Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma Makarka , Brela

apartma Makarka , Brela

Verjetno tudi letos, a nisem še rezervirala.
Kolko pa boste vi dali za vaš apartma in koliko sob ima?
če te še kaj zanima mi piši na: bribajc@gmail.com

Sem poslala kar nekaj mailov k različnim ponudnikom app-jev.

Cene so od 110EUR pa do 40EUR. In prav ANKA in “naš” app sta imela ceno 40EUR. To se mi zdi res ugodna in za nas sprejemljiva cena. Je pa apartma za tri osebe. Ena soba.
Gremo pa od 29.8. dalje za 14 dni.

To je že izven sezona pa še manjši app imamo kot vi.

Aha izven sezone, pa vendarle zelo ugodna cena. Mi če gremo imamo termin konec julija-začetek avgusta. Lokacijo imate super, poleg imate dobro gostilno Barba, trgovino Studenac tud 100m stran, marino in center blizu, takrat tudi nebo več gužve. Malo prijazno mestece.

Je prav lepo to prebrat. Midva sva sicer enkrat že bila v Tučepih ampak samo na večernem sprehodu. Pa nama je bilo tako na hitro všeč. Sploh ker ni v klancu. Tako kot Brela (še posebno zdaj, ko imava malega škrata). 🙂

Uglavnem, Hvala!

Živjo,

ali mi lahko posreduješ kakšno telefonsko številko od njih.Namreč, pisala sem na njihov e-mail, pa ne dobim nobenega odgovora.

Lp

ani.mijacika@st.htnet.hr
nevena93@gmail.com

Oboje je kontakt od ville Anka, oddajata dva lastnika, zato kontaktiraj oba

Se opravičujem, potrebujem kontaktno številoko od vile Roko.Vila Anka nam je odgovorila takoj, ampak nimajo prostega termina.

V vilo Roko pa sem poslala 2x mail, že pred enim tednom, pa mi niso odgovorili, zato bi potrebovala telefonsko št..

Lp

Meni je pa takoj odgovorila. Možno je, da je na smučanju. Vsaj rekla je, da bo šla in da ne bo mogla odgovarjati na email.

To je pa naslov, na katerega sem jaz pisala. mirna.zwirn@gmail.com

Če pa še vedno ne dobiš njenega odgovora, ti bom poslala njeno telefonsko številko.

Ja sem poslala na ta e-mail in do danes še nič.

Te vseeno prosim za njeno telefonsko.

Hvala in lep pozdrav

Raje bi ti na zasebno poslala.

Ok.

Pošlji na : zgagapotocnik@gmail.com

http://www.njuskalo.hr/privatni-smjestaj/brela-apartman-centru-oglas-14782948

ce vas zanima 🙂

http://www.njuskalo.hr/privatni-smjestaj/brela-apartman-centru-oglas-14782948

Pozdravljeni Vine, ali ste mogoče bili nastanjeni v apartmaju Lozo, zanimajo me izkušnje, ker berem forume in so neke kritike čez lastnike, kakšne so vaše izkušnje? se še odločam rezervirati ali ne.

Lp, Erika

Pozdravljeni

S punco sva rezervirala apartma Lozo. Me pa zanima, ker na forumih berem kritike. Kaj je dejansko na stvari, ima kod kakšne izkušnje? Bi bil hvaležen če jih deli.

Lp David

Pozdravljeni

S punco sva rezervirala apartma Lozo. Me pa zanima, ker na forumih berem kritike. Kaj je dejansko na stvari, ima kod kakšne izkušnje? Bi bil hvaležen če jih deli.

Lp David

Pozdravljeni

Lp David

Sama ne bi nikoli rezervirala pri nekom o katerem sem slišala slabe reči.

Živjo, a ima kdo kakšen pameten predlog za apartma v Breli in da bi bil še avgusta frej? Verjetno sem prevelik optimist, a ne? 🙂

New Report

Close