apartma Makarka , Brela

Žal za Istro in Krk ne vem kakšne so cene in ne morem primerjat. Res je, da so apartmaji nekoliko dražji, ostale cene pa po moje ne. Če si privoščiš kakšno kavo ali sladoled dnevno, pa tudi ni katastrofa oz. bi mogla biti res velika razlika v ceni, da bi se kaj poznalo. Trgovina z živili v centru je od Konzuma in jaz sem plačevala kar z Maestro kartico. Najbolj enostavno.
Lahko vprašam v katerem delu Brel boste ?

V ta: http://tucepi.com/villa-roko/
“tudi bili”, kateri app ste pa vi imeli?

Mi smo v Anki imeli pogled na Biokovo, pa men je čis uredu to. Zjutraj sonček popoldan bila na naši strani senčka. Meli velik balkon. Jaz sem se dogovarjala z gospo Neveno, ti tudi? Kajti v vili Anki sta dva lastnika (brat in sestra). Sicer cena je velika, 110/dan za dve spalnici, DS z kuhinjo in jedilnico…Gospa med bivanjem še 1x preoblekla posteljnino, vsak dan čiste brisače…super!
Vaš apartma vidim da je šisto ob promenadni potki in morju, lepa lokacija. Z avtom boste morali iz glavne na stransko cesto iz stranske pa na promenadno potko in po tej potki ene 50m pa boste prišli do vašega parkinga pred aparmajem. Poglej si lokacijo na googl in se prešetaj gor in dol da dobiš orjentacijo, tako sem tudi jaz prvič.