Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma Makarka , Brela

apartma Makarka , Brela

GRETKA: hvala, si me malce potolažila.
V restavracije, razen mogoče 2x kakšna pizza, ne mislimo hoditi. Trgovine in lokalčki pa verjetno niso predragi? Je kaj dražje kot npr. na Krku ali v Istri?
hvala :=)

Tudi jaz mislim, da ni bistvene razlike… če sploh je. Se mi pa zdi, da je najem apartmajev pa res dražji na celotni Makarski rivieri.

Žal za Istro in Krk ne vem kakšne so cene in ne morem primerjat. Res je, da so apartmaji nekoliko dražji, ostale cene pa po moje ne. Če si privoščiš kakšno kavo ali sladoled dnevno, pa tudi ni katastrofa oz. bi mogla biti res velika razlika v ceni, da bi se kaj poznalo. Trgovina z živili v centru je od Konzuma in jaz sem plačevala kar z Maestro kartico. Najbolj enostavno.
Lahko vprašam v katerem delu Brel boste ?

Živi in pusti živeti

GRETKA: super, seveda si bomo kakšno stvar privoščili, le v restavracije ne mislimo kaj veliko hoditi, imamo pa apartma v centru (Soline). Kuhamo si lahko sami (1x dnevno) ali kaj spečemo na žaru (npr. kakšne oradice).

Tudi mi smo v Solinah. To je center in imaš vsega v ponudbi. Trgovina, pošta, dve pekarni (njam, njam :-)), kafiči, par restavracij. O kako komaj čakam…

Živi in pusti živeti

Ja, sem prebrala, da je vse na dosegu rok 🙂 Razen svežih ribic, za te se bo potrebno sprehoditi do Baške Vode. Tudi jaz že komaj čakam, na srečo smo že v drugi polovici marca, še “malo” pa bomo veselo čofotali ;))

“””malo””” 🙂
Kdaj greste ?. Mi 30.7.

Živi in pusti živeti

Mi pa 14. do 28.7., še slabe 4 mesece bo treba počakati. 🙂 Saj bo hitro minilo, čas kar leti.Hvala za pomoč, želim ti čudovit dopust!

Res hitro beži ta naš čas. Tudi vam lep dopust.

Živi in pusti živeti

Jaz bi rad z vami delil samo en dobronameren nasvet: izogibajte se apartmajev Lozo kot hudič križa, če bi radi imeli lep dopust. Katastrofalen odnost lastnikov, tudi denarja ne vračajo.

Imate mogoče kakšne slike od g. Jakir, glede na to da nita internetne strani. Kakšne so cene???

Imate mogoče kakšne slike od g. Jakir, glede na to da nita internetne strani. Kakšne so cene???

http://www.traveladriatic.net/si/central-dalmatia/makarska

😉

ne najdem???

A li kdo pozna Apartmaje Zelič v Breli?

Apartma Senzen – Baška Voda 🙂

Ima kdo izkušnje z apartmaji Šošič, oz. go. Lado Šošič? Hvala

Mi gremo letos pa v Tučepe.

Mi bili 3 leta zaporedoma v Tučepih, verjetno še letos pojdemo tja. Malo mestece, vse pri roki, rada se tja vračam.

V kateri app pa?

V ta: http://tucepi.com/villa-roko/

“tudi bili”, kateri app ste pa vi imeli?

amor
bili v vili Anki katera je bližje mesta. Tale vaš apartma je enih 300 m stan od vile Anke

O vili Anka sem pa same lepe stvari brala. Je res tako fajn? Tudi mi smo hoteli k njim a nam je lahko ponudila samo app, ki gleda na Biokovo, se pravi ne proti morju. Pa se potem nismo odločili.

Kakšen se vam zdi pa kaj naš app? 🙂

Mi smo v Anki imeli pogled na Biokovo, pa men je čis uredu to. Zjutraj sonček popoldan bila na naši strani senčka. Meli velik balkon. Jaz sem se dogovarjala z gospo Neveno, ti tudi? Kajti v vili Anki sta dva lastnika (brat in sestra). Sicer cena je velika, 110/dan za dve spalnici, DS z kuhinjo in jedilnico…Gospa med bivanjem še 1x preoblekla posteljnino, vsak dan čiste brisače…super!
Vaš apartma vidim da je šisto ob promenadni potki in morju, lepa lokacija. Z avtom boste morali iz glavne na stransko cesto iz stranske pa na promenadno potko in po tej potki ene 50m pa boste prišli do vašega parkinga pred aparmajem. Poglej si lokacijo na googl in se prešetaj gor in dol da dobiš orjentacijo, tako sem tudi jaz prvič.

O hvala lepa za vse te informacije.

Kot kaže sem pisala ga. Željki. A pa letos spet k njej šibate?

New Report

Close