apartma krk
Lepo se imaš lahko povsod, tudi doma. Taki nasveti kje sem se jaz imela lepo, ti ne bodo nič pomagali. Tvoje vprašanje je tako splošno, da ti človek ne more nič odgovoriti, ker ne vem, kaj in koliko ti določene stvari pomenijo. Jaz poznam precej dobro cel Krk, a stvari, ki pomenijo meni zelo veliko, mogoče tebi ne pomenijo nič. Samo primer: meni veliko pomeni mir,narava, sonce, zrak, lepa in čista peščena plaža, čisto morje, čim manj direndaja, plaža na zahodni strani, kjer poleti sonce na plaži zaide ob 20.30 uri Sam apartma mi ne pomeni veliko. Samo da imam kje spati in skuhati. Razumeš?
Meni je najljubše mesto Krk – ker je dovolj veliko, da imaš vse pri roki, veliko se dogaja, apartmaji so pa večinoma na bolj mirnem obrobju, kar je pa vseeno največ 15 minut peš do centra. Bili v različnih apartmajih (ponavadi iščemo zadnji trenutek, ko je že precej zasedeno) in je bilo vedno v redu.
Kaj od apartmaja pričakuješ? Ti je vseeno za ceno, oddaljenost od morja, opremljenost, plaža, bližina trgovine/restavracij, klima… To mislim.
Meni je recimo všeč okoli Malinske, Porat, Vantačiči…, ampak tam je malo dražje kot npr. tisti del otoka, ki gleda proti celini. Tja ne bi šla nikoli, nekomu je pa tako všeč, da si je tam kupil apartma. Napiši, kaj iščeš in okvirno ceno, da ti bodo ljudje znali svetovati. Drugače pa ne bo odziva.