Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Apartma ali lesena hiška z jacuzzijem – KJE?

Apartma ali lesena hiška z jacuzzijem – KJE?

Pozdravljeni.
Iščem kakršno koli (hotelsko?) sobo, mobilno hiško ali pa apartma, ki bi obvezno morala (soba ali hiška) oz. moral (apartma) imeti JACUZZI.
Torej, da je istem prostoru, kjer bivaš, whirlpool. V kolikor je zraven še savna, toliko bolje.

Iščem za 2 nočitvi in če ima kdor koli sveže informacije, kje ste bili, da mi date kak predlog. Razdalja in cena nista pomembni, iščem znotraj SLO.

Hvala.
LPA

Gostišče Šterk v Ajševici pri Novi Gorici ima takšno sobo.

Zmec si ga na roke.
Bos vidu…tok napora..voznje..denarja..pol k ti pa pride si pa misls kva sm tok enga haloja naredu za vse to k bi si ga dom v postli za 0,00 eur zdrkal.

Jakuzije (ce se hocs kopat) mas pa povsod po bazenih.

Hvala za smešen odgovor,
sem drugače Ž 😉
Ma iščem tako varianto za par,
ki se je odločil,
da “bi pa neki nouga probala in šla narest”.
Bom preverila še ponudbo iz posta višje,
obema hvala za odg. 🙂
A.

Guglaj Koča na jasi ali nekaj takega. Imajo 2 leseni brunarici s savno in jacuzijem.

Hvala za predlog, izgleda prečudovito!

Hvala za predlog, izgleda prečudovito!
[/quote]

Tale koča na vasi ima bazen zunaj na strehi.. tako da ne ustreza tvojim zahtevam.. pa tudi praktično to ni..

Potem je boljša izbira Sončna hiša Banovci… imaš v paketu vse, tui hrano…jaz bi šla raje tja, izgleda lepše… in ponudba je bolj bogata.

Hotel Lovenjak ima tudi sobo z zasebnim jacuzzijem.

Jaz ti priporočam, da si pogledaš hotel Paka v Velenju. Sva bila s punco za eno noč, imajo posebno sobo z jacuzzijem in savno, ter francosko posteljo, vključeno z večerjo in šampanjcem…cena normalna, soba za takšno doživetje pa super.

Podčtrtek. Hotel Sotelia.

Hvala vsem za predloge,
preverim v miru.
Hvala še 1x.

Nebesa na Livku pri Kobaridu.

Hotel Livada Prestige v Moravskih Toplicah.
Vse v apartmaju, vključno z jacuzijem in postrežbo hrane.

Suita v Balnei v Dolenjskih.

Terme Paradiso, Dobrova. Priporočam!

Ortenia v Podčetrtku.

Imajo apartmaji v Orteniji svoj jacuzzi ali je skupen?

New Report

Close