… mislim da je takšen avtomatski al kako že….

New Report

Close